zagroo 4 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Jest jakaś możliwość żeby zobaczyć jeszcze raz pierwsza kasetę VHS? Okazało się, że tam można zebrać jedna monetę, która pominęłem. W skrzynce mam tylko dwie kasety ale pierwszej nie :/ Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Nie. Ja przez to przedluzylem sobie droge do platyny. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 5 września 2017 Opublikowano 5 września 2017 Gold Edition ze wszystkimi DLC na płycie wyjdzie pod koniec grudnia, darmowy dodatek dla wszystkich - 14 grudnia: http://gematsu.com/2017/09/resident-evil-7-gold-edition-announced-ps4-xbox-one-pc 2 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 5 września 2017 Opublikowano 5 września 2017 I jeszcze dodatek domykający historie Zoe, to może być ciekawe. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 6 września 2017 Opublikowano 6 września 2017 Ha, wiedziałem. End of Zoe będzie dostępne w ramach przepustki sezonowej? Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 7 września 2017 Opublikowano 7 września 2017 Tak, oficjalne źródło tak podaje. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 A tak w ogóle, to po już dostępnych DLC, warto inwestować w seasson pass? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Nowe screeny: http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1434122 2 Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 https://www.youtube.com/watch?v=nNTZLygUUzc&feature=youtu.be nowy gameplay ten HUD 1 Cytuj
Bzduras 12 580 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Jak na darmowy dodatek fajna sprawa, tylko ci Moulded jako przeciwnicy to był już lolek w podstawce Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Ostatnio dopiero usiadłem do Residenta, bardzo solidny tytuł, jeden z lepszych w tym roku for sure. Stara szkoła, prosta mechanika, dobrze zaplanowane lokacje i zagadki. Po wyjściu z domu gra dopiero się rozkręca i jest imo tylko lepiej. Sami bossowie bardzo fajni, jedynie ostatni troche rozczarowujący. Fajny tytuł 8/10. :) Cytuj
Amer 1 376 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Patrząc na wideo z tego dodatku przypomniałem sobie, że oprawa w tej grze robi niesamowicie. Wszystko, dosłownie wszystko zostało tu wykonane perfekcyjnie. Nie mogę się doczekać. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 4 października 2017 Opublikowano 4 października 2017 Edycja premierowa miała bardzo ładną okładkę, a tu walnęli jakimś Smerfem. :/ Przynajmniej cenowo dość sympatycznie - 179 PLN konsole\129 PC. Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 4 października 2017 Opublikowano 4 października 2017 Bardziej by pasowało pod kolejną część FEARA 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 października 2017 Opublikowano 4 października 2017 Coś tak przeczuwałem, że nasrają na okładkę GOTY. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 października 2017 Opublikowano 4 października 2017 Najgorsza okładka jaką ostatnio widziałem to ta z NFSa (reboota). Tej też naprawdę niedaleko do tamtej. A gra ma taki potencjał na zaywbiste okładki... Powinni brać przykład z Evil Within 2 np. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 października 2017 Opublikowano 4 października 2017 Piątka moim zdaniem miała fajne wyd gold Cytuj
Wredny 9 576 Opublikowano 4 października 2017 Opublikowano 4 października 2017 (edytowane) Nie jest tak źle, choć faktycznie dziewczynka rodem ze Shreka :)W każdym razie zawsze mogli odwalić kichę jak przy trzecim Wiedźminie - nie dość, że premierowa okładka paskudna w ch... to przy GOTY doebali tylko jakimś żółtym paskiem u góry :) W sumie Dark Souls III nie lepsze, ale tam chociaż materiał wyjściowy był całkiem całkiem... Ostatnio najlepszy progres względem premierówki zaliczył Fallout 4 - z bezpłciowego paskudztwa w takie cudeńko: Inna sprawa, że kij z takim GOTY, jak DLC nie ma na płycie. Ciekawe jak w przypadku Residenta. Edytowane 4 października 2017 przez Wredny Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 (edytowane) Po dłuższej przerwie teraz dopiero postanowiłem przejść gre na Madhousie. Totalny hardcore. Jeden zwykły stwór jest śmiertelnym zagrożeniem. Nie chcę wiedzieć co będzie w dalszej części gry. Na poczatku z piła czułem się jakbym oszukiwał grę, ale jak przekonałem się jak mocno stała się trudna, to wolę mieć piłę ze soba. Jakieś rady osób, które już ukończyły na madhouse? Edytowane 15 października 2017 przez Lukas_AT Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 Ja na Madhouse bylem w momencie, gdzie mialem zwyczajnie za malo ammo na pokonanie tych grubasow w stodole. Przechodzilem to kilkanascie razy i nigdy nie stykalo pociskow, az musialem cofnac sejwa. Wiec uwaga na to, bo ja celny jeatem raczej i duzo pociskow wczesniej wcale nie zmarnowalem, a po poprzednich dwoch ukonczeniach sporo ammo wiedzialem gdzie zbierac. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 Po dłuższej przerwie teraz dopiero postanowiłem przejść gre na Madhousie. Totalny hardcore. Jeden zwykły stwór jest śmiertelnym zagrożeniem. Nie chcę wiedzieć co będzie w dalszej części gry. Na poczatku z piła czułem się jakbym oszukiwał grę, ale jak przekonałem się jak mocno stała się trudna, to wolę mieć piłę ze soba. Jakieś rady osób, które już ukończyły na madhouse? Ja skończyłem ale nie obyło sie bez dodatkowego gnata czyli Alberta, który mieści 3 naboje ale ma spory damage. Rady? Nie wolno Ci spudłować i staraj się uciekać przed niektórymi stworami. Da się to zrobić zwłaszcza w piwnicach Main House. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 Najnowsze wyniki sprzedażowe RE7 mówią, że pękła granica 4 milionów sztuk, co wreszcie spełnia oczekiwania Capcomu. Pewnie Gold Edition jeszcze coś dołoży od siebie i RE8 w podobnej formule mamy jak w banku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi