[InSaNe] 2 477 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 To trochę mało A DLC w najbliższym czasie wychodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 No przecież square wrzucał kilka postów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Sorry, nie spojrzałem. Gierka z tego co pisaliście fajna, ale chyba lepszym pomysłem będzie nabycie edycji GOTY, tym bardziej, że psychofanem Pająka nie jestem. Chociaż się jeszcze zastanowię. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 2 godziny temu, [InSaNe] napisał: To trochę mało A DLC w najbliższym czasie wychodzą? Zapowiedzieli już trzy dodatki, pierwsze z Black Cat, dwa pozostałe są tajemnicą. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Chyba poczekam na Goty. Oby tylko nie wrzucali kodów jak inne pazerne szmaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Ta cutscenka na szczycie wiezienia na pro w 4k , o ja je,be Tyle ze gow byl cwanszy bo pokaz mocy i zlapanie sie z Baldurem wrzucil na samym poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 No pograłem jakieś 2h i na razie jestem bardzo zadowolony. Za(pipi)iście podobał mi się początek bo właśnie tak powinny wyglądać początki - pełna akcja z pierdolnięciem, a nie nudne flaki z olejem jak chociażby w god of war czy horizon. Po pierwszej misji akcja się wycisza i można w spokoju poeksplorować miasto. Poruszanie się po mieście to jest pierdolony geniusz. Nie mam pojęcia jak oni to zrobili ale w tym mechanizmie nie ma złych elmentów. Walka to też sztosik jakich mało chociaż brakuje mi troszkę takiego płynnego przeskakiwania między przeciwnikami jak w Batmanie, ale możliwości jakie są to czysty rozpierdol. Niestety troszkę przeszkadza mi ubigame w postaci zajebania mapy masą gówna do odhaczenia. Aż mi się Unity przypomina, brrrrr. Nie powiem, fajnie sobie zebrać plecaczek raz na jakiś czas czy odblokować wieżę (w ogóle to dzwonił rok 2013 i chciał swoje wieże z powrotem) no ale ileż można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 449 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Tutaj te znajdźki wchodzą stopniowo, ale fakt - też się tylko ironicznie uśmiechałem pod nosem, gdy po zaliczeniu jednych pierdół, wraz z progresem fabuły na mapę wskakiwały nowe... Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Co z tego ze stopniowo jak to i tak jeden chu.j wszystko praktycznie. Szcegolnie jesli chodzi o przestepstwa. Dobrze ze juz mam to z bani bo robilem to maszujac kwadrat z automatyzmem na twarzy, misje poboczne tez wszystkie zaliczone jedna naprawde fajna reszte zaorac. Za to fabula naprawde bardzo intensywna Juz chyba final mi tylko zostal. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Skończyłem. Daję 8,5/10. Gierka dobra ale na pewno nie mejsasz. Mają za(pipi)istą bazę do 2. Wystarczy zrezygnować z ubi zagrywek dać więcej bóssów i ciekawsze z nimi pojedynki będzie 10/10. Misje chodzone to nie wiem po (pipi) to XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Czyli nie tylko ja mialem "ja pier.dole znowu te mulenie" kiedy wlaczal sie miles albo mj Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 W dniu 23.09.2018 o 02:06, blantman napisał: Tak samo nie warto dodatkowych pierdół. Sam zrobiłem wszystkie plecaki niejako przy okazji No tu się nie zgodzę, bo każdy plecak to fajny easter egg, ale może nie dla kogoś kto nie siedzi w komiksach. Ja przeczytałem wszystkie wydane od 1963 roku i plecaki były dla mnie ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 31 minut temu, kanabis napisał: Czyli nie tylko ja mialem "ja pier.dole znowu te mulenie" kiedy wlaczal sie miles albo mj Dokładnie i jeszcze grałem na normalu (no nie lubię się stresować :>) i AI nie istnieje na tym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 277 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 tylko tą pierwszą akcje z milesem bym zostawił reszta na śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 (edytowane) Mozi gram na hardzie, tez mozna przechodzic na chama z jednej strony nie mozna robic z tej gry skradanki ale z drugiej skoro juz wrzucaja elementy skradankowe ktore sa czescia gry wypadaloby zrobic je chociaz przyzwoicie. 1 minutę temu, Pupcio napisał: tylko tą pierwszą akcje z milesem bym zostawił reszta na śmietnik No ta sie trzyma kupy fabularnie reszta na sile wrzucona Edytowane 27 Września 2018 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 100% i nadal podtrzymuję, że to gra wręcz idealna i Must Have a jakość to PS5 i tytuł startowy Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 23 minuty temu, kanabis napisał: Mozi gram na hardzie, tez mozna przechodzic na chama z jednej strony nie mozna robic z tej gry skradanki ale z drugiej skoro juz wrzucaja elementy skradankowe ktore sa czescia gry wypadaloby zrobic je chociaz przyzwoicie. No ta sie trzyma kupy fabularnie reszta na sile wrzucona No właśnie zacząłem na normalu i było bardzo ok - pierwsze walki były takie w sam raz. Zdarzyło się dostać w(pipi). Niestety trochę z balansem jest słabo bo potem pająk jest takim kocurem że nie ma na niego bata. Walka mele + uniki a mieć suit power + gadżety to inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 35 minut temu, Pupcio napisał: tylko tą pierwszą akcje z MJ na stacji bym zostawił reszta na śmietnik Fix'd Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 :) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 11 godzin temu, mozi napisał: No właśnie zacząłem na normalu i było bardzo ok - pierwsze walki były takie w sam raz. Zdarzyło się dostać w(pipi). Niestety trochę z balansem jest słabo bo potem pająk jest takim kocurem że nie ma na niego bata. Walka mele + uniki a mieć suit power + gadżety to inna bajka. Na hardzie jedyny opor moga stawiac czasami agenci sable jak wje,biesz sie w jakis mlyn z typami z jetpackami, rakietami i dzialkami na autach. Reszta luz totalny. Ja nawet gadzetow nie wykupilem wszystkich, wystarczy ta bomba z pajeczyna i ulepszenie z ladowaniem koncentracji i jazda, Ogolnie czasem mam beke bo jak rzuce te bombe i tak z 5 sie przylepi do sciany to kojarzy mi sie od razu z ta scena ze strasznego filmu xD Musisz sie nauczyc ze od kiedy 90% klienteli na konsole to casuale nigdy nie wybiera sie normala. Bo to tak jak kiedys easy bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Tak mieliście? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 988 Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Jeśli wyjdzie DLC rozgrywające sie w Nowej Hucie to jest szansa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 (edytowane) Zetony wyzwan dostaje sie tylko za Wyzwania Taskastera czy w innych aktywnosciach rowniez? Za np jedno Wyzwanie Taskamstera gdy zrobie je na zloto to max moge tylko 3 zetony otrzymac? Edytowane 29 Września 2018 przez sajmon34 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Tylko z wyzwań. Robiąc jedno wyzwanie na złoto, dostajesz 6 sztuk łącznie. Jeden za brąz, dwa za srebro, trzy za złoto. Po ulepszeniu wszystkiego zostaje nam 9 sztuk żetonów jeżeli zrobisz wszystkie wyzwania na złoto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Uf tos mnie uspokoił Aby wykupic wszystkie stroje potrzebuje jeszcze 30 zetonow. To wystarczy jak 10 wyzwan zrobie na braz Ani jednego nie robilem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi