Faka 3 987 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 (edytowane) Ale ta gra to jest dosłownie EMEJZING. Bujanie się - emejzing, walka - emejzing, zwiedzanie miasta, zbieranie plecaków, odbijanie zbirów. No jest co robić i nawet to nie nudzi i nie nuży. GOTY gra, sorry Krejtos ale mesjaszem jest Peter Parker Edytowane 7 września 2018 przez Faka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Season pass w fajnej cenie, myslalem, ze grubo ponad 100zł beda wołac. Wyjdzie pierwsze dlc to sie kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 14 minut temu, Faka napisał: Bujanie się - emejzing, walka - emejzing, zwiedzanie miasta, zbieranie plecaków, odbijanie zbirów. No jest co robić i nawet to nie nudzi i nie nuży Uwierzę w te spusty dopiero jak to samo będzie pisane po 20h w grze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 26 minut temu, SpacierShark123 napisał: Jeżeli ta gra dostała minusa za głośność konsoli to GoW powinien dostać oczko niżej. Przecież ta gra chodzi o połowe ciszej niż GoW ... Sama gra świetna , czuć że chłopy od SO nad tym siedziały i poruszanie się jest zrobione fenomenalnie. Przecież to nie zależy od gry, tylko od konsoli, u jednego będzie odkurzacz, a u drugiego cicho jakby była wyłączona. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 624 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 (edytowane) 18 minut temu, Faka napisał: nawet to nie nudzi i nie nuży. xD odróżniasz nudzenie od nużenia? Edytowane 7 września 2018 przez oni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 a trigger od triggera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Dobra ale wypiedalajcie pajacować gdzie indziej i nie śmiecić. Tutaj opisałem wrażenia z gry, która ma szansę na goty. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 23 minuty temu, YETI napisał: Przecież to nie zależy od gry, tylko od konsoli, u jednego będzie odkurzacz, a u drugiego cicho jakby była wyłączona. No to jakim cudem w menu ekwipunku GoW albo podczas przerywników w FFXV konsola chodziła autentycznie jak odkurzacz a przy takim pająku wiatraki chodzą tylko troszeczkę szybciej? Przecież tu powinienem mieć to samo , jeszcze mam pytanko czy ktoś wie jak w wersji kupionej za granicami Polski włączyć napisy Polskie? Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 252 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 (edytowane) Po Sunsecie od Inso myślałem, że nie da się fajniej latać po mieście. Da się. Edytowane 7 września 2018 przez S_600 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 5 godzin temu, _Be_ napisał: WOW, jak do tego doszłeś? ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Czuć Sunseta w sposobie w jaki mamy pełną kontrolę nad postacią Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 O kurde hahahahaha, cameo Stana Lee xddddddd Tego to się nie spodziewałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 7 minut temu, Rozi napisał: O kurde hahahahaha, cameo Pokaż ukrytą zawartość Stana Lee xddddddd Tego to się nie spodziewałem w kawiarni czy jeszcze gdzieś trafiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Jezu jak to sztywniutko śmiga na prosiaku. Konsola chodzi zaskakująco cicho, Horizon dużo bardziej rozpędzał sprzęt u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Ustawiłem na konsoli język en, ale w grze nie mam możliwości ustawienia napisów pl. Jedynie defatowo en się włącza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Nie ma wersji kinowej, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 @Fanek tylko tam póki co, ale mega moment xd Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 11 minut temu, Faka napisał: Nie ma wersji kinowej, niestety. WTF ( właśnie instaluję gierę) to nie mogę ustawić ang języka i pl napisów?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 1 minutę temu, izon napisał: WTF ( właśnie instaluję gierę) to nie mogę ustawić ang języka i pl napisów?! No nie da się nigdzie ustawić, w żadnych tego opcjach nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Robota zakończona, zakupy zrobione, pokój wysprzątany, gra kupiona i...50 minut instalacji No trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Pograłem kilka godzin, głównie latając po mieście i wykonując aktywności poboczne jak zbieranie plecaków czy walka z przestępczością. No jest mega, krótko mówiąc. Huśtanie się na pajęczynie jest bardzo intuicyjne, a jak już ogarniemy dokładnie dociąganie się do obiektów i wybijanie to już w ogóle poezja. Po aktywacji kilku skillów będzie jeszcze lepiej. Podoba mi się walka, niby mamy tylko jedno podstawowe combo, ale tak naprawdę można wyczyniać niezłe akcje czy to na ziemi czy powietrzu, mieszając kilka zagrań w jeden długi łańcuch, a mam dopiero odblokowane dwa gadżety, do tego dochodzą ataki specjalne po uzyskaniu nowych strojów i można się fajnie bawić. Gram na hardzie i nie ma jakoś łatwo, przy większej ilości przeciwników można bardzo szybko zginąć, ale jak już opanujemy uniki i nauczymy się dobierać taktykę do przeciwnika oraz odblokujemy kilka ataków w skillach to będzie czysty taniec śmierci. Robię krótką przerwę i wracam do latania po NY. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Odpaliłem o 15, skończyłem teraz, tylko ze względu że jest mecz. :) Początek wita nas bardzo fajnym intrem, gdy przejmujemy kontrole nad Pajączkiem, to jest pierwsze wow, to już, można sterować? Świetnie to wygląda, NY jest ogromny, pełno przechodniów, samochodów, ludzie grający w kosza na boiskach, na jakies ulicy wypadek, wywrócony samochód i obok niego dwa radiowozy policyjne, na wodzie mniejsze i wielkie łodzie/statki, miasto żyje. Jeżeli zaś chodzi o przemieszczanie cię po NY, to chyba lepiej tego nie dało się zrobić. Płynnie, widowisko, szybko, tak to wygląda. Bardzo fajny paten z muzyką, gdy pozostaniemy w miejscu, np. chodzimy po ulicy czy dachu, to słyszymy tylko odgłosy miasta. Wystarczy wzbić się w powietrze i zaczyna wybrzmiewać muzyka (chyba motyw przewodni), genialny moment, który przynajmniej na początku gry robi mocno. Można naprawdę poczuć się jak w jakimś filmie Marvele, brawo Insomaniacy. System walki chyba lepszy niż w Batmanie i pisze to po odblokowaniu raptem czterech nowych możliwości, a jest tego chyba tyle co w God of War. Jest zręcznościowo, widowiskowo, szybko, z możliwością wykorzystania otoczenie ((pipi) rusztowanie na łeb, lub elektryczna skrzynka w grupę wrogów). Do tego dochodzi jeszcze możliwość tworzenia gadzetów, które wybieramy podczas walki identycznie jak bronie w R&C, oraz możliwości strojów (każdy nowy strój, to inna możliwość, którą chyba jeszcze można dodatkowo rozbudować). Zdecydowanie bardzo mocny element gameplayu. Trochę obawiałem się o fragmenty, gdzie przejmujemy kontrole nad Parkerem, ale wyszło to bardzo fajnie, na zasadzie rozwiązywanie różnych puzzli w laboratorium. Zobaczymy czy wraz z postępem w fabule, będzie to wyglądało inaczej, bo już na trailerach było widać, że nie tylko w laboratorium będziemy siedzieć. Podsumowując po tych kilku godzinach. Miodzik gra, gameplay na wysokim poziomie, przemieszczanie się po mieście i walka, to 10/10. Misje poboczne na chwile obecną nie nudzą, co pewnie się zmieni. Nawet szukanie plecaków ma jakiś sens, bo każde znalezisko jest komentowana, a czasami wiąże się z tym jakaś historią. Klimat Spider-Mana został oddany doskonale, Parker cały czas coś komentuje, żartuje, co jakiś czas ktoś do niego dzwoni. Pierwszy telefon Jamesona i podkreślenie, że dostał dwa Pulitzery xD Po prostu czuć, że to ten świat, który znasz doskonale z komiksów. Minusy? Obecnie ciężko do czegoś się przyczepić, może jedynie do tekstów Spidera, gdy kończymy jakąś misje poboczną z rabusiami. Po prostu dialogi często się powtarzają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 (edytowane) Ps. Pobawilem się trochę trybem Photo. Pomysł na podpis? Edytowane 7 września 2018 przez YETI 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 (edytowane) Matko przenajświętsza jak to wygląda :O Edytowane 7 września 2018 przez Starh 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 :) 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi