Pupcio 18 310 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 2 mosty na północy są zgliczowane, można też wrócić do wiezięnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) Najlepszy bug https://gfycat.com/impossibletenderguernseycow Edytowane 11 Września 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 to easter egg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) Będzie New Game plus, chociaż jakoś nie za bardzo widzę w tej grze tego ficzera. Co dłużej będziesz bił przeciwników czy jak? Na najwyższym poziomie sama ta gra jest łatwiutka jak dopakujesz Petera. Edytowane 11 Września 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 3 godziny temu, _Be_ napisał: Najlepszy bug https://gfycat.com/impossibletenderguernseycow Jest kilka równie dobrych 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) Motyw z E3 we wlasnym zaciszu Dla totalnego pajeczofapera to praktycznie tytuł idealny. W moim ranku pocisnal na chwilę obecną Kratosa i wszystko co do tej pory zagralem na obecnej generacji. "Obiektywnie" rzecz biorąc Edytowane 11 Września 2018 przez II KoBik II Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Przeszedłem. Gra jest korva przegenialna, zakończenie fantastyczne, misje odjechane, gameplay przecudowny. Naprawdę fabularnie jest świetnie, gra jest długa i nie ma jakiegokolwiek zawodu w żadnym elemencie. Nowy wygląd znanych przeciwników pająka na plus, najgorszy to wiadomo pan negatyw co za kapsko. MJ na plus, tak samo murzynek. Za co minus? Za mało bossów - te co są naprawdę super walki prócz przedostaniego, mała mapka, do tego brak misji pizza mana, robienia zdjęć sobie podczas walki i sprzedaży do DB, brak zbierania komiksów. Ogólnie mega minus za pokazanie wszystkich złoczyńców na E3. Misje poboczne dupy tez nie urywaja i mam nadzieje ze w "dwojce" trochę je dopracuja bo jest mega potencjał na nie w świecie pająka. Modlę się o szybki sequel, może zmianę miasta? Juz rzygam tym NY. Do tego mus venom, carnage, mysterio i hob goblin. Opus magnum insomniac, czekam na goty wersje i przejdę jeszcze ze 2 razy już z 3 dodatkami, oby były równie ciekawe jak główna fabuła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Jeden z najlepszych bugów jakie widziałem kiedykolwiek. Popłakałem się. https://www.reddit.com/r/SpidermanPS4/comments/9e0cbx/just_about_every_cutscene_i_get_in_the_game_i_get/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Godzinę temu, XM. napisał: Przeszedłem. Gra jest korva przegenialna, zakończenie fantastyczne, misje odjechane, gameplay przecudowny. Naprawdę fabularnie jest świetnie, gra jest długa i nie ma jakiegokolwiek zawodu w żadnym elemencie. Nowy wygląd znanych przeciwników pająka na plus, najgorszy to wiadomo pan negatyw co za kapsko. MJ na plus, tak samo murzynek. Za co minus? Za mało bossów - te co są naprawdę super walki prócz przedostaniego, mała mapka, do tego brak misji pizza mana, robienia zdjęć sobie podczas walki i sprzedaży do DB, brak zbierania komiksów. Ogólnie mega minus za pokazanie wszystkich złoczyńców na E3. Misje poboczne dupy tez nie urywaja i mam nadzieje ze w "dwojce" trochę je dopracuja bo jest mega potencjał na nie w świecie pająka. Modlę się o szybki sequel, może zmianę miasta? Juz rzygam tym NY. Do tego mus venom, carnage, mysterio i hob goblin. Opus magnum insomniac, czekam na goty wersje i przejdę jeszcze ze 2 razy już z 3 dodatkami, oby były równie ciekawe jak główna fabuła. W sumie zamiast drugiej części chętniej bym przyjął jakąś grę z postacią Venom-a albo Carnage . Coś bardziej mrocznego w klimacie serii Batmana , może nawet punisher bo od czasów giereczki na ps2 cicho o nim. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 5 minut temu, SpacierShark123 napisał: może nawet punisher bo od czasów giereczki na ps2 O tak. Na ps2 był świetny. I ten zgryz - dobić, czy odpuścić (za profity chyba jakieś?). Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Jakby kogoś interesowało to tak wygląda dodatkowy strój za zrobienie wszystkich ukrytych zdjęć. Po uzyskaniu 50 poziomu mamy dostęp do ulepszenia, które pokazuje na minimapce lokalizację gdzie trzeba pstryknąć fotkę. Zasięg tego pajęczego zmysłu nie jest za duży, więc musiałem się trochę naszukać, ale movement jest tak zajebisty, że robiło się to z przyjemnością. Spoiler I screen z menu ze wszystkimi 28 strojami. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 @Square jest jakieś trudne zdjęcie do znalezienia? Zostało mi ostatnie i za chuya nie mogę go znaleźć W dwójce życzę sobie więcej zamkniętych lokacji, lepszych misji pobocznych i żeby te obesrane crime'y nie zaliczały się do 100% 20 na dzielnice to chyba nawet ubi by tyle tego nie dało xD Cytuj Odnośnik do komentarza
hennepin 31 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Czy do Platyny trzeba wszystkie gadżety ulepszyć i kupić wszystkie stroje? Obawiam się, że nie dam rady na złoto zrobić wyzwań taskamstera i zabraknie mi przez to żetonów wyzwań żeby wszystkie stroje i ulepszenia kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 stroje tak, gadżetów chyba nie trzeba a wyzwań nie musisz robić wszystkich na złoto Cytuj Odnośnik do komentarza
hennepin 31 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Gdybym to wiedział nie ulepszałbym wcześniej wszystkich gadżetów i zostawił sobie wolne żetony na stroje a teraz to pozostaje od nowa grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Jeżeli ulepszyłeś wszystkie gadżety, to możesz trzy wyzwania zostawić na srebro. Praktyka czyni mistrza, najgorsze są drony, reszta łatwa. Z dronów wrzucałem filmik na poprzednich stronach. Z którym wyzwaniem masz jeszcze problemy? @Pupcio ciężko powiedzieć, ja ostatni miałem na północy Times Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Czyli jak nie ulepszyłem wszystkich gadżetów na maksa, to starczy mi żetonów na stroje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Jeżeli nie wykorzystałeś żetonów z wyzwań to raczej tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
hennepin 31 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Z bombami mam problem i trochę przy eliminacji po cichu, za długo mi to zajmuje, zmiana poziomu trudności nic nie ułatwi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Jedno z bombami jest trudniejsze od pozostałych trzech, to na poł-wsch. Jeżeli to to, to mam filmik na konsoli, wrzucę jak wrócę do domu. Z eliminacji mogę zrobić, któreś konkretne czy wszystkie? Zmiana poziomu trudności chyba nie robi różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Eliminacje najlepiej robić te trójkątem, szybkie uderzenie. I tak można przeskakiwać na latarnie i od razu na chłopa. Można wyuczyć się ustawienia wrogów. Cytuj Odnośnik do komentarza
hennepin 31 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Jak możesz to wszystkie pokaż z eliminacji, wielkie dzięki, z bombami jeśli można to też proszę, jestem kaleką w takich czasówkach. Dzięki Rozi zrobię tak jak mówisz bo do tej pory to głównie sieci używałem. Edytowane 12 Września 2018 przez hennepin Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 No i miny/impact web, nie trzeba być cicho, wystarczy tylko nie zostać wykrytym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Pewnie o tym pisaliście ale wczoraj trafiłem na śmieszny easter egg i zbite z GTA IV Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi