Siara_iwj 4 138 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 No tu jest żelazna zasada - bije północ i można męczyć obsługę jakiegoś 24/7 marketu (ja zawsze kupuję w Tesco), żeby szli na zaplecze po grę. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Ja tez biere dej łan. Pytanie do tych co kupuja lub kupowali w Empiku. Poki co jest tam wystawiona CHORA cena tj 269 zl. Czy jest szansa, ze w okolicach lub w dniu premiery cena spadnie? Dlaczego tam kupuje? Posiadam karte prezentowa wlasnie do tego sklepu wartosci dwoch stowek. Czeka mnie chyba sążnista dopłata Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Tesco 24h? chyba tylko dla polakow ;) Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 (edytowane) Coś czuje, że to będzie megahit. Dawno nie odczuwałem takiego hype przed nowym Residentem. Do tego spowodowanym wysoką jakością dema. Wiedziałem to już po pierwszej zapowiedzi na E3 i od razu dostępnym wczesnym demkiem. Szykuje się prawdziwy powrót króla. Edytowane 8 stycznia 2017 przez Nemesis Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 (edytowane) Gdybym mieszkał w okolicy też bym tam pobiegł. Jakaś relacje na forumku z foteczkami zapodaj chociaz. Ale będzie grane 24.01. https://youtube.com/watch?v=tgvRt_H_u_0 Niestety z tego co wyczytalem na stronie imprezy, na jeden dzien przypada tylko 28 par, ktore zwiedzaja mansion przez 45 minut. Event zaczyna sie o 11:30 i ma to dzialac na zasadzie kto pierwszy, ten dostaje bilet. Biletu nie mozna nawet zabookowac na stronie imprezy. Mysle ze kolejka chetnych moglaby sie ciagnac az przez pol Londynu, wiec chyba trzeba bedzie o 6 rano juz tam byc by dostac bilet. :D (pipi)ow.o byloby wracac z powrotem do Birmingham bez niczego ale i tak sprobuje. Edytowane 9 stycznia 2017 przez Lukas_AT Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 (edytowane) Zmieniajcie sie co parę godzin i międzyczasie, niech ktoś podrzuca jedzenie i gitara. Ja tak stałem pod sklepem game w dniu premiery ps3, a chłopaki donosili mi żarcie. Nie zapomnę tego. Ps4 kupiłem od gościa za 120% wartości :) Edytowane 9 stycznia 2017 przez MEVEK Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Komitety kolejkowe. Chyba dla Polaków, co płacą żonie za seks. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Coś czuje, że to będzie megahit. Dawno nie odczuwałem takiego hype przed nowym Residentem. Do tego spowodowanym wysoką jakością dema. Wiedziałem to już po pierwszej zapowiedzi na E3 i od razu dostępnym wczesnym demkiem. Szykuje się prawdziwy powrót króla. Chyba jedyna gra w tym roku na ktora czekam. 1 Cytuj
Godot 416 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Na co brać? One czy PS4? Są znane różnice oprócz VR, które nikogo? 1 Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Coś czuje, że to będzie megahit. Dawno nie odczuwałem takiego hype przed nowym Residentem. Do tego spowodowanym wysoką jakością dema. Wiedziałem to już po pierwszej zapowiedzi na E3 i od razu dostępnym wczesnym demkiem. Szykuje się prawdziwy powrót króla. Po takim re6 to na pewno będzie megahit ale jeśli chodzi o sprzedaż to chyba gorzej wypadnie, nie ma karabinów i żołnierzy xD Liczę że w tym roku capcom pokaże jeszcze re2 remake Na co brać? One czy PS4? Są znane różnice oprócz VR, które nikogo? https://www.youtube.com/watch?v=0hS25jl7fz8 2 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Na co brać? One czy PS4? Są znane różnice oprócz VR, które nikogo? Różnica tylko w grafice i nic poza tym, w sumie na Xone jakościowa gorsza od PS4, a tak jak mówiłeś VR to jest właśnie motor napędowy tego REVII. Cenowo i tak będzie to samo, to zależy na czym lubisz grać czy na xone czy na ps4 ;) Cytuj
piotros 220 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Na co brać? One czy PS4? Są znane różnice oprócz VR, które nikogo? Widzę, że nie tylko ja miałem ten problem :) Swoją decyzję podjąłem po przejściu jednego wieczoru dema na obu konsolach. Wiem, że będę grać wieczorami, dlatego każdy dodatkowy hałas będzie przeszkadzać w odbiorze klimatu i wybór padł na wersję X1. Graficznie i dźwiękowo różnicy nie zauważyłem. Jedyną różnicę, którą odczułem to głośność pracy konsoli. X1 jak zwykle działa bezszelestnie, a PS4 wkręcał się na obroty. Jedynie jeszcze chwilę zastanawiałem się nad VR, ale stwierdziłem, że jak go kupię, to RE7 na PS4 stanieje i kupię drugi raz tylko dla VR. :) Cytuj
Godot 416 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Dokładnie tak samo zrobię. Do tego dochodzi wygodniejszy dla mnie pad :) Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Ja bym się tak nie cieszył - jeszcze 3 tygodnie do premiery, może skasuja wersje na bąka. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Na co brać? One czy PS4? Są znane różnice oprócz VR, które nikogo?Widzę, że nie tylko ja miałem ten problem :)Swoją decyzję podjąłem po przejściu jednego wieczoru dema na obu konsolach. Wiem, że będę grać wieczorami, dlatego każdy dodatkowy hałas będzie przeszkadzać w odbiorze klimatu i wybór padł na wersję X1. Graficznie i dźwiękowo różnicy nie zauważyłem. Jedyną różnicę, którą odczułem to głośność pracy konsoli. X1 jak zwykle działa bezszelestnie, a PS4 wkręcał się na obroty. Jedynie jeszcze chwilę zastanawiałem się nad VR, ale stwierdziłem, że jak go kupię, to RE7 na PS4 stanieje i kupię drugi raz tylko dla VR. :) Ta gra jest stworzona pod granie w słuchawkach (no i w nocy), więc dziwię się że akurat bierzecie pod uwagę głośność konsol. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 Siódemka ma być jakimś resetem serii czy wiadomo czy jakoś powiązana z poprzednimi tytułami serii? jakieś książki trzeba przeczytać do tego lore? Cytuj
musoil 47 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 To nie reset, wszystko co się działo w serii będzie aktualne, ale nie wiadomo jak to połączą. Ja bym wolał zamkniętą historię,bo i tak nie ogarniam co się dzieje fabularnie w tej serii, tym bardziej po RE 6. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 Gre jak juz wspomnialem chce kupic na premiere, ale mam jeszcze jedna, jedyna watpliwosc. Czy CAŁA gra rozgrywa sie w tym mansion tej porąbanej rodzinki? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 Nie, będzie kilka miejsc. Imo sama chata jest pypciem przy np posesji z jedynki żeby cała gra miała się tam dziać. Mam nadzieje że scenariusz da radę i w środku gry nie (pipi)ną absurdów w stylu RE 5/6. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 Nie, będzie kilka miejsc. Imo sama chata jest pypciem przy np posesji z jedynki żeby cała gra miała się tam dziać. No to super. Zapytałem, bo dosłownie wszystkie dotychczasowe zajawki, trailery i gameplaye pochodzą z posiadłości... Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 Siódemka ma być jakimś resetem serii czy wiadomo czy jakoś powiązana z poprzednimi tytułami serii? jakieś książki trzeba przeczytać do tego srol? To żaden restart w kwestii timeline. Historia będzie powiązana z poprzednimi bohaterami. Ostatnio wyciekło trochę spojlerów więc można się zainteresować na własne ryzyko. Gierka już zamówiona w Ultimie. Czekam do 24. Cytuj
okens 541 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 Kurde ma to wszytsko momenty trzymajace mnie w napieciu. Pewnie bede robil pod siebie. Mam nadzieje, ze poprowadza historie do konca i nie bedzie czegos jak tutaj na filmiku powyzej, ze wychodzac na swiatlo dzienne po drabinie, zakarzony i bezbronny nagle ktos sciaga nas z drabiny, daje w pysk i widzimy juz tylko czarny ekran z napisami. W ogole ten klimat bezbronnosci i potrzeby ucieczki w waskich korytarzach, gdzie nasze mozliwosci sa ograniczone praktycznie do zera robi mi dobrze Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 Akurat to jest scenka z demka, jedno ze "złych" zakończeń a z tego co mówili to nie jest etap dostępny w pełnej grze. Chyba jedynie demo 'Lantern' będzie w formie "grywalnej" kasety VHS. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi