Fanek 668 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Film Spider-Man: Homecoming - 6 lipca 2017, wydanie gry to chyba najlepszy termin 2tyg przed filmem czyli powiedzmy połowa czerwca 2017. Po pokazie z E3 nie wydaje sie aby gra była w zaawansowanym stadium, ciekawe czy sie wyrobią, jak myślicie? 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Mysle ze na twoj post Insomniac odpowiedzial juz tydzien temu. Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Gra nie ma nic wspólnego z filmem także raczej na pewno wyleci na późniejszy termin. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Gra nie ma nic wspólnego z filmem także raczej na pewno wyleci na późniejszy termin. Gra przed filmem lepiej sie sprzeda, tak samo jak z Ratchetem było Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 ale to ma byc dobra gra i pewnie dobry film a jak chca jedno przyspieszac pod drugie to nigdy nic dobrego z tego nie wyjdzie, w tym wypadku wyszla by slaba gra - na szczescie to insomaniac i sony ich nie bedzie raczej cisnac ryzykujac jakosc produktu Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 (edytowane) Z tego co mówili to realny termin jest gdzieś w 2018. 2017 nie wchodzi pewnie w grę, a jeśli nawet, to końcówka roku. Edytowane 22 czerwca 2016 przez DonSterydo Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Jak dla mnie to jest najlepsza niespodzianka tegorocznych targów. Na takiego Spider-mana czekam od czasów Ultimate Spider-man. Po Batku przyszedł czas na Spidey'ego, aby dostał porządną grę. W sumie ciekawe, że gdy M$ ogłosił czasową ekskluzywność najnowszego Tomb Raidera to w internecie zaczęła się (pipi)burza. Teraz Sony dostaje najpopularniejszego superbohatera i nikomu to nie przeszkadza (ja tam oczywiście też nie mam nic przeciwko). P.S. Po tej zapowiedzi naszła mnie ochota na jakąś grę z pajączkiem - czy któryś z tych nowszych Spider-manów od Activision jest wart uwagi (ostatnim moim był właśnie USM)? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 No nie mów, że Cię dziwią podwójne standardy części graczy. Jedni takie rzeczy przyjmują na klatę, a inni stękają i piszą petycje Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 No trochę słabo, że nie zrobią z tego multiplatformy, ale z drugiej strony jest ten plus, że gra będzie bardziej dopracowana skoro robią tylko na jedną konsole. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Jak dla mnie to jest najlepsza niespodzianka tegorocznych targów. Na takiego Spider-mana czekam od czasów Ultimate Spider-man. Po Batku przyszedł czas na Spidey'ego, aby dostał porządną grę. W sumie ciekawe, że gdy M$ ogłosił czasową ekskluzywność najnowszego Tomb Raidera to w internecie zaczęła się (pipi)burza. Teraz Sony dostaje najpopularniejszego superbohatera i nikomu to nie przeszkadza (ja tam oczywiście też nie mam nic przeciwko). P.S. Po tej zapowiedzi naszła mnie ochota na jakąś grę z pajączkiem - czy któryś z tych nowszych Spider-manów od Activision jest wart uwagi (ostatnim moim był właśnie USM)? shattered dimensions zjadliwe, reszta straszne sredniaki Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 W sumie ciekawe, że gdy M$ ogłosił czasową ekskluzywność najnowszego Tomb Raidera to w internecie zaczęła się (pipi)burza. Teraz Sony dostaje najpopularniejszego superbohatera i nikomu to nie przeszkadza (ja tam oczywiście też nie mam nic przeciwko) Tomb Raider nie był od początku zapowiadany jako czasowy exclusive, stąd ta, jak to ująłeś, gó.wnoburza. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Sony ma od lata prawa do pajęczaka, dziwie się ze dopiero teraz exa robia. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Spider-Man to był świetny na PSX, a ostatnie odsłony to raczej nic wybitnego. Ale racja, po Nietoperzu czas na Pajaka by dostał dobra grę i trzymam kciuki. Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Ile wam trzeba powtarzać że spiderman 2 na ps2 był SZTYWNIUTKI Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Ile wam trzeba powtarzać że spiderman 2 na ps2 był SZTYWNIUTKI PRZEKOZACKA gra..pierwszy raz tak pieknie sie latalo pajaczkiem.Wymaksowalem tego szpila na pierwszym klocku ;] Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 W sumie ciekawe, że gdy M$ ogłosił czasową ekskluzywność najnowszego Tomb Raidera to w internecie zaczęła się (pipi)burza. Teraz Sony dostaje najpopularniejszego superbohatera i nikomu to nie przeszkadza (ja tam oczywiście też nie mam nic przeciwko). Najpierw szli w zaparte, że to console ex, same SE na chwilę przed premierą potwierdziło plotki że jest tylko timed. Hejty były spowodowane głównie tym, że MS po prostu dał w łapę żeby opóźnić premierę TR na PS4, a Spiderman bez Sony w ogóle by nie powstał. Zobacz na Scalebound, Recore - nikt nie narzeka. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Dlaczego niby miała by gra nie powstać bez Sony? Insomniac to niezależny dev, Marvel ma prawa do wizerunku Spidermana więc nie widzę przeszkód. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Sony ma od lata prawa do pajęczaka, dziwie się ze dopiero teraz exa robia. Przez lata Sony miało prawa tylko do filmów ze Spider-man'em, jeśli chodzi o gry to Activision trzymało ręce na marce. Dopiero jak Amazing Spider-Man 2 nie spełnił oczekiwań finansowych, to Sony podzieliło się prawami z Marvelem, a oni pewnie w zamian dali im prawa do gier. I pewnie od tego gdzieś czasu (druga połowa 2014) powstaje ten nowy Spider-Man od Insomniac. Spiderman bez Sony w ogóle by nie powstał. Zobacz na Scalebound, Recore - nikt nie narzeka. Bez przesady, pewnie nie jeden wydawca przygarnąłby takie ip. A Scalebound i Recore to nowe ip, gdzie Spidey to marka sama w sobie i od zawsze kojarzona z multiplatformami (tak jak Tomb Raider). Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 (edytowane) Ostatnie odpowiedzi na twiterze Insomniac: - nad grą pracują już od ponad roku - duży team pracuje nad Spiderem ok 200 osób (przy żadnej grze jeszcze nie wydzielili tyle osób) - gra działa na silniku użytym do Ratchet & Clank, tylko nieco podrasowanym - gra jest w zaawansowanym stadium produkcji - możliwe, że beda ulepszenia (upgrades) wyposażenia Spidermana i zmysłów - gra open word - gra nie jest połączona ze zbliżającym sie filmem w 2017 - duży tytuł AAA, ma być najambitniejszą grą Marvela do tej pory - nie będzie raczej dema http://giant.gfycat.com/ConventionalJitteryAmurminnow.gif edit: a co nie tak z tym postem? to nie moje info tylko Insomniac z twittera Edytowane 2 lipca 2016 przez Fanek 8 3 Cytuj
estel 806 Opublikowano 5 lipca 2016 Opublikowano 5 lipca 2016 Nie wiem czemu minusy sie posypaly wiec dalem plusika. Dzieki za info. Ten gif wyglada troche jak te przejscia miedzy budynkami w Assassin's Creed 3 chyba. W pelni automatyczne/wyrezyserowane. Mam nadzieje, ze sie myle. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 lipca 2016 Opublikowano 6 lipca 2016 Ten gif wyglada troche jak te przejscia miedzy budynkami w Assassin's Creed 3 chyba. W pelni automatyczne/wyrezyserowane. Mam nadzieje, ze sie myle. Jakbyś grał w Sunset Overdrive to byś wiedział jak bardzo się mylisz. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 Ile wam trzeba powtarzać że spiderman 2 na ps2 był SZTYWNIUTKI PRZEKOZACKA gra..pierwszy raz tak pieknie sie latalo pajaczkiem.Wymaksowalem tego szpila na pierwszym klocku ;] https://www.youtube.com/watch?v=BSvJkrmul_c Wpis, świetny tytuł. Również szpilałem jak zły i kochałem latać spideyem ot tak. Cytuj
Wredny 9 532 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 W sumie ciekawe, że gdy M$ ogłosił czasową ekskluzywność najnowszego Tomb Raidera to w internecie zaczęła się (pipi)burza. Teraz Sony dostaje najpopularniejszego superbohatera i nikomu to nie przeszkadza (ja tam oczywiście też nie mam nic przeciwko). Trochę z d... porównanie, bo TR to od zawsze była multiplatforma, a ostatni tytuł był tak genialny, że posiadaczy PS4 musiały zaboleć dupska na wieść o microsoftowym szwindlu w przypadku jego kontynuacji. Natomiast Spider-Man to komiksy, filmy, ale gry już raczej nie bardzo - to bohater masowej popkultury, niekoniecznie głównie związany z naszym hobby, a do tego gry z jego udziałem do jakoś specjalnie wybitnych nigdy nie należały, więc jakoś tak przeszło to bez echa. Może w USA to by kogoś zabolało, gdyby społeczeństwo było tak biedne, że przeciętnego Smitha stać by było na konsolę tylko jednej firmy, ale akurat w ich przypadku to nie problem. No i w sumie mnie, jako posiadacza PS4, ta wiadomość też zbytnio nie obchodzi - nie skakałem pod sufit z tego powodu, nie cieszyłem się, że "mamy kolejny świetny exclusive". Myślę, że posiadacze XBOXów właśnie z tego względu nie płaczą - bo to nie kolejna część jakiejś zajefajnej serii, tylko superbohater, którego i tak wszędzie pełno - stąd właśnie ta obojętność i brak "gównoburzy". Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 Ja mam tylko nadzieję, że w kwestii motoryki postaci dostaniemy właśnie takie podyebane Sunset Overdrive. Tam skakanie między budynkami wyszło genialnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi