Skocz do zawartości

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Featured Replies

Opublikowano

Może próbowali uzyskać hdr bez hdr kolory za mocno stonowali?

:isee:

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 145,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dożyliśmy czasów gdy zwykła platformówka jest nie do przejścia dla przeciętnego gracza.    Zasługa gier typu assasin samograj oraz zanizonego poziomu trudnosci dla ludzi co o gierkach dowiedzieli si

• Az musialem odkurzyc dzisiaj filipa  

• Trójka prawie wyplatynowana. Jeszcze tylko kilka gemów i 14 time triali na złoto - definitywnie najprostsza część serii. Dwójkę może też oplatynię, ale do jedynki nie ma szans podejść - te levele są m

Opublikowano

Racja, wszystko się zgadza. Benis sztywny na gierkę... Dobrze, że już tylko chwilka...

Opublikowano

Ja tam nie moge się doczekać ciemności egipskich w późniejszych światach. Ależ będzie granie!

Opublikowano

A byly kiedykolwiek limitowane steelbooki dla jednego sklepu?

Tak.

Jakis przyklad czy mam uwierzyc na "Tak"? :yao:

Masz uwierzyc na "Tak". Zreszta za kilka dni sie przekonasz, Tomaszu.

Opublikowano

Potwierdzono, ze wersja na PROsiaka będzie w 30 klatkach, co nie powinno być zaskoczeniem, bo w tej prędkości działała oryginalna trylogia, i była mega grywalna :)

Opublikowano

Potwierdzono, ze wersja na PROsiaka będzie w 30 klatkach, co nie powinno być zaskoczeniem, bo w tej prędkości działała oryginalna trylogia, i była mega grywalna :)

No ale co z tego, że oryginał tak smigał jak tę trylogie i tak musieli zrobić od nowa.

Opublikowano

Nie martwcie się, na PC jakiś gracz-technik odblokuje limit klatek i nawet w 200fps będziecie grać.

Opublikowano

Nigdy nie gralem w Crasha. Naprawdę nigdy mnie nie ciągnęło. Kiedys uwazalem ze skakanie liskiem za jableczkami jest debilne i wolalem grac bardziej powazne gry (MGS, TR i serie Residentow) a kumple grali i sie zachwycali.

Wiec złożyłem dzis pre order. Za 139 zl w sumie moge poskakac i ja. Dobra cena jak za trzy gry w ktore nigdy nie gralem a podobno to sam miod i batony czekoladowe.

Opublikowano

We’re rolling out the orange carpet (literally!) to bring the Crash N. Sane Experience to E3 attendees in the South Hall Lobby where players will be able to get their hands on the retro-tastic and remastered Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Word is that Crash Bandicoot himself will be there, ready and waiting for you to take a selfie with him and populate your social media channels.

The Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is available for preorder now, and be sure to keep your eyes peeled for a special Crash announcement during E3!

The Crash Bandicoot N. Sane Trilogy will be playable at the Crash N. Sane Experience in the South Hall Lobby. Just look for the orange carpet!

Czyżby teaser CTR'a ?

Opublikowano

Ponoc tak, o jezusicku :banderas:

Jak nie zyebia nic z dynamika albo jeszcze podkreca to bedzie kocur

Opublikowano

Gdyby nagle wyjawili, ze Crash Team Racing z trybem online znajdzie sie w kolekcji skakalbym z radosci, ale to chyba zbyt piekne by bylo prawdziwe.

Opublikowano

Nawet gdyby mieli zrobić CTR, to obstawiam, ze najpierw poczekaja na wyniki trylogii

Opublikowano

Pamiętajcie tylko, że CTR a CTTR to dwie różne gry, i ta druga jest wyraźnie słabsza.