Opublikowano 12 czerwca 20186 l Game design schematyczny, ale sam gameplay wygląda bardzo fajnie. Wiadomo że Carnage i Venom najlepsi, ale nowe Sinister Six też jest oki.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l System walki zapowiada się bardzo fajnie, z wieloma możliwościami, gadzetami (w końcu to Insomaniacy), na plus wykorzystanie otoczenia po L1+R1, jest tego naprawde sporo, a przy tym wygląda to bardzo efektownie. Poza tym szybowanie nad miastem wydaje się takie intuicyjne, przyjemne. Właśnie pokazują gameplay na żywo, min. walkę z Shockerem, który postanowił obrabować bank.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Screeny i video http://www.gamersyde.com/news_e3_spider_man_gameplay-20157_en.html
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Po gameplayach utwierdzam się w przekonaniu, że czerpali sporo od Rocksteady przy budowie systemu walki i w sumie dobrze bo walka w Batkach była dobra. Mapka? Takie trochę Ubisoft. Na jednym z gameplayów Spajdi nawet wskakuje na maszt i zsynchronizuje się z okolicą po czym wyskakują ikonki. Ale jest jedna zasadnicza różnica: bujanie na linie Przemierzanie okolicy będzie cudowne.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Czy było jakieś potwierdzenie o działaniu gry w 60kl/s albo możliwości odblokowania fps jak np w inFamous? Niesamowity ten widok na NY.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Podobał mi się ten gameplay - owszem, jest duzo skryptów, ale misje fabularne niech właśnie takie będą - efekciarskie, oskryptowane, czasem QTE - co bardziej spektakularne sceny tego wymagają. Albo to, albo cut-scenka, no nie oszukujmy się, to w końcu sandbox. Przecież normalny, nieoskryptowany free-roaming również będzie, więc nie kumam tego płaczu. Trochę przypomina mi to inFamous 2, gdzie Sucker Punch konsultowali się z Naughty Dog, jak zrobić bardziej filmowe i epickie ujęcia - tam wyszło im to znakomicie, jestem przekonany, że insomniac również odrobili lekcje.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l 11 godzin temu, Square napisał: Czy było jakieś potwierdzenie o działaniu gry w 60kl/s albo możliwości odblokowania fps jak np w inFamous? Niesamowity ten widok na NY. Insomniac nie robi już gier w 60 FPS zapowiedzieli, że na pro będzie lepsza grafika z tego co pamiętam.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Ależ mi ten nowy strój pajonka się nie podoba :| dobrze że będzie tyle innych liczę na klasyka z kreskówki
Opublikowano 14 czerwca 20186 l 22 godziny temu, Pupcio napisał: Ja yebie jak to wygląda Piękne widoczki, miasto z takiej perspektywy robi ogromne wrażenie. Limitka (różnica tylko 40zl względem zwykłej) w euro zamówiona, oby do września.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Piękne widoczki, miasto z takiej perspektywy robi ogromne wrażenie. Limitka (różnica tylko 40zl względem zwykłej) w euro zamówiona, oby do września. Powiadasz RTV Euro AGD? Poluje na wersje ze steelbokiem i dalej nigdize nie koge znalezc w PL. Podeslij linka to zamawiad odrazu Edit: ok ogarnalem[emoji41]
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Dziwne, że jeszcze nie ma tej wersji, ale ja tym razem odpuszczam, bo figurka, jak dla mnie mocno średnia.
Opublikowano 15 czerwca 20186 l 14 godzin temu, PiPoLiNiO napisał: Czemu nigdzie nie można kupić limitki z figurką? Wczoraj była w xkom'ie (za 550), ale już jest niedostępna, a jeden z użytkowników łówcówgier dostał taki komunikat ze sklepu: "Zamówienie anulowane. Otrzymaliśmy informację, że dostawa wybranej przez Pana wersji gry będzie bardzo ograniczona jeżeli chodzi o liczbę sztuk, w związku z czym nie będzie w stanie zrealizować Pana zamówienia. Przepraszamy bardzo za zaistniałe zamieszanie, natomiast ze względu na duże zainteresowanie dystrybucja Sony poinformowała Nas, że nie będziemy w stanie zrealizować wszystkich zamówień na edycję kolekcjonerską." Chociaż to xkom - z nimi to nigdy nie wiadomo, oni często coś kręcą. @YETI skąd wiesz jaka jest figurka, jak jeszcze całej nie odsłonili?
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Rzeczywiście, dopiero teraz zauważyłem, że całość ma być pokazana latem. Nie zwróciłem uwagi na ten żółty pasek wokół pudełka. No to czekam, w razie czego zmieni się zamówienie. Edytowane 15 czerwca 20186 l przez YETI
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Te cut-scenki w walce z Shockerem nie wyglądają ani trochę jak gra, Insomniac 0_0
Opublikowano 18 czerwca 20186 l PS. Insomniac chwaliło się ile lat pracują nad tym tytułem? Edytowane 18 czerwca 20186 l przez YETI
Opublikowano 18 czerwca 20186 l o nie oby grali najmniejszą role na świecie a najlepiej to jedynym ich śladem będzie ten budynek
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Ciekawe czy przypadkiem jeden z Avangersow nie pojawił się pod koniec dema pokazanego na konferencji.