MaiorZero 1 400 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Jeśli jest campowo jak było w poprzednich Residentach to bardzo dobrze. Residenty potrafiły trzymać w napięciu, ale nigdy nie przytłaczały. Wcześniejsze części, zwłaszcza czwórka, przerażały także swoją obrzydliwością i tak samo jest w siódemce. Dokładnie chodzi mi o te gnijące mięso i inne atrakcje. Gra wygląda na powrót do korzeni i na odświeżenie formuły dzięki widokowi FPP. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Jesli gra będzie równie długa, różnorodna i niepokojąca jak The Evil Within, w którego teraz gram niejako na rozgrzewkę to będę więcej niż usatysfakcjonowany... Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Czas przejścia to podobno 14-17 godzin na pierwszy raz. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Mam nadzieję, że Ultima mi przyśle dzień przed premierą czyli w poniedziałek. Ale się nie mogę doczekać bo na taką część czeka się w sumie od czasów klasycznego RE Zero. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 Przy resident 6 była jakaś akcja podobna http://www.gamezilla.pl/newsy/2012/35/polski-sklep-wystawil-resident-evil-6-na-miesiac-przed-premiera kopia miesiąc przed premierą była dostępna w sklepach. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 W jednym sklepie dodawali do zamowien przedpremierowych pampersy. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 Hmm, są osoby które już skończyły RE7, wygląda na to, że bez większego zwiedzania da się ukończyć grę w 9-11 godzin. No i prawdopodobne różnice w poziomach trudności, oczywiście to nic oficjalnego jeszcze: Casual:-Frequent Checkpoints.-High Regenerating Health (regenerates about a third to a half of your health back, plus regenerates a lot faster).-Much slower enemies with less frequent attacks and dumber AI-Less damage from enemy attacks-Can save at Cassette Recorders whenever you want.Normal:-Moderate Checkpoints.-Moderate Regenerating Health (regenerates a fifth to a fourth of your health back, but a bigger pause in regeneration and much slower than on Casual).-Normal Speed enemies with Normal attacks (moves over twice as fast than Casual I hear) with more intelligent tracking AI.-Normal damage from enemy attacks.-Can save at Cassette Recorders whenever you want.Madhouse:-No Checkpoints.-No Regenerating Health.-Faster Enemies with Special Attacks (may be able to do more deadly moves) with much smarter AI that are far harder to lose.-Higher damage from enemy attacks.-Cassette Recorders can only be saved at if you find a cassette tape, a new item exclusive to Madhouse which takes up inventory space and there's finite of. Basically Typewriters and Ink Ribbons from past games. -Unconfirmed, but may be some special traps, enemies, and elements you need to survive as well not in other difficulties. Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 Hmm? Teraz zauwazylem, ze w wydaniu kolekcjonerskím nie ma plyty z gra! Co jest? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 Gościu na Twitchu już gra w pełną wersję REVII, skąd oni te qwa kopie biorą parę dni przed premierą, nie polecam, bo spoilery tam lecą, niby arabski język XD. Beka jak przy FFXV było. W Emiratach srają na embargo. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 Hmm? Teraz zauwazylem, ze w wydaniu kolekcjonerskím nie ma plyty z gra! Co jest? Z tego co widzę to raczej wszędzie piszą, że jest: http://konsoleigry.pl/gry-na-ps4/8305-resident-evil-7-biohazard-collectors-edition-pl-ps4.html Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 Hmm? Teraz zauwazylem, ze w wydaniu kolekcjonerskím nie ma plyty z gra! Co jest? Z tego co widzę to raczej wszędzie piszą, że jest: http://konsoleigry.pl/gry-na-ps4/8305-resident-evil-7-biohazard-collectors-edition-pl-ps4.html Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 Hmm... to już któryś taki przypadek - co się odjaniepawla z tą branżą... Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 (edytowane) Kolekcjonerskie wydanie bez plyty z gra XDDDDDD Crapcom przebija juz sam siebie po super mega patch dlc wydaniu SF ktore mialo byc za darmo i do kupienia za monetki w grze, a wyszlo ze monetki ciezko farmic by wszystko kupic a i co niektore dlc tylko jednak za prawdziwa kase. Co do samego residenta to podobno mozna skonczyc za pierwszym razem na normalu robiac wszystkie sekrety w 10h. Edytowane 17 stycznia 2017 przez Zetta 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 (edytowane) 10 godzin na skończenie gry? Cośkolwiek krótko jak na Residenta :/ Pewnie capcom "zaraczył" produkcję szatkując ją i udostępniając tylko część wszystkim zwiedzającym. Reszta pewnie w DLC. Edytowane 17 stycznia 2017 przez Czezare Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 Ktoś z Capcomu dodatkowo mówił, że gra ma być trudna i jedna z najtrudniejszych części RE? Dla mnie to nie spoiler czasowy ile zajmuje przejście gry, ale nie wiem jacy tu niektórzy są przewrażliwieni: Przez te 10h dodatkowo zebrał prawie wszystkie znajdki i użył tylko 1 raz apteczki. Coś mi się wydaje że znowu kolejny dev przekolorował to co mówił na początku. Cytuj
Kumcajs 1 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 Śledząc temat RE7 na forach zagramanicznych, walka z ostatnim bossem to jakieś nieporozumienie. Nie ma też dodatkowych trybów typu: raid, mercenaries czy choćby czegoś bonusowego. Gra na jedno przejście i do żyda. 1 2 Cytuj
okens 541 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 (edytowane) W takim razie czekam na recki i ogolne wrazenia. Czyzby klimat zostal jednak najwiekszym atutem tej gry? I hope so... chociaz nie pogardzilbym godnym poziomem trudnosci i dlugoscia Edytowane 17 stycznia 2017 przez okens Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 Ale długość rozgrywki pewnie zależy od ADHD indywidualnych jednostek. Ja w tym tytule pewnie będę oglądał każdą notatkę, otwierał każdą szufladę i kitrał się po szafach, więc pewnie ze 20h minimum. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 Będzie przynajmniej jedno darmowe DLC poza seasson passem:http://stevivor.com/2017/01/resident-evil-7-will-get-free-dlc-outside-season-pass/ Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 Te DLC z kasetami bardzo śmierdzą wyciętym materiałem. : / Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 mam nadzieje ze bedzie jakis dobry drm zabezpieczajacy przed rynkiem wtornym. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Info że grę przechodzi się w 10h na normalu z lizaniem ścian trochę rozczarowuje, czekam na opinie i recenzje. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Obcy był na 20h i przynudzał pod koniec. Tu jest podobny gameplay i klimat. Cytuj
musoil 47 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Mi się obcy nie dłużył, dawkowałem sobie. Pojawiają się opinie graczy na forach, dorwali wcześniej kopie (oczywiście arabia i te okolice, tam sklepy mają w nosie embargo). Opinie są różne, jeden gość pisze, że pierwsze 2 godziny świetne i niemal silent hillem zalatuje, ale potem już coraz gorzej i w końcówce odwalają się akcje w stylu RE6. No zobaczy się, ja tam zamówiłem w ciemno, na recenzje nie czekam. Evil within i obcy to jedne z moich ulubionych gier generacji a na MC nawet chyba do 80% nie dobiły. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 wszystkim preorderujacym zycze zeby gra byla 7/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi