Opublikowano 22 stycznia 20214 l Te dodatki są w tej wersji na PS5, którą można kupić z poziomu konsoli?
Opublikowano 2 lutego 20214 l Ogrywam sobie remasterka na piąteczce. Wygląda kapitalnie (pykam w trybie 30k, co by nie przyzwyczajać oczu, że 60 fps będzie standardem). Póki co bardzo mi się podoba, a bujanie się po mieście daje jeszcze więcej frajdy niż sama walka. Platyna łatwa do wbicia? Jakieś porady w tym kontekście? P.S Potwierdzam, że przy posiadaniu MM, można za 90 zł kupić podstawkę zremasterowaną. Edytowane 2 lutego 20214 l przez ginn
Opublikowano 2 lutego 20214 l Platyna jest prosta, po prostu trzeba się przemęczyć z powtarzalnymi aktywnościami jak zbrodnie czy obozy. No i nie wiem jak mozna świadomie wybrać 30kl jak jest tryb 60 z RT.
Opublikowano 2 lutego 20214 l Włączyłem na chwilę Moralesa w 30 klatkach i kurde nie da się grać. Może jak człowiek nie widział trybu 60 klatek to ok. Mam nadzieję ,że w tej generacji tryb 60 klatek będzie standardem kosztem grafiki.
Opublikowano 2 lutego 20214 l Możecie mnie uważać za masochistę, ale nie ma dramatu. Przestawiając z trybu 60 fps na 30, potrzebowałem jakiejś godziny, żeby się przyzwyczaić. Może dlatego, że zawsze jechałem na ujowym osprzęcie PC i często zarzynałem się pokazem slajdów, więc jest mi łatwiej akceptować 30 fps
Opublikowano 2 lutego 20214 l Twój wybór...gloopi ale Twój No w 60fps gra się dużo przyjemniej (fakt nie opinia).
Opublikowano 4 lutego 20214 l W edycji GOTY dodatki są na płycie czy w formie kodu do pobrania ze store’a?
Opublikowano 4 lutego 20214 l Właśnie skonczyłem czyścić mapę i teraz został tylko głowny wątek doprowadzic do konca. Nie jest to trudne, ale jak już Square wspomniał czasochłonne i lekko nużące, na szczęście walka z odblokowanymi drzewkami umiejętności nabiera wiekszych rumieńców i fajne rzeczy można wyprawiać. Naprawdę widowiskowo to wygląda, szczególnie jak można kręcić wykonczenia jeden po drugim a pasek Focusa ładuje sie dodatkowo szybciej.
Opublikowano 4 lutego 20214 l Tak z ciekawości, ile miejsca zajmuje remaster SM? Jest jakaś poprawa względem oryginału na PS4?
Opublikowano 4 lutego 20214 l 20 minut temu, Square napisał: Tak z ciekawości, ile miejsca zajmuje remaster SM? Jest jakaś poprawa względem oryginału na PS4? Z tego co mi ziomek mówił to 70GB
Opublikowano 11 lutego 20214 l Właśnie skończyłem 2 akt. Ostatnia scena.. Będzie platynowane jak nic. Rozumiem, że będę mógł to bez problemu zrobić po ukończeniu głównego wątku? Bo chciałem zaraz po tym lecieć Milesa, a później wrócić z powrotem do Petera. Na ile czasu zajmą mnie wszystkie dodatki fabularne?
Opublikowano 11 lutego 20214 l Możesz wszystko zrobić po przejściu. Ja dodatek wymasterowałem na 100% w ok 12h na najwyższym poziomie.
Opublikowano 14 lutego 20214 l Chciałem sobie znowu pograć, ale tym razem na PS5 i taki choooj. Po przestawieniu konsoli na angielski w grze urywają mi się głosy i napisy w cutscenkach. Problem jest tylko w wersji po angielsku i tylko tutaj (w innych zainstalowanych grach jest ok). Nie pomaga przestawianie opcji dźwiękowych w konsoli co radzi net. Dziwne bo na PS4 nie było tego problemu. Edytowane 15 lutego 20214 l przez PiotrekP
Opublikowano 4 marca 20214 l Jak kupić ten remaster cyfrowo? Posiadam wersję ps4 i posiadam też moralesa, ale nie widzę opcji, żeby uaktualnić, albo kupić remastered?
Opublikowano 8 marca 20214 l Możesz zdobyć brakujące w NG+ albo w dodatkach. Robiąc wszystko na złoto ma się spory zapas. Nie pamiętam dokładnych liczb ale chyba tylko 3 trzeba na złoto czy tam srebro.
Opublikowano 8 marca 20214 l Mi spokojnie wystarczyło, ale na przykład mój brat musiał odpalac NG+, żeby podobijać stroje.
Opublikowano 8 marca 20214 l No to tylko oznacza, że miał gorsze medale. Robiąc wyzwania na złoto miało się spory zapas tych żetonów. Pamiętam, że opisywałem to w tym temacie ile tak na prawdę jest wymagane aby starczyło i nie trzeba się było męczyć z lepszymi wynikami.
Opublikowano 8 marca 20214 l Ja miałem wszystko wymaksowane w oryginale, od gadżetów po stroje i spory zapas tych żetonów z wyzwań. Raczej wątpię aby zmienili ilości, więc i w remasterze będzie spory zapas.
Opublikowano 8 marca 20214 l Tak na szybko. Gadżety nie są wymagane do platyny, więc możesz zaoszczędzić żetony jeżeli masz problemy z wyzwaniami na złoto. W dniu 29.09.2018 o 14:29, Square napisał: Tylko z wyzwań. Robiąc jedno wyzwanie na złoto, dostajesz 6 sztuk łącznie. Jeden za brąz, dwa za srebro, trzy za złoto. Po ulepszeniu wszystkiego zostaje nam 9 sztuk żetonów jeżeli zrobisz wszystkie wyzwania na złoto. W dniu 29.09.2018 o 15:22, Square napisał: Wyzwań jest 16, więc robiąc wszystko na srebro (bardzo łatwe do ogarnięcia) będziesz miał do dyspozycji 48 żetonów. Swoją droga wrzucałem tu filmiki z wyzwań, więc w razie czego służę pomocą. Tu jeszcze info i te filmiki. W dniu 18.09.2018 o 12:31, Square napisał: Jeżeli wykorzystałeś żetony z wyzwań na gadżety, to musisz trzynaście zrobić na złoto (trzy możesz zostawić na srebro). W razie problemów pomoc wizualna. Z Combat nie wrzucam, bo nie potrzeba tam za dużo taktyki. Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano 8 marca 20214 l jaki tryb grafiki preferujecie w remasterze pająka? cholera nie potrafię się zdecydować heh
Opublikowano 14 marca 20214 l brakuje mi żetonu baz, wydałem chyba na jakiś gadżet czy cus, wszystkie bazy niby mam wymaksowane, wymaksowalem te bazy fiska i demonów, czy będą jeszcze jakiejś miejsca gdzie je zdobyć czy tylko pozostaje new game +?