Wredny 9 453 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Czyli na tej samej zasadzie system przyklejania się do osłon w gierkach TPP wymyśliło i spopularyzowało np Naughty Dog w Uncharted, tak? Yebać Kill.Switch i Gearsy - w końcu nie liczy się kto był pierwszy najwyraźniej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Wredny broniący za wszelką cenę gier Sony? A to Ci nowość. :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Ale gdzie ja bronię jakiejś gry? Walczę jedynie z rozpowszechnianiem błędnej informacji, jakoby najnowszy Spider-Man miał system walki zerżnięty z jakiegoś Batmana. Spider-Man rozwija po prostu motyw z innego Pająka z roku 2004, więc 5 lat PRZED Arkham Asylum. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Tu się zgodzę z wrednym to raczej batman zerżnął lekko z tamtej gry i po prostu coś udoskonalił. A jako że gra była bardziej popularna i goty to się utarło że to batman style. Walka tu jest ok ale dupy nie urywa za to poruszanie się po mieście to coś za(pipi)istego. Takiego flow nie miał nawet sunset. Sama gra na razie dupy mi nie urwała fabularnie ale za(pipi)iście się lata pomiędzy wieżowcami. Swoją drogą to już drugi ex w tym roku sony który tak wspaniale na ps4 bieda edition wygląda. Nic nie tnie albo jest to prawie nie zauważalne. Respekt dla deweloperów. Jednak exy dla sony to zawsze technicznie majstersztyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 (edytowane) powolywanie sie na Angry'ego Joe w dyskusji xD Prosze, nie zniżajmy sie do tego poziomu Edytowane 18 Września 2018 przez oni Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 No bo w sumie on zaadresował w swojej recenzji ten dość istotny szczegół - wcześniej o tym nie myślałem, a tu nagle - boom - przecież na PS2, w do niedawna jeszcze najlepszej gierkowej adaptacji Pajączka, robiłem dokładnie to samo co tutaj. Oczywiście wszystko było mniej efektowne, płynne, dynamiczne i ogónie bardziej drewniane, ale to wciąż ten sam system - bez batmanowej kontry, tylko uniki, jak w SM2 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 32 minuty temu, oni napisał: powolywanie sie na Angry'ego Joe w dyskusji xD Prosze, nie zniżajmy sie do tego poziomu Chyba Zoltar w psx exteme też o tym wspomniał. Grubemu meksykańcowi bym nie wierzył ale zoltar to chyba pewne źródło Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Wyzwania z bombami nawet spoko poszły na złoto, stealth myślę, że też będzie ok, ale dronów chyba nie udźwignę, Cholernie ciężko mi trzymać się w miarę blisko i jeszcze zaliczać te niebieskie bańki. A druga sprawa, robiłem bazę Sable, mam tam w dodatkowym celu ściągnąć na ziemię 10 wrogów. Nie mam pomysłu w jaki sposób mam ich ściągać, tych w jetpack'ach nie zalicza jak go ściągnę siecią na ziemię, więc kogo mam ściągać, jak tylko oni latają? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 (edytowane) @Wooyek W powietrzu jak jesteś spammujesz kilka razy R1 w gościa z jetpackiem i jak jest zestunnowany przytrzymujesz trójkąt. Edytowane 18 Września 2018 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 (edytowane) No to właśnie tak robiłem, nie zaliczyło żadnego. A nie, sorki, ja to chyba robiłem będąc na ziemi, czyli możliwe, że dlatego nie zaliczyło, jutro zobaczę w powietrzu. Edytowane 18 Września 2018 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Aa dobra, bo ja myślałem o czymś innym. W takim układzie jak jesteś na ziemi przytrzymujesz kwadrat żeby ich wyrzucić pięścią do góry a potem przytrzymujesz trójkąt żeby ich rzucić siecią o glebę Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Tych latających nie wyrzucisz do góry obwijasz siecią i rzut w powietrzu. Co do dronów to spróbuj to w Chinatown jest najłatwiejsze pod względem czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 (edytowane) Ale on ma objective yank down 10 enemies chyba. Edytowane 18 Września 2018 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Ma wytyczne, aby rzucić w powietrzu latających przeciwników, baza Sable na zachodzie Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Ale w tej bazie trzeba rzucić 5 wrogów nie 10. Z 10 wrogami jest ten objective o którym mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Może, niech zainteresowany się wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Nie wiem teraz czy to baza na zachodzie, ale opis jest dokładnie taki jak napisałem "ściągnąć na ziemię 10 wrogów" gram po polskiemu, więc nie wiem jak to jest opisane po angielsku, ale jeśli trzeba ściągnąć na ziemię, to na logikę tych latających, ale latających jak ściągałem siecią to nie zaliczało. To z 5 co mówisz sprite, to zrobiłem, i tam o ile pamiętam właśnie siecią ściągałem i zaliczało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 No to wychodzi na to, że wybijasz przeciwnika do góry i przytrzymujesz trójkąt. Niby już tak robiłeś, więc jak dalej nie będzie zaliczać to sugeruję zmienić na angielski i zobaczyć o co rzeczywiście tam chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Ja siecią miotałem latającymi i to jest chyba ta baza co mówi sprite, właśnie z tymi 5 typami z jetpackami. Łapałem ich w powietrzu i rzucałem nimi. Po południu spróbuję wybijać kwadratem do góry zwykłych chodzących i siecią ściągać na dół, może o to chodzi. Edytowane 19 Września 2018 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 To jest baza Sable w Central Parku i trzeba kwadratem wybijać do góry i ściągać siecią na dół. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Tak jak mówiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Swiat jest piękny i ogromny, a każde okno ma za sobą pomieszczenie. Głowa eksploduje, jak sie pomyśli, ile zawartości i serca zostało w ten projekt włożone. Ciesze sie, ze nie cebulionowałem, gra jest warta swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Szczerze? Ta gra wygląda jak tytuł startowy na nową generację, jestem w szoku jak niektóre screenshare się prezentują i czasem zamiast oglądać strzelam foty i nie dowierzam jak to jest konkretnie zrobione, obłęd. Zdaje sobie sprawę, że ogromne znaczenie ma TV itd ale ta gra przebija God of War i Horizon jak dla mnie: Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Dawno, naprawdę dawno nie bawiłem sie tak dobrze jak tutaj. Czuje sie jak młody gnoj gdzie za chwile musze skoczyc do kiosku po kolejny numer Spidera z Tmsemic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Gierka wygląda jak życie ale tylko podczas dnia i zachodu słońca. deszczowa pogoda i noc to tak kurde nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi