Skocz do zawartości

Spider-Man

SzczurekPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O czym tu dyskutować, jak w sierpniu pismaki w zapowiedziach pisali tak. 

Pod względem technicznym, najnowsze dzieło Amerykanów prezentuje się wybornie. Grę testowaliśmy na konsoli PlayStation 4 Pro, która wyświetlała obraz w (skalowanej wzwyż) rozdzielczości 4K. Ogromne, tętniące życiem miasto z setkami przechodniów i samochodów na ulicach robi niemałe wrażenie. Efekt potęguje cudowne, miękkie światło, nadające Nowemu Jorkowi plastyczny wyraz.

Jutro ręcenzje, a w piątek gram :banderas:

Opublikowano

Jak sam dla siebie chce sie tylko dowiedziec czy faktycznie polecieli w bambuko i jest downgrade.
Jak widzialem pierwsze zapowiedzi to cos mi smierdzialo..i chyba slusznie :D
Ale poczekamy....a to co sobie pisza pismaki..to wiesz......ekhmm

Opublikowano (edytowane)

Ktoś wie czym się różni steelbook dodawany do limitki (tej za 300 zł) od tego który teraz dodają do zwykłej edycji gry w wielu sklepach? 

Edytowane przez Pacquiao
Opublikowano

Mam nadzieję, że jakiś klasyczny będzie do wyboru, bo strasznie drażnią mnie te białe podeszwy i ogólnie design tego nowego Spidera.

No i teaser DLC, zanim jeszcze gra miała premierę... Ja yebię, co za czasy...

• Plusik 2
Opublikowano
6 godzin temu, Pacquiao napisał:

W Euro do zwykłej edycji za 260 zł najwidoczniej dodają ten sam steelbook co w limitowanej edycji: https://www.euro.com.pl/gry-playstation-4/sony-marvel-s-spider-man-steelbook.bhtml

Na moje to nie jest ten sam steelbook. Euro miało też stelbooka np. do Wiedźmina który był inny niż w kolekcjonerce. Po materiałach prasowych też wygląda że on się różni (grzbiet z innej strony).

se.jpg

No ale sam się przekonam za kilka dni jak odbiorę moją edycję specjalną :D:lapka: 

Opublikowano

Niestety mam takiego (pipi)ca jeśli chodzi o Spider mana, że pierwszy raz kupie seasona passa na premiere. Platyna wjedzie jak nic. Wolne w piątek juz zaklepane.

Opublikowano
20 minut temu, Cedric napisał:

Nawet w starej bajce całkiem nieźle ją wyrzeźbili.

Ach Felicia, zawsze wolałem Cię od MJ.  ;)

5540196-black+cat+526836393_27blackcatis

Skoro w grze jest dostępny ten strój pająka, to może dla kota też będzie TAS.