Opublikowano 19 lutego 20178 l Nie wiem Figaro, nie obchodzi mnie to. Mamy przed sobą remaster, prawa do IP należą w pełni do Activision-Blizzard, a Sony Japan zajmuje się swoimi grami i współpracą z japońskimi devami. Oczywiście można sobie dywagować do woli, po prostu spełnienie takich wróżb jest mało prawdopodobne.
Opublikowano 19 lutego 20178 l Jedyne "insajderskie" info jakie posiadam(lol), dotyczy gier od znajomych/gier przy których pracują, więc słaby ze mnie "insajder" xDDDDD
Opublikowano 19 lutego 20178 l raczej ulubiony zbieracz insiderowych plot bo te od figaro to jak zawsze scifi
Opublikowano 19 lutego 20178 l Zbanowany insider z gafa musi być wiarygodny. lol Sony Japan ma swojego Crasha. Knacka.
Opublikowano 19 lutego 20178 l Zbanowany insider z gafa musi być wiarygodny. lol Sony Japan ma swojego Crasha. Knacka. Nigdzie nie pisałem, że jest wiarygodny. Tylko zweryfikowany. Dziwnie podchodzicie do zwykłych plotek o grze video.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Jest już pre order na PL PS Store: https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/crash-bandicoot-n-samowita-trylogia/cid=EP0002-CUSA07399_00-CRASHNSANEPREORD Ciekawe czy pudełkowa cena taka sama będzie[emoji41] Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Opublikowano 20 lutego 20178 l Można złożyć preorder, a brak screenów z dwójki i trójki. Ja poczekam chyba do premiery.
Opublikowano 20 lutego 20178 l 169 zeta, cena bardzo dobra. 269 bym nie dał, a tak chyba złoże preordera.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Można złożyć preorder, a brak screenów z dwójki i trójki. Ja poczekam chyba do premiery. Z dwójki były.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Są jakieś wieści odnośnie dubbingowania tej gry? Jestem po prostu ciekawy, takiego Ratcheta byli w stanie (i tak moim zdaniem był słaby dubbing).
Opublikowano 20 lutego 20178 l Crash nic nie gada, raczej wątpię, źe będą dubbingować. Nawet nie wiem, czy będą polskie napisy, w sumie bardzo dziwnie bym sie czuł, gdybym widział menusy: nowa gra, wczytaj, opcje :)
Opublikowano 20 lutego 20178 l 169 to bdb cena za cala trylogie, mam nadzieje ze wboxie bedzie podobna cena
Opublikowano 20 lutego 20178 l mają dodać normalny system zapisów w jedynce, więc jeśli to liczysz jako nerfa - to będą. Osobiście liczę na to, że nic nie zmienią w kwestii designu poziomów, umiejscowienia wrogów itd itp... IMO tylko jedynka miała przesadzone momenty, które bolały tym bardziej przez dziwaczny system zapisu, 2 i 3 już jakoś przesadnie trudne nie były
Opublikowano 20 lutego 20178 l mają dodać normalny system zapisów w jedynce, więc jeśli to liczysz jako nerfa - to będą. Osobiście liczę na to, że nic nie zmienią w kwestii designu poziomów, umiejscowienia wrogów itd itp... IMO tylko jedynka miała przesadzone momenty, które bolały tym bardziej przez dziwaczny system zapisu, 2 i 3 już jakoś przesadnie trudne nie były Z tego co gdzieś czytałem, robią to na bazie oryginalnej geometrii poziomów, więc przy dobrych wiatrach nie zje.bią tego. A Crashe to ogólnie prościutkie gierki, jedyne kłopoty sprawiał właśnie system save w jedynce plus robienie na platynowy relic czasówek. Dla mnie Day1, ale obawiam się rozczarowania - pamiętam, jak typy z robomodo robili remake THPS1 chwaląc się tym, że ma to być powrót do korzeni, a fizyka jednak nie działała tak jak w starym toniaczu... Edytowane 20 lutego 20178 l przez ping
Opublikowano 20 lutego 20178 l U mnie w tym momencie szwankował kabel NTSC i miałem szaro-białe zniekształcenia, że trza było grać na pałę. No nic, chyba zamawiam preorder - i tak remastery zbieram w cyfrze. Tylko właśnie się waham, że to będzie tak świetna gra, że trza będzie ją kupić w pudełku. Edytowane 20 lutego 20178 l przez grzybiarz
Opublikowano 20 lutego 20178 l Jak faktycznie ten remaster dobrze wyjdzie to będę grał ze łzami w oczach.
Opublikowano 20 lutego 20178 l most w jedynce Srogie AMATEUR widzę. W pierwszym Crashu miałem zawsze dwucyfrowy zapas żyć. Edytowane 20 lutego 20178 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 20 lutego 20178 l Ten opis na PSS: "Crash Bandicoot N-samowita Trylogia" Jamraj? Całe życie myślałem, że to rudy lis.