milan 7 022 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 ty wredny widzę wolisz pisać na forum o grze niż w nią grać. 1 Cytuj
Wredny 9 772 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Jakoś tak mam z wiekiem, że więcej piszę/czytam/oglądam o grach niż w nie faktycznie gram - tu masz rację I tak teraz jest nieźle, jak już padło forum, na którym byłem moderatorem - wtedy to już w ogóle - pilnowanie, recenzje, edycja, shoutbox, wieczne dyskusje... Ale nie jest tak źle z tym pająkiem - jak pchnąłem fabułę, poznałem rudego (ogólnie bardzo fajnie wykonane twarze w cut-scenkach, naprawdę spoko poziom), a teraz wykonałem jedną z pobocznych aktywności, związaną z ekologią - podoba mi się gierka coraz bardziej. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 jedyna prawilna recenzja Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 W dniu 8.09.2018 o 15:26, Andżej napisał(a): jedyna prawilna recenzja Rozwiń SYLVAN WIELKI? Cytuj
Plugawy 3 715 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Atencjusz niskich lotów. Cytuj
Wredny 9 772 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Obierałem ziemniaki, więc leciało w tle i nabiłem mu 20 minut - żeby to był jakiś gimbus, to bym jeszcze wybaczył, ale tak... No debil... Nie twierdzę, że nie ma racji i nie wyciągnął z tych recenzji różnych bzdur, ale fakt - tego się nie da słuchać. Cytuj
Faka 4 051 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 (edytowane) Taki był cel, zrobić szum i kontrowersje wokół siebie, a że nie wyszło i jest mega ujowo to i zrobił z siebie idiotę i pośmiewisko to tylko pogratulować mu turbodebila mózgowego. Ale to carioner więc go yebać, już niejedne takie głupie filmiki robił. Edytowane 8 września 2018 przez Faka Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 (edytowane) Gierka goty Bawie sie duzo lepiej niz przy Gowie no i co mnie ucieszylo to cicha praca prosiaka Przy wolfie2 chciala odlatywac. Hehe Edytowane 8 września 2018 przez sajmon34 Cytuj
Gość Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Ale dajcie już spokój z tymi postami o pracy konsoli, zbyt śmieszne to jest. xd Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Dosyć na dzisiaj bo już mnie palce bolą :p Poza świetnym systemem gry także bardzo fajnie prowadzona historia. IMHO ta gra jest tym dla Pajonka czym dla Batmana była seria Arkham. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 (edytowane) Chryste, u mnie tak to wyglądało jak miasto się w końcu "otworzyło" i pokazało wszystkie misje poboczne. I do tego to misje są tak cholernie fajne dla ludzi którzy lubią komiksy lub MCU!!! To że Spidey daje komentarz do każdej znajdzki z plecaka jest bardoz fajnym pomysłem na pogłębienie Lore i tak sobie stwierdziłem że ta gra to całkiem niezła kontynuacja bajki z lat 90. Cholera, nawet zbieranie wieżyczek jest jednocześnie bezbolesne jak i chce się tego więcej! Mam ten sam problem co koledzy wyżej - powinienem skupiać się bardziej na fabule a ja dalej cisnę te wieże, te zbierania, tę eksploracje. Mam taką samą zabawę jak miałem przy ogrywaniu tych X lat temu Spider-Mana 2jki na PS2 u kumpla. Ostatnio tak dobrze bawiłem się w sandboxie przy AC: O ale gra o Pająku jest na zupełnie innym poziomie! Miasto jest pięknie kolorowe, jego zwiedzanie (bo jak nazwać momenty gdzie po prostu chcesz sie na chwile zatrzymać i podziwiać?) to dla mnie mini wycieczka po NYC. Kurde no, mocne GOTY jak dla mnie. A nie jestem fanem pająka! Edytowane 8 września 2018 przez Kalel 5 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 I te smaczki w postaci nawiązań do innych bohaterów Marvela, kocham tę grę. Cytuj
Wredny 9 772 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Ten tryb foto Po Horizon to chyba drugi tytuł, w którym tak często go odpalam. Poniżej spoiler z jednego z side-questów, a raczej już PO, gdy pewien pomocny karateka postanawia już wrócić do domu Pokaż ukrytą zawartość 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Jameson byłby dumny z moich ujęć Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Dobry jest ból tyłka JJJ w tej jego audycji Cytuj
Wredny 9 772 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 No właśnie tego mi trochę brakuje - bycia fotoreporterem. Niby jakieś fotki mozna pstrykać, ale mogli wrzucić jakiś ekonomiczny wątek, albo chociaż nawiązać do tych wezwań o spłatę czynszu (Mr Muggins - fajnie, że jest nawiązanie, pamiętam tego starego grzyba z komiksów). Byłoby fajnie, gdyby było trzeba jakieś fotki zrobić i je w Bugle'u sprzedawać. Cytuj
Faka 4 051 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 No bez kitu, co jak co gdy się słucha, to te jego darcie ryja to poezja, normalnie jak w bajce, maksyma jego - yebać spidermana! Cytuj
YETI 11 094 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 (edytowane) W dniu 8.09.2018 o 18:40, Pacquiao napisał(a): Dobry jest ból tyłka JJJ w tej jego audycji Rozwiń Dokładnie, te jego wejścia są bezbłędnie, niemal za każdym razem śmieje się na głos. Tu fajne zestawienie nawiązań do innych postaci ze świata Marvela, które można znaleźć z grze. https://naekranie.pl/artykuly/marvels-spider-man-odniesienia-do-komiksow Edytowane 8 września 2018 przez YETI Cytuj
Daffy 10 687 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Im dalej tym lepiej, gierka jest dla mnie tym czym chcialem by byl i gdzie rozczarowal arkham knight A technicznie....abstrakcja Kola na nowo nie wymysla ale to co kopiuje z innych gierek kopiuje swietnie Cytuj
YETI 11 094 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Ficus, grasz na zwykłej czy pro? Cytuj
Ins 5 860 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 W dniu 8.09.2018 o 17:16, sajmon34 napisał(a): i co mnie ucieszylo to cicha praca prosiaka Rozwiń No to zazdroszczę. W moim przypadku wręcz przeciwnie. Prosiak ogólnie jest umiarkowanie głośny, a przy pająku wyje jak poyebany. Zdecydowanie głośniej niż przy God of War czy Horizon. Musiałem postawić wiatrak przed konsolą by dmuchał na niego w czasie grania. Dzięki temu wycie ustąpiło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi