Skocz do zawartości

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 145,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dożyliśmy czasów gdy zwykła platformówka jest nie do przejścia dla przeciętnego gracza.    Zasługa gier typu assasin samograj oraz zanizonego poziomu trudnosci dla ludzi co o gierkach dowiedzieli si

• Az musialem odkurzyc dzisiaj filipa  

• Trójka prawie wyplatynowana. Jeszcze tylko kilka gemów i 14 time triali na złoto - definitywnie najprostsza część serii. Dwójkę może też oplatynię, ale do jedynki nie ma szans podejść - te levele są m

Opublikowano

A, to. Zapomniałem o tym konkretnie, miałem w pamięci jeszcze 'Crash Nitro Kart'.

Czyli drugą trylogię mogą wydawać jakby co :usmiech:

Opublikowano

tylko nie rozumiem czemu mieliby robić remaster tej gry :reggie: 

imo na 100% bedzie ctr 

Opublikowano

nie wiem skad ten ziomek z ppe sie urwal z tym cttr jak w informacji nie ma o tym absolutnie zadnej wspominki xd

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Już w jakiś starszych przeciekach było info o remasterze CTRa. Także nie zdziwię się jak na E3 będzie kolejna zapowiedź.

Opublikowano

CTRa w 108/60 to bym przytulił. W ogóle trend remasterowania klasyków z PSX zaczyna mi się podobać coraz bardziej, tamte gry mimo ubogiej jak na dzisiejsze standardy oprawy często-gęsto jako całość były pozycjami wybitnymi i ich trzon do dzisiaj jest świeży, tylko opakowanie już wali skisłym selerem. Wipeout Omega, Crash, CTR, FFVII - jeszcze MGS, trzeci Tekken w nowej oprawie i pierwszy Silent Hill i mogę spokojnie kłaść się do trumny

A N-Sane Trilogy oczywiście na premierę, nie może być inaczej

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Przytulilby takiego CTR-a. Jedyne, co mi w tej grze zawsze doskwieralo, to mała liczba tras stricte pod wyścigi (tych z trybu Battle nie liczę, bo jakoś nigdy mnie to nie wyciągnęlo). No i może zbyt niski poziom trudności (AI nie mogło wylosowac niszczycielskiej kuli czy zegara). Ale w sumie tyle godzin nad masterowaniem CTR spędziłem, że może to dlatego wydawał mi się tak prosty.

Edytowane przez l33t

Opublikowano

Koleś analizuje trofea, trochę dziwi pojawienie się w jedynce Coco?

coco's spin? może coco będzie do odblokowania?

Opublikowano

A to nie chodzi o nią w poziomach bonusowych? Z tego co pamiętam to tam stała.

Opublikowano

Coco to siostra Crasha, a tam była taka długonoga, jego dziewczyna :)

Obejrzałem kolejny filmik i w sumie ludzie analizują, czy czasem Coco nie będzie po prostu jako grywalna postać (może po przejściu gry?). Kurde, nie chce za dużych zmian.

Opublikowano

W bonusowych poziomach w jedynce była Tawna :) Twórcy wspominali coś o nowych poziomach, może tam wcisną Coco?

Edytowane przez metalcoola

Opublikowano

Aaaaa no tak. Mój błąd. Może po przejściu będą się inne skórki odblokowywały?

Grzybi widzę, że znowu się stresujesz. Zobaczysz, że wsio będzie gii. A nawet jakby ci się odblokowała postać po skończeniu to co to za problem?

Opublikowano

Fail, jednak jest.

Trochę zabawne są te obawy Grzybiarza :D Jak dla mnie to są po prostu ruchy, których nauczy się Crash.

Opublikowano

Również w ME zamówiłem, trzeba będzie ponownie wycisnąć z każdej części 100% a nawet i więcej hehe ;)

Opublikowano

W empiku ta sama cena.

Urlop akurat zaczynam na premiere Crasha, będzie grane. Ciekaw jestem czy faktycznie dorzucili jakieś level albo inne bonusy.

Opublikowano

W empiku ta sama cena.

Ale w sklepie stacjonarnym, czy na empik.com?

Kurde, w sumie bez różnicy, zawsze mogę zamówić z odbiorem w sklepie :)