Pacquiao 889 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 52 minuty temu, Cykomaton napisał: Właśnie dostałem maila z Euro że przekazali paczkę poczcie polskiej, pewnie w czwartek będzie na miejscu. Mus8sz wybrać na kiedy dostawa. Gra jest jutro do odbioru w Euro, dzisiaj wysyłali. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 3 godziny temu, milan napisał: Gruszczyk 10/10. a ile dał Klocuch? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Jeżeli chodzi o dlc, to zapowiedzieli tylko jeden z Black Cat, czy coś więcej mają w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Jeszcze dwa po nim. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Rozumiem, że w tych dwóch pozostałych wrzuca zupełnie jakąś inną postać niż Black Cat. Daredevila chętnie bym zobaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Jezu jak to brzmi Podoba mi sie to co arhn.eu wspominał w recenzji sa odniesienia do innych postaci w uniwersum Marvela. W Hell's Kitchen są ślady Daredevila, wieża Avengers w centrum i Sanctum. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Teoria o downogoradzie obalona. https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2018-marvels-spider-man-debunking-the-downgrade Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Godzinę temu, YETI napisał: Rozumiem, że w tych dwóch pozostałych wrzuca zupełnie jakąś inną postać niż Black Cat. Daredevila chętnie bym zobaczył. Same. Może w drugim. Tytuł trzeciego sugeruje rozszerzoną obecność (możliwość zagrania) Silver Sable. Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Żadna sieciowka wam jutro gry nie wyda. Nawet jak potwierdzili w mailu czy sms. Odbiór bedzie dostepny najwczesniej w dniu premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 1 godzinę temu, blantman napisał: A po (pipi) psuć sobie grę dla wirtualnych nic nie wnoszących pucharów. Obejrzałem recenzje arhona i chyba po urlopie będę musiał przeprosić się z ps4. W sam raz na przeczekanie do ac odyssey boże ale Ty jesteś dzbanem @Kalel za(pipi)isty main theme, w stylu ostatnich filmów Marvela 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 9 minut temu, sajmon34 napisał: Żadna sieciowka wam jutro gry nie wyda. Nawet jak potwierdzili w mailu czy sms. Odbiór bedzie dostepny najwczesniej w dniu premiery. No niby tak ale GoW i tak hulał o dzien wcześniej u mnie np. Nie mowie o sieciowkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Ta muzyczka to praktycznie ~Avengers ale sztos! Będzie w piątek grane ostatni Spiderman w jakiego grałem to The Movie na PC a jeszcze wcześniej na PSXa dwie części no juz doczekać sie nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Fak, a jeszcze przed tym miałem chęć zagrać w Amazing Spider-Man 2 od Activision... Wiem, że podobno kupsztal, ale jakoś tak chciałem sandboxa z pajęczakiem, żeby przeczekać do premiery tego... Teraz to już raczej nie będzie odwrotu i tamtego w życiu nie tknę Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Miałem nie kupować ale chyba jutro wpadnie cyfra deluxe edition Kurcze jak ja chciałbym opanować chęć zagrania w to na premierę! Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Szkoda że dość zgodnie wg recenzentów side questy robią za kopiuj wklej fetch gunwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 ktoś wie dlaczego arhn usunął recenzję? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 3 godziny temu, Kalel napisał: Jezu jak to brzmi Podoba mi sie to co arhn.eu wspominał w recenzji Pokaż ukrytą zawartość sa odniesienia do innych postaci w uniwersum Marvela. W Hell's Kitchen są ślady Daredevila, wieża Avengers w centrum i Sanctum. Brzmi bardzo dobrze, ale jednak kawałek z pierwszego trailera przebija to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 (edytowane) 5 godzin temu, ShtaS napisał: ktoś wie dlaczego arhn usunął recenzję? trochę to dziwne, że zwykły kowalski, może od tak zrobić strike'a dla beki i yt blokuje film. Edytowane 5 Września 2018 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 No trochę lipna ta figurka, tak się z nią kryli, a tu nic specjalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 (edytowane) coś lipne zdjęcia macie tej figurki, tu lepsze Edytowane 5 Września 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 ta figurka jest niesamowita, ale w wersja na azję jednak ma lepszą Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Peter cwiczył chyba całe wakacje szyję, może teraz talię? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 https://arhn.eu/2018/09/marvels-spider-man-ps4-recenzja/ Recka ahrn.eu na CDA, jakby ktoś nie zdążył obejrzeć na YT. Gruby tytuł! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Myślicie ze gra kupiona w uk bd po polsku? God od war był chyba w sumie większość exow jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 1 minutę temu, Banan91PL napisał: Myślicie ze gra kupiona w uk bd po polsku? God od war był chyba w sumie większość exow jest banan mieszkasz w Szkocji może by wypadało się nauczyć języka jak sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi