Gość Rozi Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 To było już widoczne na poprzednich gameplayach. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Premiera już już Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Niestety jedyne czym mogę się podzielić to te zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 7 minut temu, MLeKSk napisał: A figurkę z kolekcjonerki już gdzieś pokazali? Nie bo spoiluje wystepowanie jakiegoś villiana (pewnie chodzi o Octopusa) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 7 minut temu, MLeKSk napisał: Mieli pokazać przed premierą, może na Gamesconie? Spoiler spoilerem, ale jak kupię kolekcjonerkę, odpakuję i zobaczę figurkę tego villiana, to i tak będę wiedział, że pojawia się w grze, więc bez sensu. Chyba, że taka brzydka jest i nie chcą jej ujawniać? ;-P No nie chcą ujawniać przed premierą zbyt wczesnie, trochę nonsensowna decyzja ale co zrobisz? Czają się jakby to miał być jakis Venom czy ki ch,uj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 No szkoda, że pokazali 5 innych przeciwników i to wszystko w jednej scence. Plus starcia z dwoma bossami, czyli mamy już łącznie siedmiu, ale figurki nie cha pokazać za wcześnie Będzie tam Octopus albo Lizard, ale bardziej stawiałbym na doktorka. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Twierdzą, że jeszcze sporo elementów gry utrzymanych jest w sekrecie. Deweloperzy ze studia Insomniac Games przekonują, że do tej pory udało im się zachować największe tajemnice zmierzającego na PlayStation 4 Spider-Mana w sekrecie. W wywiadzie dla naszych kolegów z portugalskiej redakcji Eurogamera, twórcy przyznają, że ciężko pracują, aby 5 tygodni przed premierą nie zepsuć zabawy graczom, dla których liczy się poznawanie fabuły. - Niektóre rzeczy naprawdę chcielibyśmy zachować aż do debiutu gry, bo są centralną częścią historii - tłumaczy Jon Paquette, główny scenarzysta produkcji. - Trudno było utrzymać je w tajemnicy, ale chcemy wszystkich oczarować. Wiele gier, filmów i seriali prezentuje zwiastuny, po obejrzeniu których wiadomo już wszystko. My chcemy, aby fani Spider-Mana byli podekscytowani, kiedy dowiedzą się, co tak pieczołowicie ukrywaliśmy - dodaje. Scenarzysta zdaje sobie sprawę, że oczekiwania miłośników przygód Człowieka-Pająka są duże, dlatego Insomniac Games stawia na nieoczywistość. Stąd też decyzja, aby w jednym z pierwszych materiałów pokazać dość nietypowego antagonistę - Mr Negative. https://www.eurogamer.pl/articles/2018-08-06-tworcy-spider-man-utrzymuja-najwieksze-sekrety-gry-w-tajemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Nie trzeba być geniuszem by spostrzec, że fabuła to wariacja Sinister Six, a S6 bez Octaviusa to nie S6 więc... Lizard, Kingpin, Silver Sable będą subbossami pobocznymi jak w przypadku gier z Batmanem (Deathstroke, Riddler, Zsasz, itd.) Wilsona i SIlver widzieliśmy w gameplayach zaś dostęp do studzienek kanalizacyjnych to prosta droga do Lizarda. Co do wspominanego mentora Parkera obstawiam Fury'ego (Spider-Man: Far from Home też, wzorem animacji, przybliży relacje pająka i szpiega) bo Iron Man to zbyt sztampowe zagranie. Fajnie by było gdyby nawiązali do drugiego Spajdiego Raimi'ego gdzie fajnie wypadła relacja Otto z Parkerem. Podobnie (ale mniej atrakcyjnie) było przy Spider-Manie z Garffieldem i jego relacjach z Connorsem (to też jest opcja). Jakoś Pająk zawsze miał bardziej emocjonalne więzi z przeciwnikami aniżeli inni bohaterowie Marvela. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Mam nadzieje że powrócą samouczki i głos Bruce'a Campbell'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 3 godziny temu, YETI napisał: Deweloperzy ze studia Insomniac Games przekonują, że do tej pory udało im się zachować największe tajemnice zmierzającego na PlayStation 4 Spider-Mana w sekrecie. W wywiadzie dla naszych kolegów z portugalskiej redakcji Eurogamera, twórcy przyznają, że ciężko pracują, aby 5 tygodni przed premierą nie zepsuć zabawy graczom, dla których liczy się poznawanie fabuły. - Niektóre rzeczy naprawdę chcielibyśmy zachować aż do debiutu gry, bo są centralną częścią historii - tłumaczy Jon Paquette, główny scenarzysta produkcji. - Trudno było utrzymać je w tajemnicy, ale chcemy wszystkich oczarować. Wiele gier, filmów i seriali prezentuje zwiastuny, po obejrzeniu których wiadomo już wszystko. My chcemy, aby fani Spider-Mana byli podekscytowani, kiedy dowiedzą się, co tak pieczołowicie ukrywaliśmy - dodaje. I takie podejście to ja szanuję. Miła odmiana po tych wszystkich tytułach, które poznajemy praktycznie w całości na miesiące przed premierą (ostatnio Shadow of the Tomb Raider np.). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 23 godziny temu, Farmer napisał: Nie trzeba być geniuszem by spostrzec, że fabuła to wariacja Sinister Six Wiesz nie każdy śledzi o czym tam jest fabuła w gierce ani tym bardziej czyta jakieś komiksy dla stulejarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 nie oglądałeś bajki na foxkids? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 47 minut temu, Pupcio napisał: nie oglądałeś bajki na foxkids? Oglądałem, tylko stamtąd kojarze spojdermona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 2 godziny temu, _Be_ napisał: Wiesz nie każdy śledzi o czym tam jest fabuła w gierce ani tym bardziej czyta jakieś komiksy dla stulejarzy. 2 godziny temu, Pupcio napisał: nie oglądałeś bajki na foxkids? 1 godzinę temu, _Be_ napisał: Oglądałem, tylko stamtąd kojarze spojdermona. A FUJ! Tylko "komiksy dla stulejarzy"! Prawilnie, od TM-Semic Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 2 godziny temu, _Be_ napisał: Wiesz nie każdy śledzi o czym tam jest fabuła w gierce ani tym bardziej czyta jakieś komiksy dla stulejarzy. Powieści graficzne jak już Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 2 godziny temu, Pupcio napisał: nie oglądałeś bajki na foxkids? Ja oglądałem SM na tvp2. W sumie gdyby tutaj podkładały głosy te same osoby to chyba grałbym z dubbingiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 No na to po cichu liczyłem ale trailer z polskim dublażem szybko ostudził moje nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 137 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 2 minuty temu, Square napisał: tvp2 A nie na Polszmacie czasem? Bo coś mi się kojarzy że to właśnie tam leciało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 @Pupcio Nie wiem, nawet nie odpalałem @Figuś zdecydowanie tvp2. Do dzisiaj mam wszystko nagrane na kasetach Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 137 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) @Square oboje mamy rację Cytat Pierwsza wersja (Spider-Man: Człowiek-pająk; Canal+ i TVP2) Druga wersja (Fox Kids/Jetix/Disney XD, Polsat i TV 4) Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Cytat 65-odcinkowy serial emitowany w Polsce z pierwszym dubbingiem na antenie Canal+ (premiera: 25 sierpnia 1995, tylko pierwsze 13 odc.) i TVP2 pod tytułem: Spider-Man – Człowiek-Pająk (TVP odkupiło od Canal+ dubbing do wyemitowanych odcinków i dorobiła dubbing do pozostałych) oraz z drugim, bardziej znanym dubbingiem na kanałach Fox Kids/Jetix/Disney XD i TV 4. http://dubbingpedia.pl/wiki/Spider-Man @Figuś Nom, ale pierwsze było tvp2 i tę wersję szanuję i nosze w serduszku. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Silver sable milfem? Mary jane nie jest długonogą seks bombą? Chyba czytałem inne komiksy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 To gra a nie komiks Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Cieszmy się, że Peter wciąż jest biały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi