Opublikowano 10 lipca 20177 l Niestety, ale dwójki też nie splatynuje, nie ukrywam że mi wstyd, ale część czasówek jest niemożliwa, żeby chociaż coś za to było, ale nie, tylko puchar, poddaje się :(
Opublikowano 10 lipca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dożyliśmy czasów gdy zwykła platformówka jest nie do przejścia dla przeciętnego gracza. Zasługa gier typu assasin samograj oraz zanizonego poziomu trudnosci dla ludzi co o gierkach dowiedzieli się z kanału TVP
Opublikowano 11 lipca 20177 l Przeglądam temat na bieżąco i o ile dobrze pamiętam, nie spotkałem sie z postem, który zdradzałby tajne składnik, znane juz choćby w MGS'olid. Mowa o sterowaniu z wciśniętym :cross:. W MGS'ie podczas wciśniętego x, można było biegać i strzelać, bez zatrzymywania sie. Tutaj jest podobnie. Podczas skoku nie puszczamy :cross: tylko dokładamy :square: twist, uzyskując przez to wysoki skok jednocześnie wykonując twist'a w gorze. Zwykle wduszenie po sobie :cross: , :square: nie zadziała podobnie, bowiem lisek spada w dól zaraz po wduszeniu :square: . Także pamiętajcie, żeby tego :cross: nie puszczać. Szczególnie przydatne przy trialach. reedycja.. Byc może wszyscy o tym wiedza i dlatego nikt o tym nie mówi. Niemniej ja o tym zapomniałem. Edytowane 11 lipca 20177 l przez MEVEK
Opublikowano 11 lipca 20177 l No na przedostatnim lvl w dwójce jest to bardzo ważna kombinacja w pewnym momencie. Jeszcze polecam przed tym ślizg to już w ogóle mega jump.
Opublikowano 11 lipca 20177 l No ale z tego co pamietam to bylo zawsze ale nie w pierwszej czesci. Robie odpoczynek od crasha. Kur.wa serio jak po jakis soulsach xD
Opublikowano 11 lipca 20177 l Ja natomiast zaczynam po tygodniowej przerwie żyłować czasówki w CB2 i zaczyna mnie to... w(pipi)ac. Jak czasówki w jedynce były trudne to jednak dawały trochę funu i radości po przejściu na złoto, tak triale w dwójce mnie jakoś bardzo denerwują, nie mam pojęcia dlaczego :P Edytowane 11 lipca 20177 l przez Dreyes
Opublikowano 11 lipca 20177 l Bo nie czasowo stanowi problem tylko samo przejście na jednym zyciu. Dla mnie platyna w CR2 trudniejsza niż w "jedynce". W(pipi)ialy niektóre etapy niesamowicie.
Opublikowano 11 lipca 20177 l No ale z tego co pamietam to bylo zawsze ale nie w pierwszej czesci. Robie odpoczynek od crasha. Kur.wa serio jak po jakis soulsach xD Zwlaszcza w CB1.
Opublikowano 11 lipca 20177 l Zawziąłem się, i platynka w dwójce jednak wpadła :) Pomogły filmiki na Youtube dzięki którym wiedziałem gdzie wykorzystać chwilową nietykalność po stracie maski. Mimo że moim zdaniem nic nie przebije The High Road z jedynki, kilka poziomów dało mi w kość :) Na kilka dni odpoczywam od Crasha, i zabieram się za trójkę :) Edytowane 11 lipca 20177 l przez metalcoola
Opublikowano 11 lipca 20177 l Lepiej napiszcie gdzie mogę kupić gierkę w pudełku w normalnej cenie i z dostępnością od zaraz? Bo albo wygórowane ceny, albo towar niedostępny. A takich chciałem być mądry i kupić po premierze zaraz przed urlopem, który zaczyna mi się od przyszłego tygodnia.
Opublikowano 11 lipca 20177 l Nie ma juz gry po 140 zł. Jak są, to każą sobie czekać na dostawę. Dla cwaniaków to są teraz żniwa i podejrzewam, że do końca wakacji bedzie z tym problem. Zamowienie gry poprzez Amazon by Cię taniej wyszło. Chyba, ze ktoś z forum Ci sprzeda. Edytowane 11 lipca 20177 l przez Papaj
Opublikowano 11 lipca 20177 l Zawziąłem się, i platynka w dwójce jednak wpadła :) Pomogły filmiki na Youtube dzięki którym wiedziałem gdzie wykorzystać chwilową nietykalność po stracie maski. Mimo że moim zdaniem nic nie przebije The High Road z jedynki, kilka poziomów dało mi w kość :) Na kilka dni odpoczywam od Crasha, i zabieram się za trójkę :) Most wciąż przede mną. A przed chwila zaliczyłem Fumbling in the Dark, za pierwszym razem. Nie wyglada to super, bo jest masa bledow, ale sie udalo. Wczoraj mi nie szlo i pozostawilem to na inny dzien i dzis wpadlo. Wymagająca gierka. Super uczucie, po dokonaniu niemożliwego :)
Opublikowano 11 lipca 20177 l Tak dla ciekawskich i chętnych na remaster Spyro, wlasnie wyplynął prototyp smoka na Xboxa, który nigdy nie został oczywiście ukończony:
Opublikowano 11 lipca 20177 l Gierka miodzio, z początku sterowanie mnie wkurzało normalnie nie ogarniałem skoków, ale im dalej w las tym lepiej, chociaż nie jest idealnie. Pierwsza część zaliczona, teraz pozostało tylko zebrac wszystkie gemy i zaliczyć triale (o ile wcześniej nie rozpierniczę konsoli).
Opublikowano 12 lipca 20177 l Jak dla mnie to ten sam poziom trudności co za czasów psxa, kilka prób i triale wpadają na złoto :) nie mam większych problemów. Z utęsknieniem czekam na trylogię Gexa i Spyro, tam też miałem 100% więc z chęcią bym to powtórzył :)
Opublikowano 12 lipca 20177 l Wiem, że to już było, ale nie chce mi się przebijać przez 50 stron. Najlepsze etapy w 1 i 2 do farmienia żyć? W 3 to chyba bedzie ten egipski gdzie w lewo trzeba leciec na krzyzowce?
Opublikowano 12 lipca 20177 l Skonczylem jakos przed weekendem jedynke i bylo fajnie, ale bez fajerwerkow. Nostalgia mocno robila i o to chodzilo, graficznie i muzycznie tez bardzo spoko. Poziomy za to strasznie nierowne - niektore swietne, niektore meczace i nudne. Jestem za stary i za malo juz mam samozaparcia, zeby bic platyne, ale autentycznie podziwiam niektorych z Was bo widze, ze sporo osob tutaj maxowalo. Wkurzaly mnie niemilosiernie smierci, kiedy po skoku ewidentnie ladowalem na platformie, a po ulamku sekundy Crasz zeslizgiwal sie z niej i spadal. W oryginale tego nie bylo. W 2 i 3 jest to samo?
Opublikowano 12 lipca 20177 l Mi to wygląda po prostu na narzekanie gościa który sobie nie radzi z grą, najlepiej zrzucać winę na wszystko inne niż się przyznać że skill kuleje. Tak samo płakał na Dishonored 2 :D
Opublikowano 12 lipca 20177 l I te lamenty, żeby wydali patcha ułatwiającego, prawie jak w Driveclub :D hahaha Edytowane 12 lipca 20177 l przez Wesker
Opublikowano 12 lipca 20177 l Przeszedłem trójkę, odpaliłem jedynkę i Native Fortress, roz(pipi)ane za pierwszym podejściem, dobrze tak czasem przerwę zrobić
Opublikowano 12 lipca 20177 l Electro.pl, Avans i Media Expert mają Crasha za 149,99 zł, z tym że czas realizacji wynosi 3-5 dni.
Opublikowano 12 lipca 20177 l Electro.pl, Avans i Media Expert mają Crasha za 149,99 zł, z tym że czas realizacji wynosi 3-5 dni.Dzięki :))
Opublikowano 12 lipca 20177 l Gram w tego Crasha 3 i no niestety, dla mnie to jest najgorsza czesc. Naje.bane tych misji z plywaniem, skuterem wodnym, jazda na tygrysie czyli rzczy ktorych najbardziej nie lubie w tej serii, do tego mimo fajnych designersko etapów to juz same etapy nie porywaja i są nudne po prostu.