Skocz do zawartości

Spider-Man

Featured Replies

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 251,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Spider - 2B  

• Gruszczyk 10/10.    

• Ostatnie odpowiedzi na twiterze Insomniac: - nad grą pracują już od ponad roku - duży team pracuje nad Spiderem ok 200 osób (przy żadnej grze jeszcze nie wydzielili tyle osób) - gra działa na silni

Opublikowano

Turf Wars już dostępne, za chwile będę zaczynał.

Opublikowano

strasznie fajnie prezentuje sie ten nowy kreskowkowy stroj z tego co widzialem na rozgrywce ;)

Tu nowy trailer

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Czy w dlc są też jakieś wyzwania? Grałem bez żadnych poradników, czyściłem sobie wszystko i wydawałem żetony na pierdoły do ulepszania stroju bo myślałem, że będzie trzeba to zrobić do platyny. Teraz się okazało, że brakuje mi żetonów wyzwań do kupna strojów i właśnie tego jednego trofea brakuje mi do platyny :(

Opublikowano

Tak, zarówno w pierwszym jak i drugim są wyzwania. Żetonów jest sporo, ja mam teraz chyba ponad 70, a nie zrobiłem wszystkich na złoto w dodatkach, więc spokojnie to sobie dobijesz.

Opublikowano

Chcialem tylko powiedziec ze zaczynam swoja przygode z ta gierka i jestem w szoku jak moje bieda ps4 sie cicho zachowuje xD
Wiedzmin 3 jest glosniejszy xD 

Opublikowano

Polecacie te dodatki? Mam zamiar ukończyć sobie jeszcze raz ten sztosik na NG+ i myślę o zakupie dlc.

Opublikowano

Polecam poczekać na trzeci i wtedy zacząć je ogrywać. Są gorsze od podstawki, ale za obecną cenę można brać.

Opublikowano

Ja czekam na wszystkie 3, nie bede sie rozdrabnial.

Opublikowano

Pierwszy był 23.10, drugi 20.11 więc trzeci pewnie będzie 18.12.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sable większy tryhard od marry jean. Ech, a liczyłem, że jednak pojawi się jakaś bomba w trzecim DLC a tak to :smutas: 

Opublikowano

1. Po ograniu fabuły można sobie czyścić mapę z wyzwań ?
2. NG+ można połączyć z najwyższym poziomem trudności na oba trofea ?

Opublikowano

Z 8-10h, może mniej w zależności jak bardzo będziesz się spieszył.