Skocz do zawartości

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Ma_niek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

nie wiem skad ten ziomek z ppe sie urwal z tym cttr jak w informacji nie ma o tym absolutnie zadnej wspominki xd

Edytowane przez Dahaka
Opublikowano (edytowane)

CTRa w 108/60 to bym przytulił. W ogóle trend remasterowania klasyków z PSX zaczyna mi się podobać coraz bardziej, tamte gry mimo ubogiej jak na dzisiejsze standardy oprawy często-gęsto jako całość były pozycjami wybitnymi i ich trzon do dzisiaj jest świeży, tylko opakowanie już wali skisłym selerem. Wipeout Omega, Crash, CTR, FFVII - jeszcze MGS, trzeci Tekken w nowej oprawie i pierwszy Silent Hill i mogę spokojnie kłaść się do trumny

A N-Sane Trilogy oczywiście na premierę, nie może być inaczej

Edytowane przez Bzduras
Opublikowano (edytowane)

Przytulilby takiego CTR-a. Jedyne, co mi w tej grze zawsze doskwieralo, to mała liczba tras stricte pod wyścigi (tych z trybu Battle nie liczę, bo jakoś nigdy mnie to nie wyciągnęlo). No i może zbyt niski poziom trudności (AI nie mogło wylosowac niszczycielskiej kuli czy zegara). Ale w sumie tyle godzin nad masterowaniem CTR spędziłem, że może to dlatego wydawał mi się tak prosty.

Edytowane przez l33t
Opublikowano

Coco to siostra Crasha, a tam była taka długonoga, jego dziewczyna :)

Obejrzałem kolejny filmik i w sumie ludzie analizują, czy czasem Coco nie będzie po prostu jako grywalna postać (może po przejściu gry?). Kurde, nie chce za dużych zmian.

Opublikowano

Aaaaa no tak. Mój błąd. Może po przejściu będą się inne skórki odblokowywały?

Grzybi widzę, że znowu się stresujesz. Zobaczysz, że wsio będzie gii. A nawet jakby ci się odblokowała postać po skończeniu to co to za problem?

Opublikowano

W empiku ta sama cena.

Urlop akurat zaczynam na premiere Crasha, będzie grane. Ciekaw jestem czy faktycznie dorzucili jakieś level albo inne bonusy.