grzybiarz 10 289 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Trochę fail ze strony Sony Polska, ale jednak nie chciałbym znowu słuchać Boberka, tym razem jako Neo Cortexa. Napisy PL chociaż mogli dać, bo jednak jakaś fabuła tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Trochę fail ze strony cdp.pl (dystrybutora gier Activision w Polsce), ale jednak nie chciałbym znowu słuchać Boberka, tym razem jako Neo Cortexa. Napisy PL chociaż mogli dać, bo jednak jakaś fabuła tam jest. FIXED Jednak to trzeba zostawić SCEP, że od jakiegoś już czasu polonizują 100% wydawanych przez siebie gier. Wydaje mi się, że gra jest robiona głównie dla fanów serii jak najmniejszym kosztem (dlatego Activision nie inwestuje zbytnio w lokalizację czy marketing), dzięki czemu nawet niska sprzedaż nie będzie finansową klapą. A jeśli kolekcja się dobrze sprzeda (na co mam nadzieję - sam dołożę jedną cegiełkę na premierę ;) ), to wtedy dopiero będziemy mogli liczyć na jakiś pełnoprawny sequel. Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 (edytowane) Tyle że jak gra zbierze wysokie oceny - a jestem spokojny, że tak będzie - to poza tym, że Crash trafi do starych pryków jak my, ma szansę stać się prezentem dla zupełnie nowych graczy. Dlatego dziwi mnie tutaj ten brak polonizacji (chociażby właśnie kinowej). Zresztą jak mam być szczery odkąd kupiłem PS4 to trudno mi narzekać na dubbing w grach, bo zawsze mam opcję odpalenia oryginalnych głosów własnie z lokalizacją kinową. Ale w sumie ogrywam tylko exclusive'y, więc może tylko w tych przypadkach jest tak dobrze, że nikt mnie na siłę nie próbuje uszczęśliwiać tym Boberkiem ;) A co do tego limitowanego steelbooka, to chyba dupa z tego będzie, bo to nie jest oficjalne opakowanie. Z tego co udało mi się wygrzebać, jeden sklep gdzieś tam hen miał mocno ograniczoną liczbę sztuk takiego opakowania. Rzekomo zrobili to sobie sami na wyłączność. Więc można się rozejść. Edytowane 28 Maja 2017 przez l33t Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Znowu nie zrozumiem fabuły Crasha:( Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 gra dla dzieciaków bez polskiej wersji językowej? Napisy PL chociaż mogli dać, bo jednak jakaś fabuła tam jest.Miałem na myśli dzieciaki, balon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Dzieciaki raczej nie kupią tego nowego Crasha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Mój 10 letni kuzyn kaleczy gry z serii lego więc już widze jego i inne dzieciury grające w crasha no chyba że bedzie cofanie czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 gra dla dzieciaków bez polskiej wersji językowej? Napisy PL chociaż mogli dać, bo jednak jakaś fabuła tam jest.Miałem na myśli dzieciaki, balon. a ja Czarka. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Mój 10 letni kuzyn kaleczy gry z serii lego więc już widze jego i inne dzieciury grające w crasha no chyba że bedzie cofanie czasu Te dzieciaki w dzisiejszych czasach... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Z wywiadu z twórcami wynika, że w grze mogą być jakieś ukryte, nowe levele! KM: Fans are always asking about some of the hidden levels that never made it into the first game…GC: Oh, I didn’t realise that was a thing. Have you been able to put that into the game?KM: [smiles] You’ll just have to wait and see! But there’s also lots of little moment-to-moment content that fans will discover. Like a month or two ago we held a contest online to design a new idle animation, and we picked a winner and if you stare at the screen long enough it’ll appear – it’s a little volleyball game with Crash. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 troche sie jaram, biore na premiere na bank Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Trochę beka pisać przy każdym newsie czy filmiku, ale co tam - będę napier.dalal jak poje.bany. jeszcze miesiąc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Liczę na spory sukces finansowy i kolejne marki z PSXa wskrzeszane w takim stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Acti mogloby zrobic remake w podobnym stylu trylogii Spyro, w koncu Spyro tez do nich nalezy. Nawet to samo studio mogloby sie tym zajac bo jak widac, podolali z Crashem i wiedza co robia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Ze spyro zawsze cisnąlem ze (pipi), ale może wreszcie dorosłem i tez by mi się spodobało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 nie no, Crash > Spyro jesli chodzi o "maskotki" PSXa, ale smoczek dawał rade. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 nie no, Crash > Medievil > Spyro jesli chodzi o "maskotki" PSXa, ale smoczek dawał rade. fixed. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Jedynka spyro taka sobie, glownie oparta na zbieractwie i nic wiecej. W kolejnych czesciach bylo już duzo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Ostatni raz tak czekałem na premierę jakiejś gry w przypadku San Andreas po fantastycznym Vice City. Wtedy wiedziałem, że nowe GTA jest 'kotem', bo wersja pecetowa wjeżdżała na rynek sporo po sukcesie tej z PS2 (nie miałem ani PS2 ani PS3). Czuję się staro, jarając się gierką dla dzieci z PSX-a. Edytowane 29 Maja 2017 przez l33t Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Boże, ale będzie grane. Crash powraca i to już za miesiąc ☺️,a do tego aż trzy platyny. Jaram się jak Anakin na Mustafarze.... Mam przeczucie, że w kolekcji pojawi się jakiś ukryty motyw dotyczący nowej odsłony, albo CRT☺️. Ps. Spyro też powróci. Jakiś czas temu było info, że szykują nam figurkę smoczka, który wygląda dokładnie tak, jak w klasykach. Oj będzie się działo i oby Crash sprzedał się w trylionach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Trylogii Spyro raczej nie będzie. Te gry są znacznie większe niż Crash. Taka jedynka ma aż 35 leveli(wliczając huby), każdy w pełnym 3D. W kolejnych częściach jest sporo NPCów i cutscenek. Wydaje mi się, że to za dużo roboty i jak już by się za to zabrali, to zrobią tylko jedną część. Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 105% za złoto na wszystkich poziomach w Crash 3 :) Można też było zdobyć platyny ale to już tylko dla oklasków, a czasy były wyjątkowo wyśrubowane ) Cytuj Odnośnik do komentarza
adana4 2 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Czy tylko mi się wydaje że muzyka trochę ucierpiała?https://www.youtube.com/watch?v=kCoUjz3safM Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 No na pewno jest ciszej, ale to pewnie da się zmienić w opcjach. Stara muza jakby bas podbity, ale jakość gorsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Słabo ten level wygląda. Ponuro jakoś... :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi