Josh 4 520 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 2 godziny temu, Rozi napisał: Jeszcze nie odkryłem trików, ale są takie acziwmenty, typu przbiegnij w sumie 5000 metrów po ścianach itp. Za to dostaje się chyba umiejętności pasywne. Dwóch zwykłych typów, jeden Brute i jeden gość z karabinem - ciężki wpier.dol xd Jak się Brute'a nie owinie pajęczyną, albo w pore nie uniknie, to może zaszarżować na śmierć. Chyba jestem jeszcze leszczem. <zaciera łapy na harda> Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Bliżej do filmu ale którego? Marvela Homecoming? Czy wcześniejszych? Zawsze marzyłem o takim Spidermanie jak za czasów psxa ale rozbudowanym ahh jutro przetestuje Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 15 minut temu, Mendrek napisał: Kurde, nowy Spiderman jest tym heroic sandboxem, na który czekało się od czasów Spidermana z PSX-a od Neversoftu. Właściwie to już wtedy, gdy bujało się w ograniczony sposób na pajęczynie, pewnie wielu zastanawiało się czy kiedyś powstanie taki prawdziwy wirtualny świat, gdzie Spidey będzie mógł niczym w kreskówce czy filmie przemierzać miasto ponad ulicami. I ten moment właśnie nastał - to jest piękne Grze chyba bliżej do filmu, miasto jest kolorowe i nowoczesne. Walka - wow, wymagająca nawet. Tutaj trzeba reagować szybko i dynamicznie, łatwo wpaść w chaos. Ten marker zagrożenia trochę mało widoczny, pomimo faktu że jest zgodny z komiksem. Jestem podjarany ogromem frajdy jaką zaoferuje mi ten tytuł. Takie trochę z Batmana, trochę z Infamousa - a wszystko polane marvelowskim sznytem efektowności i czaderskości. Spiderman jest taki jaki miał być i chyba lepszego prędko nie dostaniemy Nie no taka grę dostaliśmy na PS2 już Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 @Rozi z ciekawości, na jakim poziomie trudności grasz? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 (edytowane) Ta gra będzie dla mnie jedną z gier tego roku, albo jedną z gier życia. Serio. Może i nie ma tutaj nic twórczego, to nawet to zbieranie plecaczków mnie bawi (dostajemy za każdym razem inny przedmiot z życia Petera, o którym zazwyczaj mówi kilka słów). Za każde aktywności dostajemy tokeny, które pozwalają ulepszać stroje (a jakie są stroje dostępne, o kurwa ), gadżety, ulepszenia do strojów itd. Aż chce się to wykonywać. Ta gra to po prostu fun w 100%, mógłbym godzinami tylko bujać się na pajęczynie po mieście. Swoją drogą jest przepięknie odwzorowane, a widoki z Empire State Building są NIESAMOWITE. Miałem też pierwszą akcję po cichu z jednym gadżetem xd Jezu, tu można tyle możliwości neutralizowania fagasów wymyślić, że ja pierniczę. Pierwszy mini-twist fabularny <3 Jutro cisnę bez opamiętania znowu. @balon gram na normalu i jest w pytkę, nie za łatwo i nie za trudno. Tak się żyje w NYC! Edytowane 6 września 2018 przez Rozi Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 5 minut temu, Wesker napisał: Bliżej do filmu ale którego? Marvela Homecoming? Czy wcześniejszych? Zawsze marzyłem o takim Spidermanie jak za czasów psxa ale rozbudowanym ahh jutro przetestuje Chyba tych wcześniejszych, ale nie widziałem Homecoming. Ale to stylistyka, bo generalnie gra ma swój styl, widać pewną komiksową umowność. Bardzo mi się to kojarzy z Batmanem, tyle że jest barwny (ale nie pstrokaty czy neonowy). Co do polskiego dubbingu - to największa porażką uważam, że nie dali tu aktorów z pierwszych kreskówek. Ja bym wtedy mógł to jakoś znieść, bo nostalgia i te sprawy. A tak jest średnio. Parker brzmi ok, ale taki Fisk to dla mnie tragedia... Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Grze najbliżej Homecoming, co podkreślono w kilku recenzjach. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 Dokładnie. Zwróćcie chociażby uwagę na muzykę odgrywaną np na samym początku. Można się poczuć jak w kinie podczas seansu MCU. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 To elegancko bo wczoraj na BR obejrzałem Homecoming więc wczuwka jeszcze większa przed dzisiejszym graniem (kurier już zmierza) Cytuj
Revan_2504 0 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 (edytowane) Panowie, bardzo ważne pytanie: czy zmiana języka konsoli zmieni język gry? Nie ma opcji, żebym grał z polskim dubbingiem. Ang dub + ang napisy. Zawsze się dawało. Teraz też? Edytowane 7 września 2018 przez Revan_2504 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 Muzyka pięknie nadaje dynamizmu do przemieszczania się po Manhattanie, świetnie to wszystko brzmi. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 Kurcze Rozi, tak kręcisz hajp a ja zamiast grać to jadę na urlop. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 (edytowane) Już tak się nie będę zachwycał, bo to oznacza cieczkę i obrzydzanie. Fajna to gra. A i chciałbym, żeby dali któreś DLC zimą, elegancko prezentowałoby się miasto wtedy. Edytowane 7 września 2018 przez Rozi Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 Nie no, to nie CW. Akurat serio się jaram grami od Insomniac i serio będę miał 10-cio dniowe wakacje od konsoli. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 2 minuty temu, Rozi napisał: Już tak się nie będę zachwycał, bo to oznacza cieczkę i obrzydzanie. >przejmowanie się tekstami z CW xddddd Weź graj, pisz i nie pier,dol. 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 5 minut temu, raven_raven napisał: Weź graj, pisz i nie pier,dol. O to to to! Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 (edytowane) Odbijanie się od najbliższego otoczenia, świetna animacja. Edytowane 7 września 2018 przez YETI 4 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 kosmicznie to sie rusza i wyglada ale to standard dla exow od devow wewn sony oby gameplayowo nie byl to jednak tylko lub az mix infamous z batmanem Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 Chyba zapowiada się powtórka z GoW, marka bardziej rozpoznawalna, oceny bardzo dobre, ciekawe czy przebije pod względem sprzedaży Kratosa. Gry single player umierają, słyszysz Sony! Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 Pograłem 3h i... walka fajna a po gp myślałem że będzie guwno obeszczane bujanie po mieście rozyperdala Pioter bardzo fajny ziomeczek pobocznego ścierwa rzeczywiście dużo ale jakoś trudno mi się do nich dowalić bo gry ze spodermonem zawsze miały takie aktywności No jest zayebiście Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 7 minut temu, Ficuś napisał: kosmicznie to sie rusza i wyglada ale to standard dla exow od devow wewn sony Insomniac nie jest wewnętrznym studiem Sony Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 Rozi, grasz na Pro? W ogóle są jakieś różnice między konsolami? Jest płynnie na zwykłej PS4? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 5 minut temu, Wooyek napisał: Rozi, grasz na Pro? W ogóle są jakieś różnice między konsolami? Jest płynnie na zwykłej PS4? W obu przypadkach masz betonowe 30 fps, na pro masz "4K" w checkerboardingu i ogólnie kilka detali jest lepsze, DF zrobiło analize ogólnie można se w necie poczytać Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 Wg Digital Fountry, niemal beton 30fps na jednej i drugiej konsoli Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 Nie gram na Pro, gram na zwykłej i nawet mi nie hałasuje tak jak Gruszce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi