Pacquiao 889 Opublikowano 17 maja 2018 Opublikowano 17 maja 2018 (edytowane) Można brać w ciemno. Dajcie tylko znać jak w Euro czy KiG pojawi się preorder na edycję ze steelbookiem Edytowane 17 maja 2018 przez Pacquiao Cytuj
Cykomaton 99 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 W dniu 17.05.2018 o 11:14, Pacquiao napisał: Można brać w ciemno. Dajcie tylko znać jak w Euro czy KiG pojawi się preorder na edycję ze steelbookiem Właśnie się pojawił. https://www.euro.com.pl/gry-playstation-4/sony-marvel-s-spider-man-edycja-limitowana.bhtml 2 1 Cytuj
Pupcio 18 415 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 c0rwa miałem nie kupować steelbooka Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 Koleś na facebooku wrzucił zdjęcie pada, którego znalazł gdzieś za kanapą. Żeby to był DS4 to by idealnie nadawał się do kolekcjonerki nowej gry insomniaców Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Nie macie wrażenia, że mało tu grania w graniu? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Cos w tym jest. Lubie pajęczaka. Względy młodości. Mam male obawy co do samej gry. Chyba mocne 8 powinno byc ale w pamięci na dlugo nie zostanie. Cytuj
Daffy 10 563 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 na razie ta gierka do mnie to troche taki skrypt corridor missions z hubem miastem Cytuj
ukanio 3 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Jest ok, ale jak dla mnie pająk bez rewelacji. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 (edytowane) co to za typcio z bialym garniaczku? "You?!" Edytowane 12 czerwca 2018 przez Najtmer Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: Tu już lepiej O to już za(pipi)ioza :)! Cytuj
YETI 10 987 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Dla mnie najlepszy pokaz gameplyu na konferencji tuż obok TLoU2. Szybka, widowiskowa akcja, może jedynie szkoda, że końcówka to była cutscenka, a nie walka jednocześnie z każdym z czarnych charakterów. Ostatni scena bardzo fajnie, ciekawe kto tam się pojawił, sojusznik czy kolejny wróg. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 1 godzinę temu, Najtmer napisał: co to za typcio z bialym garniaczku? Mr Negative Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 uuu, to ja go nie znam. srednio mi siada dobor villainow. wiadomo, same klasyki, ale bardziej niz ci stechnowaceni rabusie bardziej robia mi lotry z Maximum Carnage. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 O dziwo nie zniszczyła mnie ta gra, graficznie postacie wyglądają spoko, ale dobór przecinwików, ehh, no słabo bym powiedział. Ich design też niezbyt odkrywczy, no ale co mozna zrobić z panem prandzynkiem, człowiekiem nosorozcem, człowiekiem skorpionem, człowiekiem negatywem i beznadziejnym sępem. Na końcu ciekawe czy był venom, w zasadzie jedyna postać która może dla mnie uratować gre. W sensie nie biorę day one, bo troche nudna. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Mam nadzieję, że to będzie tak dobre jak swego czasu Batman: AA, czy Batman: AC, a na to się zanosi. Cytuj
YETI 10 987 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Sony min. w taki sposób transmitowało swoją konferencje. Cytuj
Pupcio 18 415 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Ależ będzie grane może trochę przesadzają z tym odbieraniem kontroli nad pająkiem no ale c0rwa przecież to warto kupić tylko po to żeby pobujać się po mieście Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 3 godziny temu, milan napisał: O dziwo nie zniszczyła mnie ta gra, graficznie postacie wyglądają spoko, ale dobór przecinwików, ehh, no słabo bym powiedział. Ich design też niezbyt odkrywczy, no ale co mozna zrobić z panem prandzynkiem, człowiekiem nosorozcem, człowiekiem skorpionem, człowiekiem negatywem i beznadziejnym sępem. Na końcu ciekawe czy był venom, w zasadzie jedyna postać która może dla mnie uratować gre. W sensie nie biorę day one, bo troche nudna. Nie sądze że będzie Venom bo pewnie by to już pokazali. Może w dwójce. Co do gry to po gameplayu troche ostudziłem swój zapał, poruszanie się wyglada znakomicie, od czasów Spidermana 2 na PS2 nie bylo takiej gry, która daje swobodę w przemierzeniu Nowego Jorku pająkiem i generalnie wszystko prezentuje się solidnie, ale własnie trochę za dużo utartych schematów widzę i taki typowy open world z znacznikami, ale z werdyktem poczekam aż wezmę pada w dłonie. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Utwierdzam się w przekonaniu, że będzie to bardzo mocny kandydat do gry roku. Na takiego spider-mana czekałem od czasów ultimate na ps2. Jasne, jest parę kliszy typu ucieczka wszystkich złoczyńców z więzienia, no ale na początek niech już będzie. Później pewnie będzie mniej sztampowo choćby z uwagi na mniej znanych badass'ów (typu Negative). Zdecydowanie day1 i to z season passem Najlepsze w tym wszystkim jest jeszcze to, że gierka wychodzi za niecałe 3 miesiące , a nie tak jak te wszystkie cyberpunki, kojimy czy ghosty - "za rok, może dwa..." Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi