Gość _Be_ Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 48 minut temu, King Arthur napisał: Nie wiem kto to Kukuryku. Co do pytania to grain 0, blur 5. Ktoś może zbanować ten alter kukuryku? @Square ? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Nie przepadam z sandboxami, nie przepadam za super bohaterami (a i tak Batman>>>>>>Spiderman), ostatni komiks czytałem z 20 lat temu... ...no i kurna nie wiem jak oni to mi zrobili ale gra się w to naprawdę zaje biście. Narazie kilka godzin ale czuję, że wymęczę ładnie Spidiego. ps coś kiedyś czytałem aby nie maskować gadżetów bo potem zabraknie do czegoś żetonów? Ocb? Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Jak chcesz robić platynę bez zbędnego wysiłku to musisz najpierw wykupić wszystkie kostiumy, zdobyć pucharek a potem wczytać sejva i maksować gadżety. Jak zrobisz najpierw gadżety to żeby kupić jeszcze kostiumy musisz wbić niektóre wyzwania na złoto a to jest trudne. W sumie to mi jeden pucharek został do platyny z przerywaniem przestępstw i jest ich tyle, ze chyba tego nie skończę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 1 godzinę temu, balon napisał: ps coś kiedyś czytałem aby nie maskować gadżetów bo potem zabraknie do czegoś żetonów? Ocb? W grze jest kilka rodzajów żetonów przyznawanych za aktywności. Żetony wyzwań, bo to o te konkretnie chodzi, są wymagane do zakupów strojów jak i ulepszeń gadżetów. Wyzwań w podstawce jest 16, za każde można maksymalnie zdobyć 6 żetonów (1 za brąz, 2 za srebro i 3 za złoto). Niektórzy po prostu mieli problemy ze zrobieniem wyzwań na złoto przez co nie starczało im żetonów na zakup wszystkich strojów (pucharek), bo wcześniej ulepszyli gadżety. Oczywiście żetonów jest więcej niż to wymagane. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Od siebie dodam, że 3/4 gry zaliczyłem z może jednym, dwoma update'ami do gadżetów. Gierka świetna, ale z tymi zabawkami to jakoś tak średnio im wyszło, prawie nie używałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 A ja używałem dość często, fajnie akcje można z nimi robić no i ułatwiają grę jak natrafimy na jakiś trudniejszy moment. Cytuj Odnośnik do komentarza
King Arthur 8 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Chłopaki, które z tych dlc jest najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 To jest jedno DLC rozbite na trzy części. @balon Jeszcze odnośnie tych żetonów, to od momentu jak wyszło NG+ czy DLC to nie jest to żaden problem, bo zdobyte żetony się przenoszą i można zbierać dalej w nowej grze czy też w dodatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Trochę się zdziwiłem jak do angielskiego dubbingu są dostępne tylko angielskie napisy. To samo przy polskim dubbingu, po cholerę komu napisy w tym samym języku jak ktoś gra z pl dub to raczej rozumie w tym języku. A co do samej gry to jestem hmmm po prologu i jest całkiem przyzwoicie. Pytanko, będzie bujanie się peterem w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Niestety jest to jeden z nielicznych exów gdzie nie można mieszać audio i napisów. Durna decyzja po prostu. Co do pytania to tak, ale gra o wiele lepiej wygląda w dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 No do takiego Akrham Knight nie ma startu ale za to w godzinach szczytu albo popołudniowa porą gra zamiata. HDR i wyższa rozdziałka robią swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 No faktycznie nocą słabiej to wygląda, a tym bardziej HDR mógłby tu zrobić robotę (latarnie, światła, neony). Co do samej gry to jaranko dalej trwa. Staram się skupiać na fabule (poboczne aktywności robię jak mam je gdzieś w pobliżu) i kurde jak na sandboxa + gościa w rajtkach historyjka jest ciekawa i wciągająca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 No historyjka i postacie to jedne z mocniejszych punktów tego szpila - aż sam byłem zaskoczony, jak dobrze im o wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 9 mln pękło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 W dniu 2.01.2019 o 18:47, Wredny napisał: No historyjka i postacie to jedne z mocniejszych punktów tego szpila - aż sam byłem zaskoczony, jak dobrze im o wyszło. Polecam wybrać się na nowy film Spiderman Uniwersum w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Jak Bartek poleca to również sam sprawdzę. Podziękował. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 W dniu 30.12.2018 o 17:49, Square napisał: To jest jedno DLC rozbite na trzy części. A czy jest jeszcze w planach jakieś DLC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Oficjalnie nic nie podawali, ale byłoby fajnie jakby wyszedł jakiś większy dodatek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Ptaszki ćwierkają, że będzie ponoć jakieś kolejne DLC związane z Fantastyczną Czwórką, a ile w tym prawdy to nie mam pojęcia A jednak będzie: Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Faka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Za(pipi)iscie, a ja jeszcze nie ogralem tych trzech. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Równie dobrze może to być jakiś kostium nawiązujący do Fantastycznej 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 No mi ten wpis bardziej pasuje do jakiejś pierdoły jak kostium niż pełne DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 No to będzie niezły trolling ze strony marvela. Jeszcze najlepiej niech wrzucą ten strój Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Mogliby się teraz zabrać za wydawanie gier z kolejnymi super-bohaterami: Ironman, Kapitan Ameryka, Thor, Hulk, Ant-Man, Czarna Pantera, Doktor Strange, Strażnicy Galaktyki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Polecam gry z serii Lego Marvel, świetna zabawa nie tylko dla dzieci Zaje.bisty ten Spider, podchodziłem do niego z dystansem i nie liczyłem na cuda. Tymczasem okazało się że to ocean miodu i kandydat na GOTY. Zwykle olewam DLC ale teraz sie skuszę na cały pakiet w promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi