Opublikowano 2 stycznia 20178 l Obstawiam, że po jakimś czasie wyjdzie jeszcze na PC. Sony i Acti są ostatnio w dobrych relacjach, a taki kompromis odpowiadałby pewnie obydwu stronom.
Opublikowano 3 stycznia 20178 l Nier różniez wychodzi na PC, a w trailerze exow ps4 na 2017 się pojawił. Obstawiam, że Crash pojawi się również na maszynie Microsoftu. Może to i lepiej. Więcej hajsu zgarną, to może wezmą się za Spyro.
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Podobno trylogia ma mieć premierę już w czerwcu, ale źródłem są dwa różne sklepy z Czech, więc traktowałbym to z dużym przymrużeniem oka :)
Opublikowano 14 lutego 20178 l Kilka nowych screenów: Mam nadzieję, że premiera jeszcze w tym półroczu. Po remaku R&C nabrałem jeszcze większej ochoty na kolejną świetną platformówkę.
Opublikowano 14 lutego 20178 l Screeny nie pokazują tego co pierwszy gameplay, jak dla mnie jest bardzo miło dla oka, Ratchet na tyle mi się podobał że poszła platyna, Crash day1 :)
Opublikowano 14 lutego 20178 l Chyba mało prawdopodobne, aby gra wyszła w pierwszej połowie roku? Co? Chociaż bardzo bym chciał ☺️
Opublikowano 14 lutego 20178 l Gdyby trylogia miała wyjść na początku roku to zobaczylibyśmy pełne gameplaye i otrzymali dokładną datę premierę. Na razie są tylko pierwsze screeny z 2-ki i ogólna data na ten rok. Skłaniam się ku jesieni.
Opublikowano 14 lutego 20178 l Z reguły się tak pisze jak jedyną informacją o dacie premiery jest rok
Opublikowano 14 lutego 20178 l Super to wygląda - nie ma fajerwerków, ale plastycznie naprawdę spoko.
Opublikowano 14 lutego 20178 l Mam nadzieję, że wszystkie części będą zremasterowane na tym samym wysokim poziomie. To gra mojego dzieciństwa i chętnie bym szarpał znów te gierki.
Opublikowano 15 lutego 20178 l A gra nie celuje w lato 2017? Gdzies mi sie taka informacja przewinela podczas E3.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Jutro ważne ogłoszenie. Ciekawe jakie. Edytowane 15 lutego 20178 l przez suteq
Opublikowano 16 lutego 20178 l Fajnie. Na wakacje, więc pójdzie day1 bo wtedy będą w sumie tylko zaległości.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Łooo, wypas. Na razie tylko PS4, ale cały czas wydaje mi się jednak, że to będzie time exclusive.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Zalezy czy Sony cos sypnelo. Crash na sprzetach micro i nintendo goscil wiele razy.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Jedyne co mnie nie pokoi to, że premiera za parę miesięcy a nie widzieliśmy etapów z dwójki i trójki w ruchu.
Opublikowano 16 lutego 20178 l O kurka, tak szybko? Genialne półrocze dla Sony. Za to drugie półrocze.... Ciekawe co mają w zanadrzu dla PS4. Pewnie to jednak Scorpio poprowadzi jesień.
Opublikowano 16 lutego 20178 l O kurka, tak szybko? Genialne półrocze dla Sony. Za to drugie półrocze.... Ciekawe co mają w zanadrzu dla PS4. Pewnie to jednak Scorpio poprowadzi jesień. Day's Gone, DLC do u4, GT.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Ooo, nie ma przecież szans na Day's Gone na koniec roku. Żadnych :D Na razie na 2 półrocze to moim zdaniem tak: pewniaki: Knack 2, DLC do Uncharted 4, Nex Machina, Hellblade, Far Point ze znakiem zapytania: Grand Turismo Sport, Ni No Kuni 2, Dreams Nie ma szans: God of War, Day's Gone, Spiderman Może zaskoczyć: Detroit Become Human