Skocz do zawartości

Spider-Man

SzczurekPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
52 minuty temu, YETI napisał:

UYEgOfV.gif

Odbijanie się od najbliższego otoczenia, świetna animacja.

O tyle większy szacun że to nie motion captur...chyba większość animacji bujania, walki itp zostały robione ręcznie

Opublikowano

To i ja dorzucę swoje 3 grosze. 

Pogralem wczoraj trochę a w przerwie obejrzałem Homecoming. Wczuwa jest wiec duża. 

Graficznie? Jest bardzo dobrze. Świetne oświetlenie, modele postaci i detale. Całość jest dość plastyczna i pasuje to tutaj naprawdę bardzo fajnie. 

To co jednak jest tu najważniejsze to poruszanie się po mieście i system walki. A to jest zrobione wybornie. Śmigając po mieście wystarczy mieć wciśnięte R2 i wspomagając się X, ale zdecydowanie wieksza frajdę daje mi, kiedy każda pajęczynę wypuszczam osobnym wciśnięciem R2, a na końcu wybijając się X. To bardzo potęguje poczucie pełnej kontroli i mimo, że można wtedy stracić to flow, to jednak sprawia to wieksza przyjemność. 

System walki opiera się na tym z serii Arkham, ale nie jest jego kopia. Przede wszystkim nie ma kontr jak w serii z Batmabem j to zdecydowanie zmusza do dużo większej mobilności, co w grze o Człowieku Pająku jest dość logiczne. Mnogość animacji jest bardzo duza, to jak Spider odbija się od otoczenia... :obama:

Jezeli ktoś choć troche lubi uniwersum Spider-Mana i gry z Batmanem to nie może tej pozycji odpuścić. Nie może. 

Opublikowano

Nawet nie chce mi sie pisac jaka ta gra jest dobra...

Mam juz wszystkie back packi, bazy, land marki, wieze i bazy a prawie story nie ruszylem bujanie sie po miescie jest mega rajcowne. 

Jedyna do czego sie mozna przyczepic to niski poziom trudnosci a gram na najwyzszym :(

• Plusik 1
Opublikowano

Ale po co jakiś mega hardkorowy poziom trudności w takiej grze? Jest idealny, bo ta gra ma bawić i masz czuć się człowiekiem-pająkiem.

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

Ale po co jakiś mega hardkorowy poziom trudności w takiej grze? Jest idealny, bo ta gra ma bawić i masz czuć się człowiekiem-pająkiem.

Może dla osób, które chciałyby mieć wyzwanie?

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Szymek_PL_ napisał:
O tyle większy szacun że to nie motion captur...chyba większość animacji bujania, walki itp zostały robione ręcznie

Animacja dwóch typów spadających w dół, a zwłaszcza tego który dostał przypadkiem, światna.

Niezły le parkour :notbad:

9nBe8Ix.gif

PS. Właśnie dostałem sms z euro rtv :lapka:

Edytowane przez YETI
Opublikowano
4 minuty temu, Szymek_PL_ napisał:

czy tam jest drugi Pajaczek na gifie w tle?? :)

Też go zauważyłem, jakiś co-op chyba xD

9 minut temu, Ryo-San napisał:

Mogli się jeszcze cofnąć do tyłu :gayos:

:rayos:

Zwiastun premierowy, bardzo fajny.

Opublikowano
31 minut temu, Cedric napisał:

Piszcie poziom decybeli jaki wydaje Wasza konsola podczas grania to będzie łatwiej. ;)

Przy Until Dawn miałem 60 to był dźwiek zbliżony do odkurzacza czyli gra 2/10, mam nadzieje, że w spidermanie nie będzie aż tak źle ;/ 

Opublikowano
24 minuty temu, YETI napisał:

Animacja dwóch typów spadających w dół, a zwłaszcza tego który dostał przypadkiem, światna.

Yeti to znak, musisz pozostac przy wklejaniu gifów