Opublikowano 21 lutego 20178 l Zielona wyspa dostarcza. Bravo Sony > Playstation !!! CRASH EX'M http://www.ppe.pl/news/49456/crash-bandicoot-n-sane-trilogy-pozostanie-exclusivem-dla-playstation-4.html
Opublikowano 21 lutego 20178 l Eee... i niby wiarygodnym źródłem ma być tweet Playstation Ireland? Będę wątpił póki nie przeczytam tego na oficjalnym blogu playstation. :D
Opublikowano 21 lutego 20178 l Zresztą już skasowany został.Osoba, która prowadzi oficjalny twitter PS w Irlandii właśnie pozbawiła się premii :v
Opublikowano 21 lutego 20178 l most w jedynce Most w jedynce przeszedłem tyłem na linie po jednego sekretnego gema :D
Opublikowano 21 lutego 20178 l Jak dla mnie to gra mogłaby trafić na wszystkie możliwe konsole, aby jak najwięcej osób mogło w nią zagrać, dzięki czemu Activision zarobi. Kto wie, może dzięki temu dostalibyśmy więcej takich perełek jak chociażby Spyro, Gex czy Medievil.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Jak dla mnie to gra mogłaby trafić na wszystkie możliwe konsole, aby jak najwięcej osób mogło w nią zagrać, dzięki czemu Activision zarobi. Kto wie, może dzięki temu dostalibyśmy więcej takich perełek jak chociażby Spyro, Gex czy Medievil. Nowego Medievila to z chęcią bym przytulił. W sumie nawet remake by mnie zadowolił. Sony jest posiadaczem praw?
Opublikowano 21 lutego 20178 l remake pierwszego medievila wyszedl na PSP raczej jest w rekach sony, serie tworzylo cambridge, ktore zostalo niedawno zamkniete.
Opublikowano 21 lutego 20178 l O, to mnie zaskoczyłeś z tym remakiem. Swoją drogą świetna gierka, kupiłem ją do białego PSP
Opublikowano 21 lutego 20178 l Ogrywałem ja i wydaje mi sie, ze levele sa pozmieniane i jakiś taki inny klimat jest. ALe ochota mnie naszła i zasysam na Vite po raz kolejny to sobie przypomnę, jak to tam bylo. Edytowane 21 lutego 20178 l przez MEVEK
Opublikowano 21 lutego 20178 l Nie lubie tej części z psp, dlatego już wole żeby zostawili tego medievila i reszte gier z szaraka w spokoju.
Opublikowano 22 lutego 20178 l Zamiast remaka Medievil 3. Jak ktos jest fanem medievila polecam gierke nightmare before christmas. No tak faktycznie zly pomysl wydac jako ex jedna z najbardziej kojarzonych z sony gier, byc pod skrzydlami sony niz wydac tez na xboxa ktory zaraz zdechnie. Faktycznie bardzo zle rozwiazanie activision Edytowane 22 lutego 20178 l przez kanabis
Opublikowano 22 lutego 20178 l Crash czasowym exem dla Sony. Tutaj źródło : http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1345923&page=100000 Dla mnie bomba, jak pisałem wyżej: "Jak dla mnie to gra mogłaby trafić na wszystkie możliwe konsole, aby jak najwięcej osób mogło w nią zagrać, dzięki czemu Activision zarobi. Kto wie, może dzięki temu dostalibyśmy więcej takich perełek jak chociażby Spyro, Gex czy Medievil."
Opublikowano 22 lutego 20178 l Jak cena w pudle będzie jak ta z pss to kupuje na premierę - jedynkę parę razy przeszedłem, ale 2 i 3 to w ogóle nie pamiętam już.
Opublikowano 22 lutego 20178 l W przypadku Ratcheta była chyba podobna albo nawet mniejsza (w niektórych sklepach oczywiście).