Gość Rozi Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Bieganie po ścianach niczym skaner w Blade Runnerze. Wszyscy będą się dobrze bawić, tylko Milan ma zwarcie w obwodach. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Bieganie po ścianach niczym w Sunset Overdrive albo zapomnianym Prototype od Acti. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 za szybkie bieganie po ścianach xD chyba tylko na tym forum ludzie mogą się doczepić do takich głupot Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 W wersji ostatecznej tego nie będzie i bede się z was (pipi)a śmiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 JEZU JAKA TA GRA JEST ŚLAMAZARNA TO BIEGANIE PO ŚCIANACH TAKIE WOLNE ZANIM WEJDĘ NA EMPIRE STATE BUILDING TO MI SIĘ BIGOS PRZEGOTUJE CZEMU NIE MA SZYBKIEGO PRZEMIESZCZANIA SIĘ ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 980 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Malkontenci, wszędzie malkontenci Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 jezu xd walić pseudo realizm. tylko over the top w komiksowych gierkach Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Jest powód dla którego batman w gierkach nie lata w górę tylko szybuje w dół, ale mam nadzieję że wam to poprawią w kolejnej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Nie no kurwa powinni konsultować się przy produkcji z ludźmi-pająkami, takiego uchybienia twórcom nie wybaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 s(pipi)ysyny Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 po co cokolwiek konsultowac, fani łykną byle co Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Konsultacje urwano gdy 99/100 chciało venoma jako przeciwnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) edit: a no to okej, nie wyświetliło mi się zdjęcie na poprzedniej tylko sam wpis twittera. Edytowane 31 Lipca 2018 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 20 godzin temu, YETI napisał: Oby do 7.09 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Byłem najarany jak głupi na tą grę. Ale obejrzałem teraz kolejny gameplay z jakiejś prezentacji, i to strzelanie pajęczyną w powietrze przy lataniu i komiczne wbieganie po budynkach mocno mnie ostudziło... Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Wrażenia z ostatniego pokazu w Warszawie: Cytat Spider-Man robi piekielnie dobre wrażenie. Urzeka dopracowaniem rozgrywki, ogromem zawartości i technicznym poziomem wykonania. Trudno ocenić książkę po okładce, ale po przeczytaniu pierwszego rozdziału można już wyrobić sobie wstępną opinię. W przypadku Człowieka-Pająka od „lektury” naprawdę niełatwo się oderwać. Gra stanowi kwintesencję tego, o co chodzi w grach - wolność, ruch, swoboda, efektowna walka, wyraziste postacie. Jeśli dalsza część zaprezentuje równie wysoki poziom, dostaniemy kolejnego kandydata na grę roku. Spider-Man powraca na PS4 z wielką mocą - już graliśmy (eurogamer.pl) i parę innych: Spider-Man na PS4 – jak w Batmanie, tylko lepiej? (gry-online.pl) Tak dobrej gry ze Spider-Manem nie było nigdy! Odkładajcie pieniądze, serio! (antyweb.pl) Marvel’s Spider-Man – wrażenia z pokazu (naekranie.pl) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Oh boy Będzie bieganie po ścianach i nienaturalne wypuszczanie pajęczyna w chmury. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 No gejplej bardzo elegancki. Tzn. juz nie mam takiego kislu jak w czasach guwniaka gdzie co miesiąc bieglo się do kiosku w którym sprzedawczyni zostawiała w teczce moje ulubione komiksy z Tmsemic ale.. Sentyment nadal pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 980 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Ale to będzie zayebista gra, niecały miesiąc do premiery, będzie napiedalanko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 trochę za szybko biega po ścianach ale chyba i tak day one Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Tylko się nie zdziwcie Ja tam ostatnio odpocząłem trochę od sandboksów, więc pewnie dam radę. Cytat Wspomnieliśmy już, że Spider-Man jest sandboksem, więc potencjalni nabywcy gry muszą zaakceptować związane z tym konsekwencje. Tak, swoboda działania okazuje się ogromna, ale z drugiej strony produkt po brzegi wypełniony jest niezbyt atrakcyjnymi zapchajdziurami. Deweloperzy poszli tutaj drogą swoich kolegów z Ubisoftu. Mgłę wojny odsłania się po przejęciu wież komunikacyjnych (obsługuje je prosta, ale na dłuższą metę nudna do bólu minigierka), a po uzyskaniu kontroli nad sygnałem na mapie pojawia się pierdyliard znaczników wszelkiej maści, z których trudno wyłowić nawet fabularne misje poboczne. Będziemy odszukiwać pozostawione przez Petera plecaki ze sprzętem, eliminować miejscowych rzezimieszków, którzy napadają na ludzi lub sklepy, brać udział w wyzwaniach na prowizorycznych arenach (zlokalizowanych np. na dachu wieżowca), robić zdjęcia „landmarkom” oraz inne, niezbyt angażujące rzeczy. Kiedy gra otwiera sandboksową puszkę Pandory, można złapać się za głowę. Szybkie przestudiowanie mapy prowadzi do następującego wniosku – w całym mieście czeka bez mała kilkaset zapychaczy, które zmuszają do wykonywania żmudnych i tych samych czynności. Fanom maksowania gier autentycznie współczuję, bo o ile na początku oddawanie się tym aktywnościom zdaje się być sympatyczne, tak później będzie jedynie przykrym obowiązkiem. Źródło: https://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=12826 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) 45% plecaków 34% rzezimieszków 12% całusów od Mary Jane 23% selfie 41% zebranych plakatów 2% missions a mogli postawić na stary dobry korytarzyk Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez milan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Ale będę ubisoftował za miesiąc Nie grałem w tego typu gry od dawien dawna, więc mnie nie zmęczy to. A poruszanie się wygląda PRZEJEBANIE. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 High speed on every building Ja kupuję ale najpierw poczytam recki. Jezeli moje obawy zostaną rozwiane to przeproszę insomniac Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi