Mikołaj 348 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Jedyna rzecz jak mnie martwi to samo miasto. Mam nadzieję, że będzie ciekawie zaprojektowane i klimatyczne ale najważniejsze to żeby nie wiało pustką i było co w nim robić. W punkt Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 (edytowane) Śliczne dziecko Insomniac i Batmana od Rocksteady. Czyli jakość, fun i obłędne wykonanie. To nie mogło się nie udać. Stawiam na wiosnę 2018, między kwietniem a czerwcem. Edytowane 13 czerwca 2017 przez Kasias Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Niby fajne, ale wolabym zeby te efektowne akcje dzialy sie w czasie rzeczywistym, bez wciskania QTE. 2 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 W każdej innej grze to byłyby cutscenki, tutaj jest możliwość interakcji. 1 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Wiadomo ludzie chcą gry a nie "interakcji". Ostatnie Spidery też chyba miały mocny nacisk na to i dlatego ten od Insomniac może trochę rozczarowywać pod tym względem. Trzymam jednak kciuki, że nie będą przesadnie nimi zasypywać i była to raczej wstawka pod e3. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Mam nadzieję, że będzie kilku villainów w pobocznych misjach, jak to ma miejsce w Batmanie. Venom i Carnage musem kurde! Cytuj
estel 806 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Mam nadzieje, ze te QTE zostawia tylko dla nielicznych akcji w pojedynczych misjach. Na pokazanym trailerze bylo tego masakrycznie duzo. Ladnie to wyglada, ale co z tego jak najlepsze akcje beda QTE. Inne gry bylyby scenkami, a tu interakcja? Sorry wolalbym normalne scenki. Nie chce QTE, ktorych bede musial wypatrywac, uwazac, zamiast cieszyc sie tym co sie dzieje na ekranie. Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 W każdej innej grze to byłyby cutscenki, tutaj jest możliwość interakcji. Prompty z zerojedynkowym wynikiem to nie interakcja, szanujmy się. qte to pójscie po najmniejszej liniii oporu Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 * po linii najmniejszego oporu 2 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Ja tam uwielbiam gry od Insomaniac. Sunset to dla mnie jedno z najlepszych nowych IP tej generacji. Oni potrafią tworzyć fantastyczne gry pod względem gameplayu. Tutaj będzie podobnie i ta sekwencja QTE tego nie zmieni. To samo było w Sunsecie - jedna czy tam dwie takie akcje podyktowane fabułą, a reszta o Jezusie Spider zapowiada się na grę bardzo, ale to bardzo dobrą. Oglądając ten materiał przypomniało mi się to: Czekam ! Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Z ostatnich spidermanow ostatni podobał mi się Shattered Dimensions. Bardzo duża różnorodność w gameplayu i grywalnych spajdich. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 (edytowane) Ciekawe czy po wydaniu Spidermana, Sony będzie chciało wykupić Insomniac i przygarnąć na stałe pod swoje skrzydła. Hendrix jak myślisz? Ogólnie studia jak Bend i GG chwalą sobie to, że Sony ich jakoś nie goni z terminami, nie ma reżimu. Sony zależy na jak najwyższej jakości gier i nie szkodują siana. Edytowane 14 czerwca 2017 przez Fanek Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Kiedyś już mieli papierek na exy na playstation, ale potem poszli w szerszą publikę na Multiplatformy. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 I skumali się z EA - co z tego wyszło? Fuse :| Z Insomniac zrobiło się dość duże studio, więc raczej chyba nie wrócą do Sony na stałe. Gry na wyłączność dalej będą robić ze względu na dobre relacji i stare marki (Ratchet), ale pozostaną niezależni. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 (edytowane) @FanekA w życiu, Insomniac Games miało kiedyś już ofertę na stole i odmówili, wolą niezależność. Sony obecnie też nie ma interesu w kupowaniu ich, to duży dev (300+) i drogi w utrzymaniu. Stosunki między oboma podmiotami są zresztą na tyle dobre, że IG i tak większość gier robi na PS, ponieważ tam też jest ich klientela, próbowali i multiplatformowości, i całkowicie własnego IP dla MS (MS ma pewnie prawo first refusal, stąd SO prędko nie zobaczymy, chyba że klauzula ma ograniczony czas trwania) - nie wypaliło.Poza tym nie skończą na jednym Spider-Manie :v Edytowane 14 czerwca 2017 przez Hendrix 2 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Pamiętam jak ktoś z Marvela albo właśnie od Insomniac mówił, że ruszą kolejne komiksowe uniwersum do życia. Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Niech ktos mi wytlumaczy jak ta gra moze tak wygladac na ps4(jesli bedzie to sandbox) ? Obawiam sie o downgrade Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 W Horizon to grales? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Jak to sie rusza jedyne co mi sie nie podoba to strój spidey'go :/ Mam nadzieje ze premiera to początek 2018 a nie końcówka Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 W Horizon to grales? Tak.Obejrzyj jeszcze raz ten gameplay i horizona..to zupelnia inna liga Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Ja stawiam na środek roku - darmowy marketing związany z Avengersami, w których wreszcie jest Spider-man, może być pokusą nie do odparcia (jeśli gra będzie gotowa do tego czasu oczywiście). Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Jaka liga. O czym ty gadasz. Ocenie surowy gameplay a nie skryptoqte. Rozyebalo mnie i tak ale nie wiem czemu gra wedlug ciebie nie moze tak wygladac. Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Jaka liga. O czym ty gadasz. Ocenie surowy gameplay a nie skryptoqte. Rozyebalo mnie i tak ale nie wiem czemu gra wedlug ciebie nie moze tak wygladac. Liga prezentacji gry pod wzgledem graficznym.To co widzielismy na ,,gameplay-u,, spidermana oceniam lige wyzej od horizona. Popatrz jak to sie rusza,ilosc obiektow(wykonanie budynkow) i tekstury,fizyka. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Insomniac raczej nie partaczy. Zreszta dlubia juz dlugi czas, nie liczac ze to ex. Glupio wierze ze taK bedzie bo dobrej gry ze Spideyem to ze świecą szukać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi