Wredny 9 460 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 U mnie Spider-Cop praktycznie non-stop w stroju z Homecoming - gra miała dokładnie taki sam klimacik, jak ostatni film (no może później już nie bardzo), no i strój jest śliczny: Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 Zacząłem, wciąga nieźle już od pierwszych minut. Ale naprawdę nie ma opcji zmiany języka na angielski (bez zmiany języka PS4) ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 Nie ma, więc przełącz jak najszybciej, żeby sobie gry nie psuć Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 Ile jeszcze tych znajdziek dojdzie? Xd poki co mialem napier.dalanke z mr negativem , na napie najswiezsze mam czelendze, a w spisie zadan widze ze jeszcze mam poblokowane cos przesadzili chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 Podobno z new game plusem dojdą nowe trofea. Czy to znaczy, że jak ktoś jeszcze nie wyczesał na platynę to dojdzie dodatkowa robota żeby ją zaliczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 Nie, te trofea po prostu będą jako dodatek jak było np w przypadku Horizon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 Godzinę temu, izon napisał: Podobno z new game plusem dojdą nowe trofea. Czy to znaczy, że jak ktoś jeszcze nie wyczesał na platynę to dojdzie dodatkowa robota żeby ją zaliczyć? To nie Destiny, gdy po wyjściu dodatku musisz go zakupić, bo inaczej zostaniesz bez platyny Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 O którym Destiny mowa i trofeach co po premierze są wymagane do platyny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 O pierwszym i nie o trofeach z dodatku, tylko że dodatek uniemozliwił wbicie trofeum tym, którzy nie zdążyli go zdobyć PRZED wyjściem dodatku - zmieniły się wymagania, bo dodatki w grach tego typu to coś, co integruje się z resztą gry i zmienia panujące w niej zależności i zasady. Spider-Man nie ma MMO-naleciałości, więc mu to nie grozi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 A to możesz napisać, co się zmieniło? Które trofeum jest "uszkodzone"? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 A pełnoprawny dodatek z fabułą wiadomo kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 (edytowane) 44 minuty temu, Square napisał: A to możesz napisać, co się zmieniło? Które trofeum jest "uszkodzone"? Nie "uszkodzone", tylko bez dodatku nie wbijesz Cytat Suited for War Have all armor and weapon slots equipped with Legendary or Exotic gear.As of patch 2.0.0 (9/15/15), this trophy can only be obtained by those that have purchased The Taken King DLC. It is impossible to obtain a Legendary Ghost outside of Taken King activities. No i nie ciągnijmy tu tego tematu, bo to nie dotyczy Spider-Mana A wracając do pajączka... Można już NG+ odpalać, czy dopiero w przyszłym tygodniu? Edytowane 18 października 2018 przez Wredny Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 Podobno ma być w tym tyg...może jutro?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 Była mowa, że razem z dodatkiem czyli we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 października 2018 W internetach pisza, że już jest new game plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 19 października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 października 2018 Sprawdzę jutro w takim razie. Są już nowe trofea z NG+ i pierwszego dodatku https://psnprofiles.com/trophies/8143-marvels-spider-man Nie sprawdzałem ukrytych, ale wychodzi na to, że będzie całkiem nowa dzielnica, fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 19 października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 października 2018 Jest aktualizacja, prawie 5,5 GB.Właśnie pobieram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 20 października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 października 2018 sprawdzal ktos?? Trudniejszy ten najwyzszy poziom?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 20 października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 października 2018 Tu same koksy siedzą, więc każdy napisze, że to pikuś. W takim Horizonie ten nowy poziom z NG+ to była niezłe wyzwanie dla mnie, więc tutaj też pewnie łatwo nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 20 października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 października 2018 Szkoda, że dalej nie dodali możliwości mieszania audio i napisów. Za to jest jakieś friendly combat. 4 godziny temu, Szymek_PL_ napisał: sprawdzal ktos?? Trudniejszy ten najwyzszy poziom?? Ciężko stwierdzić na NG+, bo początek jest bardzo łatwy, skoro mamy do dyspozycji wszystkie ulepszenia itp. Zobaczy jak będzie dalej, ale jakiegoś wyzwania bym się nie spodziewał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 20 października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 października 2018 Dla wszystkich wynawców teorii downgrade'u i wysychających kałuż... przy okazji nowego patcha z NG+ insomniac dorzucili pewien bonus do trybu foto Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 października 2018 Skończyłem godzinę temu i przy okazji wpadła platynka. Świetna gierka, szacun dla Insomaniaków za jedną z najlepszych gier o superbohaterze ever. Rocksteady może czuc się zagrożone i choć ja zawsze będę #teambatman to Spidey mnie rozwalił a końcówka jest tak mocarna, że trzeba sprawdzić samemu. W tej grze jest przemyślane wszystko, od razu widać, że to konkretna wizja studia, bez żadnych filmowych adaptacji, to własna wersja historii tak samo jak w Batman Arkham. Kilka dni przerwy i sprawdzę się w nowym poziomie trudności bo i tak już grałem na wyzszym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 października 2018 Mały lifting mema 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 21 października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 października 2018 Odwiedziny w domu u gościa z Treyarch, odpowiedzialnego za rewolucyjną mechanikę bujania się na sieci w Spider-Man 2 z 2004 roku i jego wrażenia z chwilowej styczności z najnowszym Spiderem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi