Hum 3 699 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 27 minut temu, YETI napisał: Animacja dwóch typów spadających w dół, a zwłaszcza tego który dostał przypadkiem, światna. Niezły le parkour PS. Właśnie dostałem sms z euro rtv Hmmm. Gdzieś już widziałem podobną lokację. A no przecież Oczywiście nie ma tu żadnego hejtu, sam się nie mogę doczekać, gdy położę Swoje łapska na pajonku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Ale jest F L O W w tej gierce Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 (edytowane) 6 minut temu, _Be_ napisał: Przy Until Dawn miałem 60 to był dźwiek zbliżony do odkurzacza czyli gra 2/10, mam nadzieje, że w spidermanie nie będzie aż tak źle ;/ To chyba coś masz nie tak z ps4 bo akurat przechodzę Until i konsola jak uśpiona:) Edytowane 7 września 2018 przez izon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 1 minutę temu, Hum napisał: Hmmm. Gdzieś już widziałem podobną lokację. A no przecież Oczywiście nie ma tu żadnego hejtu, sam się nie mogę doczekać, gdy położę Swoje łapska na pajonku. Ejj serio miałem dokładnie takie samo skojarzenie! Plusa bym Ci dał ale mi się skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 5 minut temu, izon napisał: To chyba coś masz nie tak z ps4 bo akurat przechodzę Until i konsola jak uśpiona:) WOW, jak do tego doszłeś? Od czasu przechodzenia UD miałem trzy inne PS4 i teraz w końcu mam cichą. @Kyo @Hum też mi się skojarzyło, taki sunset tylko mniej zwariowany 9 minut temu, YETI napisał: A ty musisz zamknąć mordę, bo zmienisz avatara na swoje prawdziwe zdjęcie i nie będzie widać różnicy. OJOJOJ jak pękło xd huk z bełchatowa slyszałem w warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Co do dubbingu bardzo przyjemny dla ucha mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Godzinę temu, wet_willy napisał: Mam juz wszystkie back packi, bazy, land marki, wieze i bazy xdddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 35 minut temu, Szymek_PL_ napisał: czy tam jest drugi Pajaczek na gifie w tle?? Dokładnie tak. Bardzo fajnym motyw jest z tym związany. W sumie nie mogło go zabraknąć Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Poziom głośności konsoli to bardzo indywidualna sprawa.Mój PROsiak jest ogólnie cichy i tylko Monster Hunter World oraz NBA 2k drażniły go ale głośność i tak nie była wysoka a na pewno to nie poziom odkurzacza był.Nowy Spiderman lubi się z moim Ps4 i praca konsoli jest cichsza niż e nowym GoW ale Kratosik też działa spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 to bylo do preordera?? bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 mozna w dowolnej chwili wrocic do mieszkania, zostawic pidżamę i pobiegac po miescie w cywilu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Stroje zmienia się "w locie", poprzez menu. Nie ma raczej takiej opcji, bo i w sumie po co. Peterem pobiegasz w misjach. Tak sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Proszę o natychmiastowe zaprzestanie pisania swoich opinii, ponieważ niektórzy tutaj muszą jakoś wytrzymać w pracy do 16:00 Na psn pojawił się osobno do kupienia season pass (84zł) https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP9000-CUSA11993_00-000000000MSMCTNS Plus jakiś darmowy motyw: https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP9000-CUSA11993_00-SPIDERMANTHEME01 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 to bylo do preordera?? bardzo fajnyTak ja mam go właśnie ustawionego i z avatarem pająka wygląda to zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Jakby co to RTV EURO AGD zaczęli rozsyłać bonusowe kody do preorderów na maila Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Ponoć w pająku nie ma możliwości ustawienia języka na oryginalny z polskimi napisami, to prawda? Jeżeli tak, to niech Cię szlag Sony! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Nie można. Polecam grać po angielsku! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 15 godzin temu, Mendrek napisał: Kurde, nowy Spiderman jest tym heroic sandboxem, na który czekało się od czasów Spidermana z PSX-a od Neversoftu. Właściwie to już wtedy, gdy bujało się w ograniczony sposób na pajęczynie, pewnie wielu zastanawiało się czy kiedyś powstanie taki prawdziwy wirtualny świat, gdzie Spidey będzie mógł niczym w kreskówce czy filmie przemierzać miasto ponad ulicami. I ten moment właśnie nastał 15 godzin temu, _Be_ napisał: Nie no taka grę dostaliśmy na PS2 już Dokładnie - ten moment nastał dawno temu, przy okazji Spider-Man 2. Ależ to była frajda - to śmiganie po wielkim NY - pamiętam, że miałem niesamowitą radochę z samego przycupnięcia na latarni 2 godziny temu, Rozi napisał: Ale po co jakiś mega hardkorowy poziom trudności w takiej grze? Jest idealny, bo ta gra ma bawić i masz czuć się człowiekiem-pająkiem. 2 godziny temu, Kinoji napisał: Może dla osób, które chciałyby mieć wyzwanie? 2 godziny temu, Rozi napisał: To myślę, że ten ostatni poziom taki właśnie jest. 2 godziny temu, wet_willy napisał: Jak jest sie (pipi)owym w gry to moze I jest Ja jestem (pipi)owy w tego typu mordobicia (stąd w żadnej części przygód Batmana nie udało mi się wbić platyny), więc odpalę na "normalu" i mam zamiar się dobrze bawić Instalacja dobiega końca (nareszcie), więc za chwilę ubieram niebieskie kalesony Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Wredny ale dałeś blast from the past, włączyłem gameplay i jak ja w to grałem będąc nastolatkiem mysłałem, że grafika wyglada jak życie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Jedyna wada nowego spajdera? Brak dostarczania pizzy aa no i to bieganie po ścianach. Przecież ten chłop waży z 80kg, niemożliwe żeby tak szybko biegł po pionowej ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 No nie wiem, u mnie to pająki ładnie popierdzielają po śliskiej wannie. Trzeba by rozpisać odpowiednie wzór matematyczny - na pewno Insomniac to wyliczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 21 minut temu, Pupcio napisał: Jedyna wada nowego spajdera? Brak dostarczania pizzy aa no i to bieganie po ścianach. Przecież ten chłop waży z 80kg, niemożliwe żeby tak szybko biegł po pionowej ścianie Zdecydowanie wyglądałoby sto razy lepiej gdyby spider przebiegał te 10 metrów, chwytał się ściany rekoma i nogami, i np. odpychał ponownie do przodu, kolejny Suseł itd. No ale nie, mamy bieganie po ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Myślę, że to decyzja artystyczna, dzisiaj przetestuje i wam powiem czy słuszna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 #pdk Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Jeżeli ta gra dostała minusa za głośność konsoli to GoW powinien dostać oczko niżej. Przecież ta gra chodzi o połowe ciszej niż GoW ... Sama gra świetna , czuć że chłopy od SO nad tym siedziały i poruszanie się jest zrobione fenomenalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi