Opublikowano 16 listopada 20186 l Marvel’s Spider-Man: The City that Never Sleeps za 63 zł Edytowane 16 listopada 20186 l przez MYSZa7
Opublikowano 20 listopada 20186 l strasznie fajnie prezentuje sie ten nowy kreskowkowy stroj z tego co widzialem na rozgrywce Tu nowy trailer Edytowane 20 listopada 20186 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 21 listopada 20186 l Czy w dlc są też jakieś wyzwania? Grałem bez żadnych poradników, czyściłem sobie wszystko i wydawałem żetony na pierdoły do ulepszania stroju bo myślałem, że będzie trzeba to zrobić do platyny. Teraz się okazało, że brakuje mi żetonów wyzwań do kupna strojów i właśnie tego jednego trofea brakuje mi do platyny
Opublikowano 22 listopada 20186 l Tak, zarówno w pierwszym jak i drugim są wyzwania. Żetonów jest sporo, ja mam teraz chyba ponad 70, a nie zrobiłem wszystkich na złoto w dodatkach, więc spokojnie to sobie dobijesz.
Opublikowano 22 listopada 20186 l Chcialem tylko powiedziec ze zaczynam swoja przygode z ta gierka i jestem w szoku jak moje bieda ps4 sie cicho zachowuje xD Wiedzmin 3 jest glosniejszy xD
Opublikowano 22 listopada 20186 l @Square no to super, dziś odpale the heist i może dobije platyne. @BieŃ mój pro uświadomił mnie, że oficjalnie zostaje maszyną tylko do exów tak mi wył przy spiderze.
Opublikowano 22 listopada 20186 l Polecacie te dodatki? Mam zamiar ukończyć sobie jeszcze raz ten sztosik na NG+ i myślę o zakupie dlc.
Opublikowano 22 listopada 20186 l Polecam poczekać na trzeci i wtedy zacząć je ogrywać. Są gorsze od podstawki, ale za obecną cenę można brać.
Opublikowano 29 listopada 20186 l Wiadomo kiedy ost dlc? Bo te dwa skończyłem na 100% i chciałbym zobaczyć koniec historyjki, która mi podeszła
Opublikowano 15 grudnia 20186 l Sable większy tryhard od marry jean. Ech, a liczyłem, że jednak pojawi się jakaś bomba w trzecim DLC a tak to
Opublikowano 15 grudnia 20186 l 1. Po ograniu fabuły można sobie czyścić mapę z wyzwań ? 2. NG+ można połączyć z najwyższym poziomem trudności na oba trofea ?
Opublikowano 15 grudnia 20186 l Jak myślicie ile by zleciało na samą fabułkę na ng+ na najwyższym? Bo w sumie tylko tych dwóch trofeów będzie brakować do 100% to może bym się pokusił.
Opublikowano 19 grudnia 20186 l (pipi)a ostatni dodatek tylko w sezon passie? Osobno nie ma go na store, a aktualizacja psn już była ej no nie wydam teraz na sp mając już 2 osobno kupione