Skocz do zawartości

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Ma_niek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kupuje na 100%. Crash bawi mnie zawsze. Czasem włączam starszą częśc na Vicie. Cieszy mnie, że nie wrzucają za dużo swoich nowych pomysłów tylko raczej poprawiają grafikę.

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie to wygląda na prawdę przeciętnie :/ ten Crash jakąś tą twarz ma strasznie owalną i za "doskonałą".

Ale i tak kupuje day one

Edytowane przez oFi
Opublikowano

Z miejsca dostałem motyli. Zupełnie, jakbym zobaczył swoja pierwsza miłość. Ale sie kurcze ciesze. Coraz bardziej wierze w Sony i odrodzenie sie marki. 

Gość ragus
Opublikowano

Model Crasha jeszcze ujdzie, ale otoczenie to jakaś masakra. Sterylne i ze zbyt jasnym oświetleniem. Mocno się rozczarowałem, nie jest to na pewno poziom Ratcheta.

Opublikowano

Gra wygląda tak sobie, ale i tak się jaram w opór. Jak już odpalę to nostalgia na pewno zrobi swoje i się będę bawić znakomicie.

Ale obawiam się jednej rzeczy - wycinania poziomów. Cała trylogia to jakieś 80 leveli (wliczając wszystkie ukryte) + z 15 walk z bossami. Albo będzie ostra wycinanka, albo trylogia wcale nie będzie trylogią i każda część będzie sprzedawana osobno. Lepiej się mentalnie przygotować.

Opublikowano (edytowane)

Mocno się rozczarowałem, nie jest to na pewno poziom Ratcheta.

Ratchet to był remake, a Crash to remaster. I tak jest lepiej niż sądziłem, że będzie. Osobiście myślałem, że podbiją tylko rozdziałkę (coś jak Banjo i Perfekt Dark z N64 na X360) ale czasami dobrze jest się pomylić :-) 

Tutaj też jest Remake. Bazę zostawili, natomiast cała reszta została wymieniona. Remaster to by był, gdyby oryginał wyszlifowali do maksimum, jak np. z FF VII

Edytowane przez Graczdari
Opublikowano

Żeby tak tylko każde remastery wyglądały względem oryginału to nikt by nie narzekał, że tylko roździałkę podmienili.

To remake i szczerze wygląda ok, myślę że Crash nie potrzebuje grafiki jak Ratchet byle gameplay był miodny i sprawiał radość jak w oryginale. Z grafiką z Ratcheta to by dopiero się wszystko świeciło jak psu jajca.

Opublikowano (edytowane)

Mocno się rozczarowałem, nie jest to na pewno poziom Ratcheta.

Ratchet to był remake, a Crash to remaster. I tak jest lepiej niż sądziłem, że będzie. Osobiście myślałem, że podbiją tylko rozdziałkę (coś jak Banjo i Perfekt Dark z N64 na X360) ale czasami dobrze jest się pomylić :-) 

Tutaj też jest Remake. Bazę zostawili, natomiast cała reszta została wymieniona. Remaster to by był, gdyby oryginał wyszlifowali do maksimum, jak np. z FF VII

jeden lepszy od drugiego... jak ten FF7 może być rimejkiem, jeśli to nadal ten sam engine z lat 90'? jeśli użyto nowego w Crashu to i to będzie rimejkiem. no wiem trochę rocket science

Edytowane przez nobody
Opublikowano

A gdzie napisałem, że FF VII to jest remake? Odniosłem się do różnicy między REMAKE a REMASTER. 

Crash jest Rimejkiem jak Ratchet, a Remastered to taki np. FINAL FANTASY VII na PS4, którego bazę z PS1 wyszlifowali do maksa. Wyższa rozdziałka, wygładzone elementy, oczyszczone tekstury itd.

Remake FFVII dopiero będzie. .

Opublikowano

Mam nadzieje ze poprawia grafike bo taki ratchet zjada tego crasha i wys.rywa.

Ale nie zmienia to faktu bede w to napier.dalal za mi jamraj spuchnie :banderas:

Najcudowniejsze jest tez to ze moze jednak kiedys sony wskrzesi tez medievila

Opublikowano (edytowane)

Ci Youtuberzy w dzisiejszych czasach to jednak casual-(pipi)ani- gamerzy

90% dzisiejszych graczy nie bedzie umiała ukonczyc tych gier nie mowiac juz o wymaksowaniu

Edytowane przez Welna
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

jest ładnie, trochę sterylnie i za jasno, ale duch oryginału zachowany (muzyka i animacje  <3) no i można zawsze ściemnić tv.

a no i po rozmieszczeniu przeszkadajek widać że nie będzie jednak zbyt casulowo :3 jest całkiem przyzwoicie

Edytowane przez nobody
Opublikowano

Tylko jakis ziomek mnie tu nastraszyl cieciami ;/ Mam nadzieje ze beda skutery wodne i bieganie po chinskim murze.

I musowo jazda na polarze z dwojki :D

Jezu ile ja w to przegralem na swiatecznym demie play station magazine .

Nie no cos pieknego

Opublikowano (edytowane)

jest ładnie, trochę sterylnie i za jasno, ale duch oryginału zachowany (muzyka i animacje  <3) no i można zawsze ściemnić tv.

a no i po rozmieszczeniu przeszkadajek widać że nie będzie jednak zbyt casulowo :3 jest całkiem przyzwoicie

Imo gamma jest po prostu zepsuta na tym filmiku to się często zdarza. Jak dla mnie świetnie wygląda ten gameplay jak stary Crash, bedzie zbieranie jabłek :D   Pamiętacie te nawiązania w U4, wszystko się potwierdziło.

z ppe: 

Autorzy zdradzili, że na nowo przygotowali poziomy, bohaterów, przerywniki filmowe, dodano system zapisów oraz Time Trials do wszystkich trzech gier. W pakiecie gracze otrzymają:

• Crash Bandicoot
  • Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back
  • Crash Bandicoot: Warped

Gre robie studio Vicarious Visions, premiera 2017.

http://www.ppe.pl/news/47928/crash-bandicoot-n-sane-trilogy-wyglada-wysmienicie-ulubieniec-powraca.html

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Jedynka to była jedyna czesc, która wymaga poprawek jeśli chodzi o sejwy, bo z tego co pamiętam trzeba było zebrac 3 glowy i jeszcze przejść bonus(w tym tylko jedno podejście), a jak się zczyscimy z zyciami to powtorka kilka leveliu do tylu.

Akurat cos takiego nie jest ani fajne ani potrzebne tymbardziej w platformowce.

• Plusik 1