Szymek 1 047 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 52 minuty temu, YETI napisał: Odbijanie się od najbliższego otoczenia, świetna animacja. O tyle większy szacun że to nie motion captur...chyba większość animacji bujania, walki itp zostały robione ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 @Pupcio, byłeś już przyłapany na szyciu? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 304 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 tak, przed chwilą pierwsze granko MJ, nawet fajna odskocznia od latania po mieście i nawalania bandytów Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 To i ja dorzucę swoje 3 grosze. Pogralem wczoraj trochę a w przerwie obejrzałem Homecoming. Wczuwa jest wiec duża. Graficznie? Jest bardzo dobrze. Świetne oświetlenie, modele postaci i detale. Całość jest dość plastyczna i pasuje to tutaj naprawdę bardzo fajnie. To co jednak jest tu najważniejsze to poruszanie się po mieście i system walki. A to jest zrobione wybornie. Śmigając po mieście wystarczy mieć wciśnięte R2 i wspomagając się X, ale zdecydowanie wieksza frajdę daje mi, kiedy każda pajęczynę wypuszczam osobnym wciśnięciem R2, a na końcu wybijając się X. To bardzo potęguje poczucie pełnej kontroli i mimo, że można wtedy stracić to flow, to jednak sprawia to wieksza przyjemność. System walki opiera się na tym z serii Arkham, ale nie jest jego kopia. Przede wszystkim nie ma kontr jak w serii z Batmabem j to zdecydowanie zmusza do dużo większej mobilności, co w grze o Człowieku Pająku jest dość logiczne. Mnogość animacji jest bardzo duza, to jak Spider odbija się od otoczenia... Jezeli ktoś choć troche lubi uniwersum Spider-Mana i gry z Batmanem to nie może tej pozycji odpuścić. Nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Nawet nie chce mi sie pisac jaka ta gra jest dobra... Mam juz wszystkie back packi, bazy, land marki, wieze i bazy a prawie story nie ruszylem bujanie sie po miescie jest mega rajcowne. Jedyna do czego sie mozna przyczepic to niski poziom trudnosci a gram na najwyzszym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Tez gram na Spectacular i po chwili przyzwyczajenia się do sterowania idzie całkiem sprawnie. Ale gry z systemem walki Arkham zawsze mi leżały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Ale po co jakiś mega hardkorowy poziom trudności w takiej grze? Jest idealny, bo ta gra ma bawić i masz czuć się człowiekiem-pająkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Teraz, Rozi napisał: Ale po co jakiś mega hardkorowy poziom trudności w takiej grze? Jest idealny, bo ta gra ma bawić i masz czuć się człowiekiem-pająkiem. Może dla osób, które chciałyby mieć wyzwanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 To myślę, że ten ostatni poziom taki właśnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Jak jest sie chujowym w gry to moze I jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Jeśli tak to spoko, ale wnioskując po tym, co wyżej chopaki napisały to tak średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 powinni dodac ng+ z permadeath gdy zle wypuscimy pajęczynę i nie trafimy w budynek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Gram i ja i jestem mogą zadowolony.Spiderman od małego był moim ulubieńcem a wiec to bardzo potęguje moje wrażenie.P.S.Moje Ps4 PRO ledwie jest słyszalne a wiec tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Piszcie poziom decybeli jaki wydaje Wasza konsola podczas grania to będzie łatwiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 (edytowane) Godzinę temu, Szymek_PL_ napisał: O tyle większy szacun że to nie motion captur...chyba większość animacji bujania, walki itp zostały robione ręcznie Animacja dwóch typów spadających w dół, a zwłaszcza tego który dostał przypadkiem, światna. Niezły le parkour PS. Właśnie dostałem sms z euro rtv Edytowane 7 Września 2018 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 3 minuty temu, YETI napisał: https://twitter.com/SunhiLegend/status/1037969189942841344?s=19 3 minuty temu, YETI napisał: spadających w dół Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 (edytowane) Mogli się jeszcze cofnąć do tyłu Edytowane 7 Września 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 No w jakimś okresie czasu tak było, że się spadało w dół Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 czy tam jest drugi Pajaczek na gifie w tle?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 10/10 tyle mogę powiedzieć włączyłem o 12 wyłączyłem rano Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 4 minuty temu, Szymek_PL_ napisał: czy tam jest drugi Pajaczek na gifie w tle?? Też go zauważyłem, jakiś co-op chyba xD 9 minut temu, Ryo-San napisał: Mogli się jeszcze cofnąć do tyłu Zwiastun premierowy, bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 31 minut temu, Cedric napisał: Piszcie poziom decybeli jaki wydaje Wasza konsola podczas grania to będzie łatwiej. Przy Until Dawn miałem 60 to był dźwiek zbliżony do odkurzacza czyli gra 2/10, mam nadzieje, że w spidermanie nie będzie aż tak źle ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Jak z głośnością prosiaka ? Poziom porównywalny z nowym Gowem czy raczej Wolfem2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 24 minuty temu, YETI napisał: Animacja dwóch typów spadających w dół, a zwłaszcza tego który dostał przypadkiem, światna. Yeti to znak, musisz pozostac przy wklejaniu gifów Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 A ty musisz zamknąć mordę, bo zmienisz avatara na swoje prawdziwe zdjęcie i nie będzie widać różnicy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi