Wredny 9 554 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Focus dużo słabiej odnawia energię, a przeciwnicy biją mocniej. Jeśli chodzi o ich wytrzymałość, to raczej standardowo. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Na hardzie było przyjemnie, zginąłem może ze 4 razy w większości jak się bawiłem w maksowanie w danym starciu albo kombinowałem z różnymi zabawkami Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Wpadła platynka. Spider Man jest świetny, to fakt, ale mimo wszystko czuję lekki niedosyt po ukończeniu gry. Na chwilę nie potrafię powiedzieć dokładnie, czego mi tu zabrakło. Tak na szybko, to na pewno zakończenie, które no cóż, rozczarowało mnie. Spodziewałem się czegoś zupełnie innego. No może poza ostatnim jego fragmentem Zabrakło mi również trochę większej różnorodności, do tego motyw z Black Cat. Brak tej panny w grze właściwej (nie liczę cameo) to dziwny zabieg, a jeszcze dziwniejszy to umieszczenie jej w DLC. Można było w ogóle darowac sobie jej występ w podstawce. Śmierdzi mi tu trochę wyciętą zawartością. Ogólnie zgadzam sie z większością opinii, ale jeżeli sam miałbym oceniać grę to mimo wszystko nie dałbym jej więcej niż +8. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 A ja skończyłem NG+ i znowu mam 100% trofików, teraz czekam na kolejny dodatek. Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 26 października 2018 Opublikowano 26 października 2018 Forum żyje RDRem, a ja sobie zacząłem na spokojnie Spidera. Pierwsze pół godziny-meh, chyba przebiegnę przez grę i do żyda, wszystko jakieś takie generyczne się wydaje, skrojone pod dzisiejsze standardy. Jednak jak się później wkręciłem, to nie chciałem już wyłączać konsoli. No zaje.biście się gra. Śmiganie po mieście: bajka. Walka: satysfakcjonująca, dająca wiele możliwości, a jestem na samym początku, bez jakichś wypasionych gadżetów czy nowych ruchów. Świat żyje, wesoło czasem spaść na ulicę i się przebiec między ludźmi, poczytać "tweety" o naszych działaniach czy posłuchać audycji JJJ. No kurde, nawet te słynne plecaki mam ochotę zbierać, już prawie połowę skompletowałem. Głupie mini gierki w laboratorium robię jedna za drugą. Może to na razie "zauroczenie" nowością i później pewnie zajawka opadnie (tym bardziej, że to gierka przynajmniej na 20 godzin), ale na razie jest elegancko. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Im dalej tym lepiej. Dawno nie było takiej gierki o Pająku. Dla mnie to także najlepsze co zrobiło Insomniac. Teraz tylko ograć NG+ potem DLC i czekać już na zapowiedź sequela. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 No ja się nie przekonałem, pod koniec 2 aktu usunąłem z dysku, słowo 'generyczne' na aktywności poboczne tutaj brzmi jak komplement, do tego najgorszy dubbing jaki ostatnio słyszałem, Batmany z 2013 r. miały więcej klimatu i były znacznie lepszymi grami niż Ubisoftowy Spiderman, nie mówiąc o Sunset Overdrive. Grafika i animacje Spidermana fajne, cała reszta 2/10, gdyby nie było gier na rynku to może bym się przemęczył, a tak to szkoda czasu... 2 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Ja machnąłem wczoraj 100% fakt trochę są z czasem męczące te aktywności dodatkowe, ale miło spędziłem czas przy Spidermanie Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 1 godzinę temu, easye napisał: No ja się nie przekonałem, pod koniec 2 aktu usunąłem z dysku, słowo 'generyczne' na aktywności poboczne tutaj brzmi jak komplement, do tego najgorszy dubbing jaki ostatnio słyszałem, Batmany z 2013 r. miały więcej klimatu i były znacznie lepszymi grami niż Ubisoftowy Spiderman, nie mówiąc o Sunset Overdrive. Grafika i animacje Spidermana fajne, cała reszta 2/10, gdyby nie było gier na rynku to może bym się przemęczył, a tak to szkoda czasu... to po co grac generyczne misje jak sie nie podobaja?? Nie lepiej skupic sie na samych misjach fabularnych ktore sa fajnie realizowane?? 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 29 października 2018 Opublikowano 29 października 2018 Jedyna fajna misja do prawie końca 2 aktu to ta z E3 i śmigłowcem, reszta juz była. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 ej no, dotrwaj do końca tam czeka najlepsza walka w historii gejmingu xDDDD 1 1 Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Jeszcze jest kilka akcji, które spokojnie mogłyby się znaleźć w filmie. metro, więzienie, opancerzony woz Ale nikogo nie będę namawiać do dalszej gry, skoro gra go męczy. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Nawet nie chodzi o aktywności poboczne. Często sie pojawiają w pobliżu i zajmują parę chwil. Samo śmiganie pająkiem między budynkami daje tyle frajdy co mało który open-world. Ostatnio nawet odpaliłem "Hero" ze Spotify i efekt byl ekstra bo przypomniało mi się jak za szczeniaka jarałem się filmem z 2001 r. a teraz pojawiła się taka gierka. Mega. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Wczoraj wyszedł patch 1.10 dodający obsługę drugiego DLC, które ma być dostępne 20.11 Cytuj
kiseki 765 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Ej nie uważacie, że motyw w epilogu gdzie Piter od tak, z dupy pokazuje swoje moce czarnemu tylko dlatego, że ten się też przyczepił do sufitu było debilne? Gierka ogólnie mocne 7/10. Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 No trochę to zbyt nagłe i pochopne było z jego strony, efekt trochę dziwny. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Nie było to dziwne/debilne. Spoiler Peter znał Milesa, wie jaki on jest, jaki ma charakter itp. Widział jak opiekuje się ludźmi w F.E.A.S.T, jak ratował ciocię May i wszelkie inne dobre uczynki. Zamiast jakiejś głupiej gadki/ściemy postawił na otwartość, po tym jednym ruchu wszystko było jasne. 5 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 (edytowane) Mnie zastanawia czy ta kinówka spidermana od sony to będzie bezpośrednia kontynuacja po tym co tutaj zobaczyliśmy? Edytowane 8 listopada 2018 przez oFi 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 To stroje do nowego dodatku? Trochę szkoda, że wrzucają taki szajs. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 listopada 2018 Opublikowano 13 listopada 2018 W dniu 8.11.2018 o 18:16, oFi napisał: Mnie zastanawia czy ta kinówka spidermana od sony to będzie bezpośrednia kontynuacja po tym co tutaj zobaczyliśmy? Filmy nie mają nic wspólnego z grami. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 14 listopada 2018 Opublikowano 14 listopada 2018 Wersja PL jakby ktoś wolał. 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 15 listopada 2018 Opublikowano 15 listopada 2018 Jak w tej grze się za(pipi)iście lata po mieście to jest normalnie POEZJA pierwszy dzień gram a zrobiłem już wszystkie wieże i zebrałem wszystkie plecaki Liczyłem po sunsecie na to, że będzie dobrze, ale nie spodziewałem się, że aż tak 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Po odblokowaniu kilku skilli jest jeszcze lepiej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi