kanabis 22 469 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Na vr krew jest bardziej czerwona. Cytuj
kts 2 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 (edytowane) Ty tak na serio..? z takim Drive club jak było...... Edytowane 3 lutego 2017 przez kts Cytuj
Bielik 730 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 W takim RE7 też tak jest ..... Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 balon, a jak to jest że zamiast zadowalać żonę w nocy, wolisz grać na konsoli? Zona ma vite Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 ja tez nie moge sie od Residenta oderwac, 3 raz przechodze, kto wie, moze splatynuje. Do gry maja byc tylko 3 dodatki ? Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Wracając do gierki. Czy ktoś już skończył w VR i zwyczajnie i mógłby podzielić się jakąś obiektywną opinią (pomijającą kwestię wydania ok 2 tys na sprzęt), co jednak sumarycznie było lepszym doświadczeniem? Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 balon, a jak to jest że zamiast zadowalać żonę w nocy, wolisz grać na konsoli? Na wszytko jest czas kolego jak się nim dobrze zarządza. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Nie oglądam bo mam kiedyś tą grę przejść ( chociaż już wiem trochę o fabule bo jakieś (pipi) spoilerowały na FB ) to sobie zobaczcie:Najwyższy poziom trudności w 3,5h za pomocą noża o.O Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Smutne ze ludzie marnują czas na takie męczarnie, nie mam pojęcia jakim trzeba być dewiantem by z walenia nozem potworka pol h cieszyc jape, tylko po to by zaistniec wsród miliardów filmików? Myslalem ze latanie po odlewni w tony hawk 3 by nabic 10 milionów było dziwne, ale już teraz wiem ze teraz ludzie są dopiero po(pipi)eni. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Ludzie grają w gierki jak im się podoba (mają do tego prawo, skoro zapłacili), nie rozumiem takiego marudzenia o cvuj wie co? Cytuj
Bielik 730 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Czysta rywalizacja obecna w gierkach dla dzieci od zawsze, dziady nie zrozumiejo Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 Polecam jednak przejsc pare razy. Jak dostajemy nieskonczona amunicje to latanie ze strzelba albo magnum jest bardzo przyjemne. Wtedy czujemy sie nie jak ofiara a drapieznik No ale splatynowalem i styka narazie residenta. Oprocz speedruna na easy za kazdym przejsciem bawilem sie przednio i sie wcale nie meczylem. W sensie ze czerpalem przyjemnosc. Ludzie robia zdecydowanie gorsze rzeczy, np czytaja wszystko o grze na ktora czekaja i odmawiaja sami sobie genialnego motywu zaskoczenia przez developera. Albo jeszcze gorzej "przechodza" gry na youtube. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 Bosz jaka ta gra dobra ! Design lokacji to opad kopary, zero piramid za dnia czy innych wiosek z RE4 :D Noc smród bród lasy we mgle i rezydencje :) Szok że Capcom poszedł w taką niszę, to zdecydowanie nie jest gra dla każdego jak poprzednie szczelanki pod coopka (5/6) I chwała im za to! Mam już 8h, normal daje momentami popalić(20zgonów już mam) choć pewnie w dużej mierze dlatego że jak zawsze w RE mam manię oszczędzania ammo . Widok Fpp sprawdza się świetnie(na VR pewnie jest kosmos) design robi muza robi klimat można ciąć nożem . Jedno pytanie, zebrałem juz oba itemy D potrzebne wiadomo do czego, daleko to już jest? Bo tak ludzie płaczą a wychodzi na to że gra 10+ będzie jak nic a to dobry wynik . Cytuj
piotros 220 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 U mnie wyszło jeszcze ze 2-3 nocki grania od tego momentu. Wydaje mi się, że masz już z 60% gry za sobą. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 Bosz jaka ta gra dobra ! Design lokacji to opad kopary, zero piramid za dnia czy innych wiosek z RE4 :D Noc smród bród lasy we mgle i rezydencje :) Szok że Capcom poszedł w taką niszę, to zdecydowanie nie jest gra dla każdego jak poprzednie szczelanki pod coopka (5/6) I chwała im za to! Mam już 8h, normal daje momentami popalić(20zgonów już mam) choć pewnie w dużej mierze dlatego że jak zawsze w RE mam manię oszczędzania ammo . Widok Fpp sprawdza się świetnie(na VR pewnie jest kosmos) design robi muza robi klimat można ciąć nożem . Jedno pytanie, zebrałem juz oba itemy D potrzebne wiadomo do czego, daleko to już jest? Bo tak ludzie płaczą a wychodzi na to że gra 10+ będzie jak nic a to dobry wynik . Jeszcze trochę Ci zostało. Ja właśnie ogrywam na Madhouse i gra się mega. Inne rozmieszczenie przedmiotów, szybsi i wytrzymali wrogowie i więcej kombinowania. Zupełnie jak Normal a Arrange Mode w RE2 z GameCube i wersji z PC czyli Dual Schock Ver. Świetnie że capcomowi wrócili do starej, REsidentowej szkoły. Teraz tylko kupić DLC i czekać na nowy tryb w marcu. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 jak znowu wroca do modelu ala re5, to ludzie ich zayebia, ja tu swidze conajmniej 3 kolejne części, boże ta luizjana była strzałem w dziesiątkę. Teraz moze jakieś klimaty skandynawskie, kanada, jaki wielki opuszcozny tartak, plus miasteczka, chatki w lesie. Albo ostro popier,dolona farma. Albo Sosnowiec. 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 (edytowane) pytanie do tych ktorzy skonczyli gre w ktorej notce niby jest wzmianka o szybkim starzeniu sie Eveline jedynie w dzienniku mailowym znalazlem, ze sie starzeje, ale kumpel wspominał ze bylo dokladnie wytlumaczone dlaczego w ciagu 3 lat postarzala sie tak bardzo Edytowane 4 lutego 2017 przez easye Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 (edytowane) gdzieś w kopalni chyba, w pokoju z neseserem. Edytowane 4 lutego 2017 przez milan Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 (edytowane) to pewnie dlatego nie moge znalezc w notatakach - teraz mi sie przypomnialo ze rzeczywiscie bylo cos po drodze o psuciu sie "produktu", ale wtedy jakos nie powiazalem tego z bohaterka Edytowane 4 lutego 2017 przez easye Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 czy gre mozna w takim r azie skonczyc po 1 spotkaniu z gieriatrią? Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 No nie, bo staruszki nie da się w żaden sposób zaatakować (niby tak czy siak jest potrzebna neurotoksyna, żeby jej coś zrobić), właśnie jak to zauważyłem to coś mi zaczęło się nie podobać + brak jakiejkolwiek babci na zdjęciach Co do lokacji w sequelu, mogą być jakieś tereny górzyste, zima. Może jakieś opuszczone instalacje umbrelli czy innych złodzieji. RE w tych klimatach też się dobrze sprawdzał. Cytuj
iluck85 2 899 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 Gdzie tu powrót do starego dobrego RE? Dom tych świrów, to mistrzostwo świata. Ciasno, ciemno, zaszczucie- granie na słuchawkach to Ale druga część gry to odpłynięcie totalnie i raczej brak pomysłu. Statek i kopalnia słabe imo. Mogli dać większy dom- rezydencje jak w 1 :) Rodzinę powiększyć o kuzynów i byłaby petarda jak dla mnie. Miło, że dorwałem na Pc za 139zł. Jakbym dał 250 za konsolową wersję, to pewnie bym calakował z bólu dupy że tyle wydałem za 7h gry. Mało. Tzn mało i nie mało. Mało na to co dostaliśmy, bo 2 część gry mi totalnie nie podpasowała. Ale kaseta urodzinowa Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 Dobra skończyłem. Jako fan serii czuję się niesamowicie usatysfakcjonowany ! W końcu RE jakiego chciał bym widzieć i ogrywać :) Ending to kolejny ukłon w stronę fanów i aż miałem banana na twarzy,klasyka do kwadratu ale w jakim wydaniu ! mój wynik na normal 12h wznowienia 36(kilka razy samrestartowałem) figurki 13/20 monety 14/18 notatki 30/32 No giera kosa jak s(pipi)ensyn, ograłem niemal 1 tchem(3 nocki) Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 Nie sadzilem, że jeszcze dożyję takiego powrotu serii do formy. RE7 to po prostu mistrz w swojej klasie. Przed premierą niektórzy płakali że kalka Amnesii, Outlast i innych Slenderow. A tutaj klasyka sama w sobie. Powrót do legendarnych skrzyń, maszyn do sejwów, szukania kluczy że specjalnym emblematem, speedrunowania, eksploracji i podziału na rezydencję, ogród, stary domek, itd. Capcom dużo odzyskał w oczach graczy dzięki RE7. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 No tak tylko że to nie jest gra dla mas i nie sądzę że przyzwyczajeni do coopkowych szuterów gracze rzucą się na tego RE . Śmiem twierdzić że może się sprzedać gorzej od takiej 6 niestety .... Ja jutro planuję zrobić speedruna pod wszystkie znajdzki a potemmad house . Dużo się naczytałem jaki to mad house trudny, zweryfikujemy . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi