Skocz do zawartości

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Featured Replies

Opublikowano

Na Spyro się nie napalaj bo Skylanders zaczęło się jako gierka ze Spyro. Każda kolejna odsłona to odsuwanie smoka na bok.  Chociaż jak im  Crash zarobi to i remake Sypro wyplują.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 145,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dożyliśmy czasów gdy zwykła platformówka jest nie do przejścia dla przeciętnego gracza.    Zasługa gier typu assasin samograj oraz zanizonego poziomu trudnosci dla ludzi co o gierkach dowiedzieli si

• Az musialem odkurzyc dzisiaj filipa  

• Trójka prawie wyplatynowana. Jeszcze tylko kilka gemów i 14 time triali na złoto - definitywnie najprostsza część serii. Dwójkę może też oplatynię, ale do jedynki nie ma szans podejść - te levele są m

Opublikowano

Tak, też ma Activision.  Jak remaster będzie sukcesem, to Spyro pewnie jest następny w kolejności. Źródełko po nazwą Skylanders wyczerpane do końca, czas na coś innego.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tymczasem w dalekiej Australii...

Crash_PS4.jpg

Opublikowano

Heh :D

Mogłoby Sony w końcu wyjaśnić jak to jest z tym Crashem i jego ekskluzywnością. 

Opublikowano

Kasias, odpuść, wiem, że tego nie chcesz, ale Crash pojawi się na innych platformach.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nie no, ja tylko wkleiłem reklamę gry, która faktycznie pojawiła się w Australii. Kto i jak chce to interpretować - kwestia indywidualna.

Edit. Zjadło ten obrazek pod koniec strony, to może powtórzę tutaj:

Crash_PS4.jpg

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Najprawdopodobniej będzie czasowy ex, 6-12mscy a pozniej inne platformy, najważniejsze że będzie stary dobry Crash!

Opublikowano

Edit. Zjadło ten obrazek pod koniec strony, to może powtórzę tutaj:

Od razu co post wrzucaj ten obrazek, bo nie daj boże ktoś go jeszcze nie zauważy i nie będzie wiedział, że (póki co) Crash jest zapowiedziany jako ex na PS4.

Opublikowano

Super to wygląda!

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Wyglada zaje.biscie. Znowu swietny rok na platformówek - Najpierw YL, potem Crash, Snake na Switcha a na koncu roku bomba, rozpier.dol wszechswiatów w postaci SMO.

Opublikowano

Świetnie wygląda, jaram się jak jamraj na owoce wumpa :banderas: cudowny rok dla platformowek

Opublikowano

Procz grafiki zadnych zmian w gameplayu. Czaicie w 20 letniej grze? Ta gra sie nigdy nie zestarzeje

Opublikowano

Ta gra ma takie wysokie replayability, że jesteś ją w stanie cały czas ogrywać na szaraku, a na takim PS4 już lepszą grafiką będziesz się wyśmienicie bawił ;)

Opublikowano

Poniżej w lepszej jakości:

O mamuniu jak dobrze :fsg: 

A dźwięki jakiego dostały kopa, nie tracąc ducha oryginału.

Opublikowano

Trzy gry w zestawie, masterowanie wynikow, bedzie co robic przez dluzszy czas.

Opublikowano

Ciekawe, czy wprowadzją jakieś checkpointy, quick sejwy w "jedynce"? Tam dopiero można było sejwować po zebraniu trzech bonusów.

Opublikowano

w remasterze ulegnie zmianie system zapisów.

Opublikowano

Ciekawe też jak ze sterowaniem/fizyką postaci. Remaster Tony Hawka tutaj zawiódł na całej linii, no tutaj chyba żadnej gafy nie zrobili?

Opublikowano

To samo z oficjalnego kanału w full hd

Opublikowano

Procz grafiki zadnych zmian w gameplayu. Czaicie w 20 letniej grze? Ta gra sie nigdy nie zestarzeje

Tak jak mówisz, z resztą nawet dzisiejsze młode wychowane na samograjach docenia tą grę i aż przyjemnie popatrzeć jaką radochę im sprawia

Gdyby tylko Naughty Dogs zrobiło dzisiaj jeszcze jedną nową część... :fsg:

Opublikowano

Ciekawe, czy wprowadzją jakieś checkpointy, quick sejwy w "jedynce"? Tam dopiero można było sejwować po zebraniu trzech bonusów.

Wystarczy ze zrobia system checkpointow taki jak byl w trojce i bedzie gitara. Po co kombinowac jak w trojce juz wszystko bylo jak nalezy.

W jedynce to pamietam ze krysztal za beczki zeby dostac to trzeba bylo bez zginiecia machnac nie bylo lekkiej gry :obama:

Opublikowano

Wow, znakomicie to wygląda!!! Crash to moja ulubiona seria z PSXa i nie wierzę, że udało im się to zremasterować w dobrej manierze. Jedynie OST wydaje się być gorszą wersją, przynajmniej w tym levelu z dwójki, ale może pamięć mi już rdzewieje.

Opublikowano

Dawać mnie tutaj jazde na dziku i najtrudniejszą mapę w całej trylogii : most we mgle z jedynki :obama:

Opublikowano

Za(pipi)ista muza. Ja to miałem tu utrudnienia, bo kabel ntsc robił jakies problemy z tv i kolory białe i szare, były rozciągane po całym ekranie, przez co grałem na oślep.

Ps. Chyba trza bedzie odkurzyć opis z Psx fana, na wszystkie gemy.