Gość Rozi Opublikowano 7 sierpnia 2018 Opublikowano 7 sierpnia 2018 To było już widoczne na poprzednich gameplayach. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Niestety jedyne czym mogę się podzielić to te zdjęcia. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 7 minut temu, MLeKSk napisał: A figurkę z kolekcjonerki już gdzieś pokazali? Nie bo spoiluje wystepowanie jakiegoś villiana (pewnie chodzi o Octopusa) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 7 minut temu, MLeKSk napisał: Mieli pokazać przed premierą, może na Gamesconie? Spoiler spoilerem, ale jak kupię kolekcjonerkę, odpakuję i zobaczę figurkę tego villiana, to i tak będę wiedział, że pojawia się w grze, więc bez sensu. Chyba, że taka brzydka jest i nie chcą jej ujawniać? ;-P No nie chcą ujawniać przed premierą zbyt wczesnie, trochę nonsensowna decyzja ale co zrobisz? Czają się jakby to miał być jakis Venom czy ki ch,uj. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 No szkoda, że pokazali 5 innych przeciwników i to wszystko w jednej scence. Plus starcia z dwoma bossami, czyli mamy już łącznie siedmiu, ale figurki nie cha pokazać za wcześnie Będzie tam Octopus albo Lizard, ale bardziej stawiałbym na doktorka. Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Twierdzą, że jeszcze sporo elementów gry utrzymanych jest w sekrecie. Deweloperzy ze studia Insomniac Games przekonują, że do tej pory udało im się zachować największe tajemnice zmierzającego na PlayStation 4 Spider-Mana w sekrecie. W wywiadzie dla naszych kolegów z portugalskiej redakcji Eurogamera, twórcy przyznają, że ciężko pracują, aby 5 tygodni przed premierą nie zepsuć zabawy graczom, dla których liczy się poznawanie fabuły. - Niektóre rzeczy naprawdę chcielibyśmy zachować aż do debiutu gry, bo są centralną częścią historii - tłumaczy Jon Paquette, główny scenarzysta produkcji. - Trudno było utrzymać je w tajemnicy, ale chcemy wszystkich oczarować. Wiele gier, filmów i seriali prezentuje zwiastuny, po obejrzeniu których wiadomo już wszystko. My chcemy, aby fani Spider-Mana byli podekscytowani, kiedy dowiedzą się, co tak pieczołowicie ukrywaliśmy - dodaje. Scenarzysta zdaje sobie sprawę, że oczekiwania miłośników przygód Człowieka-Pająka są duże, dlatego Insomniac Games stawia na nieoczywistość. Stąd też decyzja, aby w jednym z pierwszych materiałów pokazać dość nietypowego antagonistę - Mr Negative. https://www.eurogamer.pl/articles/2018-08-06-tworcy-spider-man-utrzymuja-najwieksze-sekrety-gry-w-tajemnicy Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Nie trzeba być geniuszem by spostrzec, że fabuła to wariacja Sinister Six, a S6 bez Octaviusa to nie S6 więc... Lizard, Kingpin, Silver Sable będą subbossami pobocznymi jak w przypadku gier z Batmanem (Deathstroke, Riddler, Zsasz, itd.) Wilsona i SIlver widzieliśmy w gameplayach zaś dostęp do studzienek kanalizacyjnych to prosta droga do Lizarda. Co do wspominanego mentora Parkera obstawiam Fury'ego (Spider-Man: Far from Home też, wzorem animacji, przybliży relacje pająka i szpiega) bo Iron Man to zbyt sztampowe zagranie. Fajnie by było gdyby nawiązali do drugiego Spajdiego Raimi'ego gdzie fajnie wypadła relacja Otto z Parkerem. Podobnie (ale mniej atrakcyjnie) było przy Spider-Manie z Garffieldem i jego relacjach z Connorsem (to też jest opcja). Jakoś Pająk zawsze miał bardziej emocjonalne więzi z przeciwnikami aniżeli inni bohaterowie Marvela. 1 Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Mam nadzieje że powrócą samouczki i głos Bruce'a Campbell'a Cytuj
Wredny 9 548 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 3 godziny temu, YETI napisał: Deweloperzy ze studia Insomniac Games przekonują, że do tej pory udało im się zachować największe tajemnice zmierzającego na PlayStation 4 Spider-Mana w sekrecie. W wywiadzie dla naszych kolegów z portugalskiej redakcji Eurogamera, twórcy przyznają, że ciężko pracują, aby 5 tygodni przed premierą nie zepsuć zabawy graczom, dla których liczy się poznawanie fabuły. - Niektóre rzeczy naprawdę chcielibyśmy zachować aż do debiutu gry, bo są centralną częścią historii - tłumaczy Jon Paquette, główny scenarzysta produkcji. - Trudno było utrzymać je w tajemnicy, ale chcemy wszystkich oczarować. Wiele gier, filmów i seriali prezentuje zwiastuny, po obejrzeniu których wiadomo już wszystko. My chcemy, aby fani Spider-Mana byli podekscytowani, kiedy dowiedzą się, co tak pieczołowicie ukrywaliśmy - dodaje. I takie podejście to ja szanuję. Miła odmiana po tych wszystkich tytułach, które poznajemy praktycznie w całości na miesiące przed premierą (ostatnio Shadow of the Tomb Raider np.). Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 23 godziny temu, Farmer napisał: Nie trzeba być geniuszem by spostrzec, że fabuła to wariacja Sinister Six Wiesz nie każdy śledzi o czym tam jest fabuła w gierce ani tym bardziej czyta jakieś komiksy dla stulejarzy. Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 nie oglądałeś bajki na foxkids? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 47 minut temu, Pupcio napisał: nie oglądałeś bajki na foxkids? Oglądałem, tylko stamtąd kojarze spojdermona. Cytuj
Wredny 9 548 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 2 godziny temu, _Be_ napisał: Wiesz nie każdy śledzi o czym tam jest fabuła w gierce ani tym bardziej czyta jakieś komiksy dla stulejarzy. 2 godziny temu, Pupcio napisał: nie oglądałeś bajki na foxkids? 1 godzinę temu, _Be_ napisał: Oglądałem, tylko stamtąd kojarze spojdermona. A FUJ! Tylko "komiksy dla stulejarzy"! Prawilnie, od TM-Semic Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 2 godziny temu, _Be_ napisał: Wiesz nie każdy śledzi o czym tam jest fabuła w gierce ani tym bardziej czyta jakieś komiksy dla stulejarzy. Powieści graficzne jak już Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 2 godziny temu, Pupcio napisał: nie oglądałeś bajki na foxkids? Ja oglądałem SM na tvp2. W sumie gdyby tutaj podkładały głosy te same osoby to chyba grałbym z dubbingiem. 1 Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 No na to po cichu liczyłem ale trailer z polskim dublażem szybko ostudził moje nadzieje Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 2 minuty temu, Square napisał: tvp2 A nie na Polszmacie czasem? Bo coś mi się kojarzy że to właśnie tam leciało. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 @Pupcio Nie wiem, nawet nie odpalałem @Figuś zdecydowanie tvp2. Do dzisiaj mam wszystko nagrane na kasetach Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 (edytowane) @Square oboje mamy rację Cytat Pierwsza wersja (Spider-Man: Człowiek-pająk; Canal+ i TVP2) Druga wersja (Fox Kids/Jetix/Disney XD, Polsat i TV 4) Edytowane 9 sierpnia 2018 przez Figuś Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Cytat 65-odcinkowy serial emitowany w Polsce z pierwszym dubbingiem na antenie Canal+ (premiera: 25 sierpnia 1995, tylko pierwsze 13 odc.) i TVP2 pod tytułem: Spider-Man – Człowiek-Pająk (TVP odkupiło od Canal+ dubbing do wyemitowanych odcinków i dorobiła dubbing do pozostałych) oraz z drugim, bardziej znanym dubbingiem na kanałach Fox Kids/Jetix/Disney XD i TV 4. http://dubbingpedia.pl/wiki/Spider-Man @Figuś Nom, ale pierwsze było tvp2 i tę wersję szanuję i nosze w serduszku. 1 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 13 sierpnia 2018 Opublikowano 13 sierpnia 2018 Silver sable milfem? Mary jane nie jest długonogą seks bombą? Chyba czytałem inne komiksy. Cytuj
Wredny 9 548 Opublikowano 13 sierpnia 2018 Opublikowano 13 sierpnia 2018 Cieszmy się, że Peter wciąż jest biały 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi