Fanek 668 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Sony przecież może z SM robić co chce, mają prawa do marki tak Ale sądze tak jak Figuś - koniec końców dogadają się - ale to i tak kwestia filmów, gra w tym przypadku to inny temat. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Opublikowano 24 sierpnia 2019 6 minut temu, Fanek napisał: Sony przecież może z SM robić co chce, mają prawa do marki tak Tylko do filmów. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 25 sierpnia 2019 Opublikowano 25 sierpnia 2019 (edytowane) Nie wiem czy już było ale Avengersi od Square to odrębny świat od tego w którym funkcjonuje Spidey od Insomniac. Całe szczęście, patrząc jak słabo prezentuje się gameplay Mścicieli i jak generyczny są ich postacie. https://www.eurogamer.pl/articles/2019-08-24-marvels-avengers-i-spider-man-na-ps4-to-odrebne-swiaty Edytowane 25 sierpnia 2019 przez MYSZa7 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 25 sierpnia 2019 Opublikowano 25 sierpnia 2019 W dniu 24.08.2019 o 11:54, ASX napisał: szkoda że ten zakup prawdopobnie pogrzebał na zawsze Sunseta, to IP zasługiwało na coś więcej niż tylko jedna część Sunseta pogrzebała marna sprzedaz na xboxie. 1 1 Cytuj
izon 995 Opublikowano 28 sierpnia 2019 Opublikowano 28 sierpnia 2019 https://www.ppe.pl/news/136526/spiderman-game-of-the-year-edition-zwiastun.html Ale kasztan to GOTY, zamiast wrzucić całą grę z wyciętymi fragmentami czytaj DLC na jedną bądź dwie płyty to mamy kod do pobrania. Osobiście jestem zawiedziony bo Spidera przeszedłem już dawno i planowałem kupić ponownie w wersji GOTY, natomiast teraz nie widzę sensu i tak lepiej wyjdzie wziąć używkę zwykłego i DLC na promce.. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 sierpnia 2019 Opublikowano 28 sierpnia 2019 No, DLC w postaci kodu to o kant pizdy rozczochrać. 1 Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 2 września 2019 Opublikowano 2 września 2019 Zaliczyłem w końcu Spideya, zostaly zadania poboczne, ale póki co nie chce mi się ich robić. Samo bujanie się na sieci po Manhattanie wypada świetnie i daje masę radochy. Sama wyspa też wygląda spoko, zwłaszcza podczas zachodów słońca. Niestety już wnętrza budynków, które można zobaczyć przez szybę to losowe kopiuj-wklej, więc w trzech oknach obok siebie można zobaczyć tą samą kuchnie czy pokój z biurkiem. No i Spider nie odbija się w szybach. Walka to rzecz dobrze znana z Batmanów, też wsparta gadżetami. Szkoda, że walki z bossami zrobione na jedno kopyto: ogłusz, trochę pobij, uniknij ataku, a jak zaświeci się trójkąt, wykonaj atak, który pchnie walkę dalej. Do tego czasem kamera lubi zbzikować, co doprowadza do utraty zdrowia, lub zgonu. Stroje- jak odblokowalem dwa stroje z filmów, to skończyłem w nich grę. Fabularnie nie jest źle, ale jak dla mnie niewykorzystany potencjał, do tego brak głównych łotrów, ale ich zostawili na sequel. Angielskie głosy spoko, w polskiej tylko Parker daje radę. Brak kinówki na minus, nie ogarniam czemu na siłę wcisnęli brak zmiany tej opcji. A sekwencje skradankowe bym wypieprzył, bo są według mnie zupełnie niepotrzebne. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 17 września 2019 Opublikowano 17 września 2019 Yoshida potwierdził oficjalnie: Sunset Overdrive Is Owned by PlayStation, Sony Confirms http://www.pushsquare.com/news/2019/09/sunset_overdrive_is_owned_by_playstation_sony_confirms Haha Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 17 września 2019 Opublikowano 17 września 2019 Tak, IP jest ich, ale nie mogą pierwszej części przeportować Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 17 września 2019 Opublikowano 17 września 2019 Innymi słowy gra utknęła na Xbox One do końca swiata. Super. Cytuj
Gość Opublikowano 17 września 2019 Opublikowano 17 września 2019 Ograłem Sunset Overdrive na XONE i szczerze powiem, że oprócz muzyki i specyficznego humoru, to gra nie miała dla mnie nic więcej do zaoferowania. Zagrałem, ukończyłem i zapomniałem, jakoś bez większych emocji. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 2 października 2019 Opublikowano 2 października 2019 (edytowane) Do kupienia jest Marvel's Spider-Man – edycja gry roku "Spider-Man - Edycja GOTY Gra PS4 Marvel's Spider-Man to opowieść o jednym z najbardziej kultowych superbohaterów, który słynie z niezwykłych pajęczych umiejętności i smykałki do improwizacji. Oprócz tego, co znane i lubiane, gracze mogą liczyć na całkiem nowe elementy, które nie pojawiały się dotąd w grach o człowieku pająku. Kto jeszcze nie miał okazji sięgnąć po Spider-Man na PlayStation 4, teraz może to zrobić zaopatrując się w specjalne wydanie GOTY. Od praktycznego sposobu przemieszczania się z pomocą technik parkour i unikatowych interakcji z otoczeniem aż po nowy system walki i niesłychanie wartką akcję – w takiego Spider-Mana jeszcze nie graliście. Ulepsz do edycji gry roku i przejdź rozdziały z Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps rozszerzone o dodatkowe misje i wyzwania, zupełnie nowych przeciwników z uniwersum Spider-Mana oraz dodatkowe kostiumy. Spider-Man: The Heist – Stań oko w oko z Black Cat i poddaj próbie swoje umiejętności w serii misji. Spider-Man: Turf Wars – Po przejęciu wyposażenia pozostawionego przez Sable International Hammerhead i jego gang wypowiedzieli wojnę pozostałym donom Maggii. Spider-Man: Silver Lining – Silver Sable powraca. Zabójczo niebezpieczna najemniczka musi odzyskać skradziony przez przestępców sprzęt Sable International." Czy tutaj mamy dostęp do wszystkich DLC jakie wyszły ? Edytowane 2 października 2019 przez kufir Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 2 października 2019 Opublikowano 2 października 2019 Tak, jest wszystko. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 2 października 2019 Opublikowano 2 października 2019 1 godzinę temu, kufir napisał: Do kupienia jest Marvel's Spider-Man – edycja gry roku "Spider-Man - Edycja GOTY Gra PS4 Marvel's Spider-Man to opowieść o jednym z najbardziej kultowych superbohaterów, który słynie z niezwykłych pajęczych umiejętności i smykałki do improwizacji. Oprócz tego, co znane i lubiane, gracze mogą liczyć na całkiem nowe elementy, które nie pojawiały się dotąd w grach o człowieku pająku. Kto jeszcze nie miał okazji sięgnąć po Spider-Man na PlayStation 4, teraz może to zrobić zaopatrując się w specjalne wydanie GOTY. Od praktycznego sposobu przemieszczania się z pomocą technik parkour i unikatowych interakcji z otoczeniem aż po nowy system walki i niesłychanie wartką akcję – w takiego Spider-Mana jeszcze nie graliście. Ulepsz do edycji gry roku i przejdź rozdziały z Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps rozszerzone o dodatkowe misje i wyzwania, zupełnie nowych przeciwników z uniwersum Spider-Mana oraz dodatkowe kostiumy. Spider-Man: The Heist – Stań oko w oko z Black Cat i poddaj próbie swoje umiejętności w serii misji. Spider-Man: Turf Wars – Po przejęciu wyposażenia pozostawionego przez Sable International Hammerhead i jego gang wypowiedzieli wojnę pozostałym donom Maggii. Spider-Man: Silver Lining – Silver Sable powraca. Zabójczo niebezpieczna najemniczka musi odzyskać skradziony przez przestępców sprzęt Sable International." Czy tutaj mamy dostęp do wszystkich DLC jakie wyszły ? Tak, wszystkie, ale DLC nie są "na płycie" tylko są w formie jednorazowego kodu do ps store. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 W końcu włączyłem pająka i muszę powiedzieć, że poruszanie się nim i walka to czysta poezja, mechanika daje radę, zobaczymy co dalej. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 "I know too much about Spider-Man 2, so I can't speculate too much. I think a Spider-Man 2 will come sooner than we think" Były redaktor naczelny GameInformera. 2021? 1 Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Ja bym jednak wolał żeby zrobili coś nowego. Najbardziej nowa część resistance.No ale patrząc na sprzedaż pająka to pewnie będą to klepać cały czas Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Z nowych rzeczy od Insomniac wyszedł niedawno Stormland całkiem udana gra vr na Oculusa. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 (edytowane) 54 minuty temu, Ma_niek napisał: Ja bym jednak wolał żeby zrobili coś nowego. Najbardziej nowa część resistance.No ale patrząc na sprzedaż pająka to pewnie będą to klepać cały czas Spider-man wyszedł jeden, Resistance już miało trylogię, Insomniac ma dwa teamy (Burbank, California i Durham, North Carolina) - plus są bardzo wydajni, oprócz Pająka, spodziewam się na pewno Ratcheta (a w dalszej przyszłości pewnie nowe IP). edit: w sumie tego Ratcheta to spodziewam się też raczej w bliższej niż dalszej przyszłości, nie zdziwię się jeśli był pierwotnie w planach jeszcze na PS4 Edytowane 3 grudnia 2019 przez Hendrix 3 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Oj nowego Ratcheta przytuliłbym bardzo na premierę PS5. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 9 grudnia 2019 Opublikowano 9 grudnia 2019 Były jakieś promki od premiery na same dodatki na PSN? Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 9 grudnia 2019 Opublikowano 9 grudnia 2019 Godzinę temu, zagul napisał: Były jakieś promki od premiery na same dodatki na PSN? Sam się nie zastanawiałem czy nie wrócić do Pana Pająka, bo z tego co czytałem to dlcki w miarę trzymają poziom. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi