milan 7 022 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 ty wredny widzę wolisz pisać na forum o grze niż w nią grać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Jakoś tak mam z wiekiem, że więcej piszę/czytam/oglądam o grach niż w nie faktycznie gram - tu masz rację I tak teraz jest nieźle, jak już padło forum, na którym byłem moderatorem - wtedy to już w ogóle - pilnowanie, recenzje, edycja, shoutbox, wieczne dyskusje... Ale nie jest tak źle z tym pająkiem - jak pchnąłem fabułę, poznałem rudego (ogólnie bardzo fajnie wykonane twarze w cut-scenkach, naprawdę spoko poziom), a teraz wykonałem jedną z pobocznych aktywności, związaną z ekologią - podoba mi się gierka coraz bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 jedyna prawilna recenzja Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 To Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Co to za debil? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 13 minut temu, Andżej napisał: jedyna prawilna recenzja SYLVAN WIELKI? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 624 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 nie da się tego słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 680 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Atencjusz niskich lotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Obierałem ziemniaki, więc leciało w tle i nabiłem mu 20 minut - żeby to był jakiś gimbus, to bym jeszcze wybaczył, ale tak... No debil... Nie twierdzę, że nie ma racji i nie wyciągnął z tych recenzji różnych bzdur, ale fakt - tego się nie da słuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 (edytowane) Taki był cel, zrobić szum i kontrowersje wokół siebie, a że nie wyszło i jest mega ujowo to i zrobił z siebie idiotę i pośmiewisko to tylko pogratulować mu turbodebila mózgowego. Ale to carioner więc go yebać, już niejedne takie głupie filmiki robił. Edytowane 8 września 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 (edytowane) Gierka goty Bawie sie duzo lepiej niz przy Gowie no i co mnie ucieszylo to cicha praca prosiaka Przy wolfie2 chciala odlatywac. Hehe Edytowane 8 września 2018 przez sajmon34 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Ale dajcie już spokój z tymi postami o pracy konsoli, zbyt śmieszne to jest. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Dosyć na dzisiaj bo już mnie palce bolą :p Poza świetnym systemem gry także bardzo fajnie prowadzona historia. IMHO ta gra jest tym dla Pajonka czym dla Batmana była seria Arkham. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 (edytowane) Chryste, u mnie tak to wyglądało jak miasto się w końcu "otworzyło" i pokazało wszystkie misje poboczne. I do tego to misje są tak cholernie fajne dla ludzi którzy lubią komiksy lub MCU!!! To że Spidey daje komentarz do każdej znajdzki z plecaka jest bardoz fajnym pomysłem na pogłębienie Lore i tak sobie stwierdziłem że ta gra to całkiem niezła kontynuacja bajki z lat 90. Cholera, nawet zbieranie wieżyczek jest jednocześnie bezbolesne jak i chce się tego więcej! Mam ten sam problem co koledzy wyżej - powinienem skupiać się bardziej na fabule a ja dalej cisnę te wieże, te zbierania, tę eksploracje. Mam taką samą zabawę jak miałem przy ogrywaniu tych X lat temu Spider-Mana 2jki na PS2 u kumpla. Ostatnio tak dobrze bawiłem się w sandboxie przy AC: O ale gra o Pająku jest na zupełnie innym poziomie! Miasto jest pięknie kolorowe, jego zwiedzanie (bo jak nazwać momenty gdzie po prostu chcesz sie na chwile zatrzymać i podziwiać?) to dla mnie mini wycieczka po NYC. Kurde no, mocne GOTY jak dla mnie. A nie jestem fanem pająka! Edytowane 8 września 2018 przez Kalel 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 I te smaczki w postaci nawiązań do innych bohaterów Marvela, kocham tę grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Ten tryb foto Po Horizon to chyba drugi tytuł, w którym tak często go odpalam. Poniżej spoiler z jednego z side-questów, a raczej już PO, gdy pewien pomocny karateka postanawia już wrócić do domu Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Jameson byłby dumny z moich ujęć Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Dobry jest ból tyłka JJJ w tej jego audycji Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 No właśnie tego mi trochę brakuje - bycia fotoreporterem. Niby jakieś fotki mozna pstrykać, ale mogli wrzucić jakiś ekonomiczny wątek, albo chociaż nawiązać do tych wezwań o spłatę czynszu (Mr Muggins - fajnie, że jest nawiązanie, pamiętam tego starego grzyba z komiksów). Byłoby fajnie, gdyby było trzeba jakieś fotki zrobić i je w Bugle'u sprzedawać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 No bez kitu, co jak co gdy się słucha, to te jego darcie ryja to poezja, normalnie jak w bajce, maksyma jego - yebać spidermana! Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 (edytowane) 6 minut temu, Pacquiao napisał: Dobry jest ból tyłka JJJ w tej jego audycji Dokładnie, te jego wejścia są bezbłędnie, niemal za każdym razem śmieje się na głos. Tu fajne zestawienie nawiązań do innych postaci ze świata Marvela, które można znaleźć z grze. https://naekranie.pl/artykuly/marvels-spider-man-odniesienia-do-komiksow Edytowane 8 września 2018 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Im dalej tym lepiej, gierka jest dla mnie tym czym chcialem by byl i gdzie rozczarowal arkham knight A technicznie....abstrakcja Kola na nowo nie wymysla ale to co kopiuje z innych gierek kopiuje swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Ficus, grasz na zwykłej czy pro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Zwykla Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 2 godziny temu, sajmon34 napisał: i co mnie ucieszylo to cicha praca prosiaka No to zazdroszczę. W moim przypadku wręcz przeciwnie. Prosiak ogólnie jest umiarkowanie głośny, a przy pająku wyje jak poyebany. Zdecydowanie głośniej niż przy God of War czy Horizon. Musiałem postawić wiatrak przed konsolą by dmuchał na niego w czasie grania. Dzięki temu wycie ustąpiło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi