Skocz do zawartości

Spider-Man

SzczurekPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, Ins napisał:

No to zazdroszczę. W moim przypadku wręcz przeciwnie. Prosiak ogólnie jest umiarkowanie głośny, a przy pająku wyje jak poyebany. Zdecydowanie głośniej niż przy God of War czy Horizon. Musiałem postawić wiatrak przed konsolą by dmuchał na niego w czasie grania. Dzięki temu wycie ustąpiło. 

Swoją drogą uważam, że to niezła porażka inżynierów z Sony...

Opublikowano

:rotfl: jak gow nie zarzynał tak w pająku mam odkurzacz też, dzieki sony :reggie: 

Opublikowano (edytowane)

Trzeba było grać na zwykłej - cichutka jak myszka :bye:
Odblokowałem strój z Homecoming - ten mi się podoba - niby klasyczne barwy, ale w nowoczesnym wydaniu. Pewnie już przy nim zostanę do końca, bo ten defaultowy z gierki niezbyt mi się podoba. No chyba że trafi się przeciwnik, do którego trzeba będzie przywdziać konkretny strój, z konkretnym focusowym bonusem.

8f5439d6c9642b69.jpg

Edytowane przez Wredny
Opublikowano

Ja latam w zasadzie cały czas w Scarlet Spider Suit, z krótkimi przerwami na inne stroje jak ten nowy z gry czy właśnie ten z Homecoming, ale Scarlet na razie najlepszy. Do czasu TAS zapewne nie będę zmieniał go za często. Fajnie, że ataki specjalne nie są przypisane do strojów.

Opublikowano

Chodziło mi o te "moce" kostiumu - to chyba każdy strój ma swoje, na stałe przypisane.

2 minuty temu, Voytec napisał:

Każdy z bonusów po odblokowaniu danego stroju możesz używać w takim stroju jakim chcesz. ;)

1 minutę temu, Square napisał:

Fajnie, że ataki specjalne nie są przypisane do strojów.

OK, teraz widzę, że wraz z odblokowaniem stroju, można sobie bonusa przenieść na inny - spoko opcja :)

Opublikowano

Podobało mi się jak w dniu premiery pojawiły się głosy nt. "moonswinging", i żeby udowodnić że czegoś takiego nie ma wybrano zdjęcia z Photo Modę gdzie widać jak pajęczyna trzyma się budynku <3

Opublikowano

Grubo z tymi głosami, nawet nie zwróciłem uwagi, bo raczej zawsze się huśtam :)
Odnośnie pajęczyny w chmurach - czasami chyba tak jest, bo jak przelatujesz nad Central Park to czegoś się tam łapie (czasem drzew), a budynków dookoła brak.

Dopiero teraz zerknąłem na tego niby twittera w menu - niektóre komentarze są super, fajnie nawiązują do naszych wyczynów.

Opublikowano
22 minuty temu, Wredny napisał:

Grubo z tymi głosami, nawet nie zwróciłem uwagi, bo raczej zawsze się huśtam :)
Odnośnie pajęczyny w chmurach - czasami chyba tak jest, bo jak przelatujesz nad Central Park to czegoś się tam łapie (czasem drzew), a budynków dookoła brak.

Dopiero teraz zerknąłem na tego niby twittera w menu - niektóre komentarze są super, fajnie nawiązują do naszych wyczynów.

Drzew sie lapie, jak jestes nad drzewami nie ma bata ze sie bedziesz bujac.

Opublikowano (edytowane)

Zawsze się czegoś łapie. Jak jesteś na placu gdzie budynki są za daleko albo jesteś bardzo wysoko to po prostu spadniesz. Jedną z pierwszych rzeczy którą zauważyłem i bardzo mi się podoba :)

Już nawet gołębie i koty pozbierałem XD

Edytowane przez Pacquiao
Opublikowano
1 godzinę temu, Ins napisał:

No to zazdroszczę. W moim przypadku wręcz przeciwnie. Prosiak ogólnie jest umiarkowanie głośny, a przy pająku wyje jak poyebany. Zdecydowanie głośniej niż przy God of War czy Horizon. Musiałem postawić wiatrak przed konsolą by dmuchał na niego w czasie grania. Dzięki temu wycie ustąpiło. 

A ten szmelc kosztuje teraz prawie tyle co XoX :p

Na szczęście na amatorze słyszę jedynie Petera i JJJ :)

Opublikowano

Ach, myślałem, że Peter

umrze w tym zamachu przy ratuszu i będziemy grać przez całą grę Milesem, ale byłby strzał w pysk!

Ale niestety tak nie było.

Opublikowano

Miasteczko halloween co za mega lokacja i klimat! :obama:

radze nie spieszyc sie tam bo dobre kawalki leca, smialo mozna pochodzic albo postac w miejscu

Czy ktos znalazl moze playliste z tymi piosenkami? albo ogolnie soundtrack Spidermana?

Jedna z nich to ta

Opublikowano

Jak gow moze miec wieksza srednia od tego...

Mega sie wkrecilem w tytul

Rocksteady moze isc do insomniacow na lekcje, w zyciu bym nie pomyslal

Opublikowano

Bez kitu, gra jest mega dopracowana. Jak to wszystko pięknie działa.

Ten photo mode też mistrzostwo świata, latam dziś po prostu po mieście i cykam sobie screeny.

Opublikowano

He he - też mnie to dziś dopadło. No i pozazdrościłem Roziemu fotek w ruchu, więc też z takimi kombinuję :)
Kurde, te misje z tych stacji Harry'ego to też fajna zabawa, no i pasuje do pajączka fest - to w końcu taki przyjazny, nienaburmuszony superbohater z sąsiedztwa, więc ma to sens - ekologia, dbanie o środowisko, wodociągi... Bawię się znakomicie i przepraszam za zbyt pochopnie wystawioną ocenę - już nie żałuję wydanej kasy :)

• Lubię! 1
Opublikowano

@Wredny

Bo to najlepszy Exclusive Sony od czasu wydania Bloodborne a więc to była kwestia czasu aż zmienisz zdanie. Problem u Ciebie tkwił, że na samym początku zająłeś się lataniem po mieście, kiedy nawet fabuła się nie rozkreciła a zawartość poboczna to było tylko zbieranie plecaków plus aktywacja wież