Banan91PL 34 Opublikowano 12 września 2018 Opublikowano 12 września 2018 (edytowane) I ukończone ostatnia walka jak dla mnie najlepsza czekam na kontynuacje i jak ktoś wspomniał główny przeciwnik jako Venom mmm gra 10/10 oczywiście Edytowane 12 września 2018 przez Banan91PL Cytuj
Morikage 111 Opublikowano 12 września 2018 Opublikowano 12 września 2018 "Ladies and gentlemen, let me introduce to you...SPIDER-COP!" 6 Cytuj
hennepin 31 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Dzięki Square za filmik, dzisiaj pomęczę te wyzwania. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 - Spider-Man nie istniałby, gdyby nie PlayStation i ich wsparcie - powiedział Intihar. - Za każdym razem, gdy chciałem coś zrobić, a nawet wprowadzić poważne zmiany, słyszałem tylko: „Okej”. Żadnych narzekań. - Mówili po prostu „Zrób to”. Jedynym pytaniem było „Czy to sprawi, że gra będzie lepsza?”. Ja odpowiadałem, że tak, a oni się zgadzali, po czym nigdy nie wracaliśmy już do tych tematów - dodaje. To nie pierwszy raz, kiedy deweloperzy wspominają o wsparciu otrzymanym od Sony. Koncern chciał początkowo usunąć z God of War syna Kratosa, ale ostatecznie osoby decyzyjne pozwoliły dyrektorowi kreatywnemu na kontynuowanie wizji gry, bez względu na koszt. https://www.eurogamer.pl/articles/2018-09-13-spider-man-nie-powstalby-bez-wsparcia-sony-przekonuje-dyrektor-kreatywny Sony takie dobre. Nie pierwszy tego typu przypadek, Guerrilla i Bend po przedstawieniu swoich pomysłów na nowe IP usłyszeli coś w stylu, "spoko, jesteśmy na tak". Jak widać, nie wtrącania się do wizji twórców, jak dotychczas przynosi świetne wyniki. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Albo mają wyjebane, bo wiedzą, że siła marki i tak sprzeda grę nawet jakby coś było skopane A ogólnie to spoko, że dają wolną rękę. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Daje koda na jakieś stroje, punkty umiejętności i jeden gadżet. Najlepiej jakby wykorzystał ktoś, kto dopiero planuje lub zaczyna zabawę bo po dwóch godzinach mamy prawie to samo. [\spoiler] 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Chociaż mógłby ktoś podziękować...co ludzie 3 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Czy to jest bug ? Skończyłem grę, robie misje poboczne i w jednej dzielnicy obok Central Parku dostaje info ze mam do przejścia jeszcze jedną stacje badawczą ale nie pokazuje się ona na mapie. Czy coś się uaktywni jak wszystko odblokuje? Cytuj
tedi007 633 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Ostatnia stacja badawcza odblokowuje się po wykonaniu wszystkich innych. 2 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Jakie info niby dostajesz? Nic się nie uaktywnia takiego po przejściu, wszystkie są widoczne i dostępne po zrobieniu pierwszej czy tam odkryciu mapy. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 no wlasnie ja w jednej lokacji mam 1/2 i tyle. A drugiej stacji nie widać Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Która dzielnica, sprawdzę u siebie i podrzucę mapkę, wtedy zobaczysz czy masz ją u siebie. Rozumiem, że trofika za to nie dostałeś? Cytuj
tedi007 633 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 W dzielnicy Upper West Side odblokuje się ostatnia stacja badawcza po wykonaniu wszystkich innych. 2 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Heh, umknął mi twój wpis. Nie zwróciłem na to chyba uwagi, a robiłem wszystkie po kolei. No tak, ta z piorunami była na końcu. Cytuj
tedi007 633 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Wiedziałem o co chodzi koledze bo najpierw robiłem stacje właśnie w Upper West Side i też zdziwiłem się, że mam 1/2 stacje na mapie dzielnicy a znacznika drugiej nie było widać. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 no i wiadomo już wszystko :). Lecę dalej cisnąć grę. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Byłem tam przed chwilą jak się do niej podejdzie przed zrobieniem wszystkich pozostałych, to jest stosowny komunikat. A teraz słucham ponownie wynurzeń JJJ, niektóre to sroga beka. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Zaraz dostane kur wicy. Czemu nie moge zrobic zdjec tych kultowych miejsc? Jedno czy dwa sie udalo ale teraz gdzie nie pojde aparat nie chce sie przestawic na zielono i nie da rady zrobic foty. Probuje z roznych miejsc, bujajac sie na pajeczynie, stojac na budynku z naprzeciwka, stojac pod zeby tylko zmiescic obiekt w kadrze. No nie da sie, mial ktos podobny problem czy mam dalna i to sie jakos robi prosto a ja nie potrafie? Cytuj
tedi007 633 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Dziwne, nie miałem takiego problemu z żadnym zdjęciem. Dolatywałem do budynku, stawałem przed nim i cyk fota. Szybko, łatwo i przyjemnie. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 Też nie miałem żadnych problemów, czy to z landmarkami czy tymi ukrytymi zdjęciami. Jak możesz to wrzuć filmik. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 (edytowane) Skończyłem. Wspaniała to byłą gra, nie zapomnę jej nigdy. Wszyściutko tutaj zagrało jak należy. Co zobaczyłbym w drugiej części? Trochę większą różnorodność misji pobocznych i znajdziek (trochę te przestępstwa zaczęły męczyć pod koniec), Symbionty i innych przeciwników (wskazówki do Goblina już dostaliśmy, hehe). Reszta jest god tier, jest pyszna, jest wyśmienita. Cóż za cudowna gierka! Teraz drogą po platynę i czekando na dodatki Finałowe starcie było masakryczne wizualnie, chyba jeszcze tylu fotek nie natrzaskałem w grze. Mała galeria: To co, w dwójce dwóch Spider-manów, czy Peter odejdzie na emeryturę? A może zginie na początku gry? Harry jako Venom, oł jeeeeea! Edytowane 13 września 2018 przez Rozi Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 13 września 2018 Opublikowano 13 września 2018 (edytowane) Spoiler W universum marvela ultimate, Peter ginie, gdzie potem na jego miejsce wskakuje Miles. No jestem ciekawy, co to będzie w drugiej części i jak to się rozwinie fabuła. Ale Venom jako główny villain? aj lajk. Edytowane 13 września 2018 przez Faka Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 14 września 2018 Opublikowano 14 września 2018 pogralem godzinke, sterowanie podobne do infamous, wieże i poboczne jak z gierek ubi, graficzka, miasto i animacja wiadomo kozak ktos mowil ze potem sie rozkreci wiec czekam, czuje ze pajonk slaby bo malo perkow, no i pierwsza wizyta w laboratorium i tamte minigierki troche beka xd 1 Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 14 września 2018 Opublikowano 14 września 2018 Jak podpakujesz postać - wiele nie trzeba (najważniejszy jest chyba perk, że jak robisz perfekcyjny unik, to SM strzela siecią w atakującego napastnika), to Pajonk nabiera rumieńców. No te minigierki, to mogli sobie darować, bo wypadają trochę żałośnie. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 14 września 2018 Opublikowano 14 września 2018 Mi aktywności w laboratorium bardzo przypadły do gustu, szczególnie te z dopasowaniem próbek i szkoda, że było ich tak mało. No i mogłyby być trochę trudniejsze. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi