Skocz do zawartości

Spider-Man

SzczurekPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

System walki zapowiada się bardzo fajnie, z wieloma możliwościami, gadzetami (w końcu to Insomaniacy), na plus wykorzystanie otoczenia po L1+R1, jest tego naprawde sporo, a przy tym wygląda to bardzo efektownie. Poza tym szybowanie nad miastem wydaje się takie intuicyjne, przyjemne.

Właśnie pokazują gameplay na żywo, min. walkę z Shockerem, który postanowił obrabować bank.

Opublikowano

Po gameplayach utwierdzam się w przekonaniu, że czerpali sporo od Rocksteady przy budowie systemu walki i w sumie dobrze bo walka w Batkach była dobra. Mapka? Takie trochę Ubisoft. Na jednym z gameplayów Spajdi nawet wskakuje na maszt i zsynchronizuje się z okolicą po czym wyskakują ikonki. Ale jest jedna zasadnicza różnica: bujanie na linie :ohboy: Przemierzanie okolicy będzie cudowne.

Opublikowano

Podobał mi się ten gameplay - owszem, jest duzo skryptów, ale misje fabularne niech właśnie takie będą - efekciarskie, oskryptowane, czasem QTE - co bardziej spektakularne sceny tego wymagają. Albo to, albo cut-scenka, no nie oszukujmy się, to w końcu sandbox. Przecież normalny, nieoskryptowany free-roaming również będzie, więc nie kumam tego płaczu.
Trochę przypomina mi to inFamous 2, gdzie Sucker Punch konsultowali się z Naughty Dog, jak zrobić bardziej filmowe i epickie ujęcia - tam wyszło im to znakomicie, jestem przekonany, że insomniac również odrobili lekcje.

Opublikowano
11 godzin temu, Square napisał:

Czy było jakieś potwierdzenie o działaniu gry w 60kl/s albo możliwości odblokowania fps jak np w inFamous?

Niesamowity ten widok na NY.

Insomniac nie robi już gier w 60 FPS zapowiedzieli, że na pro będzie lepsza grafika z tego co pamiętam.

Opublikowano
22 godziny temu, Pupcio napisał:

Ja yebie jak to wygląda

Piękne widoczki, miasto z takiej perspektywy robi ogromne wrażenie.

Limitka (różnica tylko 40zl względem zwykłej) w euro zamówiona, oby do września.

Opublikowano
Piękne widoczki, miasto z takiej perspektywy robi ogromne wrażenie.

Limitka (różnica tylko 40zl względem zwykłej) w euro zamówiona, oby do września.

Powiadasz RTV Euro AGD? Poluje na wersje ze steelbokiem i dalej nigdize nie koge znalezc w PL. Podeslij linka to zamawiad odrazu

Edit: ok ogarnalem

Opublikowano
14 godzin temu, PiPoLiNiO napisał:

Czemu nigdzie nie można kupić limitki z figurką? :(

Wczoraj była w xkom'ie (za 550), ale już jest niedostępna, a jeden z użytkowników łówcówgier dostał taki komunikat ze sklepu:

"Zamówienie anulowane. Otrzymaliśmy informację, że dostawa wybranej przez Pana wersji gry będzie bardzo ograniczona jeżeli chodzi o liczbę sztuk, w związku z czym nie będzie w stanie zrealizować Pana zamówienia. Przepraszamy bardzo za zaistniałe zamieszanie, natomiast ze względu na duże zainteresowanie dystrybucja Sony poinformowała Nas, że nie będziemy w stanie zrealizować wszystkich zamówień na edycję kolekcjonerską."

Chociaż to xkom - z nimi to nigdy nie wiadomo, oni często coś kręcą.

@YETI skąd wiesz jaka jest figurka, jak jeszcze całej nie odsłonili? 

Opublikowano (edytowane)

Rzeczywiście, dopiero teraz zauważyłem, że całość ma być pokazana latem. Nie zwróciłem uwagi na ten żółty pasek wokół pudełka. No to czekam, w razie czego zmieni się zamówienie.

Edytowane przez YETI