Skocz do zawartości

Spider-Man

SzczurekPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

Podobno z new game plusem dojdą nowe trofea. Czy to znaczy, że jak ktoś jeszcze nie wyczesał na platynę to dojdzie dodatkowa robota żeby ją zaliczyć?

To nie Destiny, gdy po wyjściu dodatku musisz go zakupić, bo inaczej zostaniesz bez platyny :reggie:

Opublikowano

O pierwszym i nie o trofeach z dodatku, tylko że dodatek uniemozliwił wbicie trofeum tym, którzy nie zdążyli go zdobyć PRZED wyjściem dodatku - zmieniły się wymagania, bo dodatki w grach tego typu to coś, co integruje się z resztą gry i zmienia panujące w niej zależności i zasady. Spider-Man nie ma MMO-naleciałości, więc mu to nie grozi.

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, Square napisał:

A to możesz napisać, co się zmieniło? Które trofeum jest "uszkodzone"?

Nie "uszkodzone", tylko bez dodatku nie wbijesz :)

Cytat

Suited for War trophy_silver.png
Have all armor and weapon slots equipped with Legendary or Exotic gear.

As of patch 2.0.0 (9/15/15), this trophy can only be obtained by those that have purchased The Taken King DLC. It is impossible to obtain a Legendary Ghost outside of Taken King activities.

No i nie ciągnijmy tu tego tematu, bo to nie dotyczy Spider-Mana :)
A wracając do pajączka... Można już NG+ odpalać, czy dopiero w przyszłym tygodniu?

Edytowane przez Wredny
Opublikowano

Szkoda, że dalej nie dodali możliwości mieszania audio i napisów. Za to jest jakieś friendly combat.

4 godziny temu, Szymek_PL_ napisał:

sprawdzal ktos?? Trudniejszy ten najwyzszy poziom??

Ciężko stwierdzić na NG+, bo początek jest bardzo łatwy, skoro mamy do dyspozycji wszystkie ulepszenia itp. Zobaczy jak będzie dalej, ale jakiegoś wyzwania bym się nie spodziewał.

Opublikowano

Skończyłem godzinę temu i przy okazji wpadła platynka. Świetna gierka, szacun dla Insomaniaków za jedną z najlepszych gier o superbohaterze ever. Rocksteady może czuc się zagrożone i choć ja zawsze będę #teambatman to Spidey mnie rozwalił a końcówka jest tak mocarna, że trzeba sprawdzić samemu. W tej grze jest przemyślane wszystko, od razu widać, że to konkretna wizja studia, bez żadnych filmowych adaptacji, to własna wersja historii tak samo jak w Batman Arkham. 

Kilka dni przerwy i sprawdzę się w nowym poziomie trudności bo i tak już grałem na wyzszym. 

• Plusik 1