izon 1 005 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 20 minut temu, Ins napisał: No to zazdroszczę. W moim przypadku wręcz przeciwnie. Prosiak ogólnie jest umiarkowanie głośny, a przy pająku wyje jak poyebany. Zdecydowanie głośniej niż przy God of War czy Horizon. Musiałem postawić wiatrak przed konsolą by dmuchał na niego w czasie grania. Dzięki temu wycie ustąpiło. Swoją drogą uważam, że to niezła porażka inżynierów z Sony... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 jak gow nie zarzynał tak w pająku mam odkurzacz też, dzieki sony Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 (edytowane) Trzeba było grać na zwykłej - cichutka jak myszka Odblokowałem strój z Homecoming - ten mi się podoba - niby klasyczne barwy, ale w nowoczesnym wydaniu. Pewnie już przy nim zostanę do końca, bo ten defaultowy z gierki niezbyt mi się podoba. No chyba że trafi się przeciwnik, do którego trzeba będzie przywdziać konkretny strój, z konkretnym focusowym bonusem. Edytowane 8 września 2018 przez Wredny Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Każdy z bonusów po odblokowaniu danego stroju możesz używać w takim stroju jakim chcesz. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Ja latam w zasadzie cały czas w Scarlet Spider Suit, z krótkimi przerwami na inne stroje jak ten nowy z gry czy właśnie ten z Homecoming, ale Scarlet na razie najlepszy. Do czasu TAS zapewne nie będę zmieniał go za często. Fajnie, że ataki specjalne nie są przypisane do strojów. Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Chodziło mi o te "moce" kostiumu - to chyba każdy strój ma swoje, na stałe przypisane. 2 minuty temu, Voytec napisał: Każdy z bonusów po odblokowaniu danego stroju możesz używać w takim stroju jakim chcesz. 1 minutę temu, Square napisał: Fajnie, że ataki specjalne nie są przypisane do strojów. OK, teraz widzę, że wraz z odblokowaniem stroju, można sobie bonusa przenieść na inny - spoko opcja Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 No nie. Każdy atak specjalny stroju można używać z dowolnym wdziankiem. Ja np mam Scarlet plus elektryczne ataki, można dowolnie mieszać. 1 Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 To się nazywa przywiązanie do szczegółów. 3 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Podobało mi się jak w dniu premiery pojawiły się głosy nt. "moonswinging", i żeby udowodnić że czegoś takiego nie ma wybrano zdjęcia z Photo Modę gdzie widać jak pajęczyna trzyma się budynku <3 Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Grubo z tymi głosami, nawet nie zwróciłem uwagi, bo raczej zawsze się huśtam Odnośnie pajęczyny w chmurach - czasami chyba tak jest, bo jak przelatujesz nad Central Park to czegoś się tam łapie (czasem drzew), a budynków dookoła brak. Dopiero teraz zerknąłem na tego niby twittera w menu - niektóre komentarze są super, fajnie nawiązują do naszych wyczynów. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 22 minuty temu, Wredny napisał: Grubo z tymi głosami, nawet nie zwróciłem uwagi, bo raczej zawsze się huśtam Odnośnie pajęczyny w chmurach - czasami chyba tak jest, bo jak przelatujesz nad Central Park to czegoś się tam łapie (czasem drzew), a budynków dookoła brak. Dopiero teraz zerknąłem na tego niby twittera w menu - niektóre komentarze są super, fajnie nawiązują do naszych wyczynów. Drzew sie lapie, jak jestes nad drzewami nie ma bata ze sie bedziesz bujac. Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 (edytowane) Zawsze się czegoś łapie. Jak jesteś na placu gdzie budynki są za daleko albo jesteś bardzo wysoko to po prostu spadniesz. Jedną z pierwszych rzeczy którą zauważyłem i bardzo mi się podoba Już nawet gołębie i koty pozbierałem XD Edytowane 8 września 2018 przez Pacquiao Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 1 godzinę temu, Ins napisał: No to zazdroszczę. W moim przypadku wręcz przeciwnie. Prosiak ogólnie jest umiarkowanie głośny, a przy pająku wyje jak poyebany. Zdecydowanie głośniej niż przy God of War czy Horizon. Musiałem postawić wiatrak przed konsolą by dmuchał na niego w czasie grania. Dzięki temu wycie ustąpiło. A ten szmelc kosztuje teraz prawie tyle co XoX :p Na szczęście na amatorze słyszę jedynie Petera i JJJ Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Ach, myślałem, że Peter umrze w tym zamachu przy ratuszu i będziemy grać przez całą grę Milesem, ale byłby strzał w pysk! Ale niestety tak nie było. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Miasteczko halloween co za mega lokacja i klimat! radze nie spieszyc sie tam bo dobre kawalki leca, smialo mozna pochodzic albo postac w miejscu Czy ktos znalazl moze playliste z tymi piosenkami? albo ogolnie soundtrack Spidermana? Jedna z nich to ta Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Jak gow moze miec wieksza srednia od tego... Mega sie wkrecilem w tytul Rocksteady moze isc do insomniacow na lekcje, w zyciu bym nie pomyslal Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 No no... przywiązanie do szczegółów, godne Naughty Dog... Zresztą sam Peter przypomina mi trochę młodego Drake'a Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Bez kitu, gra jest mega dopracowana. Jak to wszystko pięknie działa. Ten photo mode też mistrzostwo świata, latam dziś po prostu po mieście i cykam sobie screeny. Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 He he - też mnie to dziś dopadło. No i pozazdrościłem Roziemu fotek w ruchu, więc też z takimi kombinuję Kurde, te misje z tych stacji Harry'ego to też fajna zabawa, no i pasuje do pajączka fest - to w końcu taki przyjazny, nienaburmuszony superbohater z sąsiedztwa, więc ma to sens - ekologia, dbanie o środowisko, wodociągi... Bawię się znakomicie i przepraszam za zbyt pochopnie wystawioną ocenę - już nie żałuję wydanej kasy 1 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 @WrednyBo to najlepszy Exclusive Sony od czasu wydania Bloodborne a więc to była kwestia czasu aż zmienisz zdanie. Problem u Ciebie tkwił, że na samym początku zająłeś się lataniem po mieście, kiedy nawet fabuła się nie rozkreciła a zawartość poboczna to było tylko zbieranie plecaków plus aktywacja wież Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Z sony cinematic exow na ps4 spider bezkonkurencyjny, sorry u4 Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Nie no choćby z racji settingu, bohaterki i fabuły nadal najlepszy będzie dla mnie Horizon, a później God of War, ale Spider-Man też naprawdę mi się podoba. 1 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 To już kwestia gustu.Dla mnie HZD lepsze od GoW a Spiderman lepszy od tych dwóch gier. Dla mnie BB i Spider to dwa najlepsze Exy Sony na tą generacje Cytuj
hennepin 31 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Dla mnie wciąż U4 najlepsze, GoW, na 3cim Spidey, potem Detroit. HZD mnie nudziło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi