rodi84 50 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 Ekipa platynowcow. Dajcie znać,jak wam udało się zaliczyć dwa etapy na moście ☺️ Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 Ja zrobilem 100% w Crashach na PSX, to szczerze ten most nie sprawil mi duzo problemow. Praktyka. Natomiast levele z Crasha 2 daly mi w kosc, czwarty Warp. Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 (edytowane) Najtrudniejszy Bonus w CB1 IMO - z 40 żyć poleciało, zanim opanowałem odległość na wyczucie, bez patrzenia na cień postaci. Edytowane 13 lipca 2017 przez MEVEK 1 Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 Za pierwszym razem poszedł ten bonus stage, nic trudnego. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 Wczoraj pękło 100% w pierwszym Crashu, zostały tylko triale, gdzie będę starał się o platynkę. W międzyczasie odpaliłem też drugiego Crasha na moment i szczerze mówiąc, jakoś nie czuję tego klimatu. Jedynka była moją pierwszą grą na PSX-a ever, a trójeczka jedną z moich ulubionych. Dwójka jakoś nigdy mi szczególnie nie podpasowała. Cóż, po wyplatynowaniu jedynki biorę się za kolejną gierkę z której z nadpoczętych kolekcji (Uncharted, Halo, WipEout) by odpocząć od CB. Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 Pierwszy most zaliczony na Gold, o dziwo praktycznie bez wsparcia linek. Teraz lecę kolejne etapy. 1 Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 Pierwszy most zaliczony na Gold, o dziwo praktycznie bez wsparcia linek. Teraz lecę kolejne etapy. Mi juz tylko 2 mosty zostaly. Przeczuwam, ze po robocie zalicxe ten 1 w okolo 2h i reszta w piatek. Co za emocje, przede mna. Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 (edytowane) To są więcej niż 2☺️? Myślałem, że jedynie road to, i high road. Edytowane 13 lipca 2017 przez rodi84 Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 Bardziej chyba chodziło, że reszta zaliczona i zostały tylko dwa levele, w tym wypadku mosty :D Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 (edytowane) Jeżeli chodzi o czasówki to jedynie drugi most mnie naprawdę tak wymęczył całkiem, całkiem, że była ochota rzucić padem o TV. Natomiast reszta do ogarnięcia, nawet ten nieszczęsny dla mnie zameczek :P @Peebuls Trudniejszy, wszystko przez nieszczęsne żółwie :P Edytowane 13 lipca 2017 przez Dreyes Cytuj
Peebuls 1 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 (edytowane) Ileż ja się wczoraj wymęczyłem żeby ten pierwszy most przejść... :) Drugi most jest łatwiejszy/trudniejszy wg. was? Edytowane 13 lipca 2017 przez Peebuls Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 (edytowane) Na szczescie troche latwiejszy i chyba tez krotszy. To, ze jako tako sie wyrobiles przy przechodzeniu pierwszego tez pomoze ale i tak bedziesz sie wkur.wial Edytowane 13 lipca 2017 przez Kinoji Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 Pany. W galerii Bronowice w Krakowie > Saturn widziałem właśnie dwie sztuki crash za 149 zł. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 Pany. W galerii Bronowice w Krakowie > Saturn widziałem właśnie dwie sztuki crash za 149 zł. Dzięki. Z LBN dojadę tam w 3 godziny. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 (edytowane) Dobra, pier.dole tego CR3. Boże, co za syf czesc - seria zatraciła swoje korzenie, platformowe etapy dla debili i masa, MASA gów.n w postaci jazdy na motorze, latania samolotem, ujezdzania tygrysa czy pływania pod wodą. Miała byc różnorodnosc, a wyszło totalnie zle. Przeszedłęm i nie robie na pewno platyny bo ledwo udało mi się skończyc. Edytowane 13 lipca 2017 przez XM. 1 Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 Pierwszy świat w trójce skończony :) Tygrysek, pływanie pod wodą i motor są bez zarzutu, ale co oni zrobili z motorówką? Ciężko trawić w skrzynki ze skoczni i manewrować między bombami, oj będzie zabawa ze zdobyciem złotego relicu w Hot Coco :) Cytuj
shinian 629 Opublikowano 13 lipca 2017 Opublikowano 13 lipca 2017 (edytowane) Najgorsze sunset vista. Zrobilem 1 most na zloto, drugi - jeszcze nie ruszany Na sunset vista - zloto. IMO mosty sa znacznie bardziej wymagajace. Sunset Vista ma ogromny czasowy zapas na zloto. Przez pierwsza polowe visty przebilem sie plynnie, na koncowce przez zepsuty skok stracilem dobre 20-25 sekund a upragniony relic i tak wpadl. Edytowane 13 lipca 2017 przez shinian Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 14 lipca 2017 Opublikowano 14 lipca 2017 Najgorsze sunset vista. Zrobilem 1 most na zloto, drugi - jeszcze nie ruszany Na sunset vista - zloto. IMO mosty sa znacznie bardziej wymagajace. Sunset Vista ma ogromny czasowy zapas na zloto. Przez pierwsza polowe visty przebilem sie plynnie, na koncowce przez zepsuty skok stracilem dobre 20-25 sekund a upragniony relic i tak wpadl. Ja przypadkowo zrobiłem SV jednym duszkiem i mam platynowy relic, po tym jak ćwiczyłem ja godzinę. I tak jak mówiłem.. zrobiłem pierwszy most na złoto Tylko, ze zacząłem o 10pm, a jest 2:15 nad ranem . Świetna giera. Cytuj
Peebuls 1 Opublikowano 14 lipca 2017 Opublikowano 14 lipca 2017 Drugi most skończony :D. Znowu wk... na maksa ale poszło zdecydowanie szybciej niż z pierwszym a radocha po ukończeniu ogromna :). Dzisiaj kończę jedynkę, potem trochę przerwy i biorę się za dwójeczkę, platyny raczej nie na moje nerwy :D. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 14 lipca 2017 Opublikowano 14 lipca 2017 Jest platyna w jedynce. Musze przyznać, że po przerwie powrót do jedynki był bardzo przyjemny. Triale na trzeciej wyspie robiłem z przyjemnością, etapy bardzo "rytmiczne", jak się złapie tempo, to wszystko idzie mega płynnie i szybko. Grałem też na analogu,ta kilkudniowa przerwa chyba zrobiła swoje, bo szło mi bezproblemowo. Ewentualnie to przez zmianę telewizora,bo teraz gram na starym LG 42LF2500 i momentami myślałem że może jakis patch wyszedł,bo grało się znacznie lepiej niż wcześniej. A wcześniej grałem na nowszym Samsungu i z Analogiem było ciężko,wiec ten LG pewnie ma sporo niższy input lag. Zacząłem też dwójkę, w sterowaniu czuć fajny progres, Crash porusza się znacznie swobodniej, a ślizg + skok dają frajdę. Poziom trudności elementów platformowych zdecydowanie niższy, teraz bardziej skupili się na przeciwnikach. Gram dalej ;) 2 Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 14 lipca 2017 Opublikowano 14 lipca 2017 Moim zdaniem N.Sane Trilogy jest tym dla oryginalnej trylogii, czym SNESowe Super Mario All Stars było dla NESowych oryginałów, ładniejsza grafika, kilka gier na jednym nośniku, ale przez lekko zmienione sterowanie remake nie zastąpi oryginałów, jest za to świetnym uzupełnieniem, część rzeczy jest lepszych w remaku, część w oryginalnej wersji :) Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 14 lipca 2017 Opublikowano 14 lipca 2017 Pewnie gdyby mieli kod zrodlowy poszloby sprawniej. Dla mnie jest mega. Troszke trudno, ale satysfakcjonujaco. Platyna w Crashu to dla mnie, jak jakis swiety gral gamingu. Musi byc i koniec. 1 Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 14 lipca 2017 Opublikowano 14 lipca 2017 Szacunek dla tych, którzy zdobyli platynę w jedynce, zrobiłem w dwójce i postaram się w trójcę, ale mosty w jedynce są dla mnie nie do przejścia na jednym życiu, choćbym nie wiem jak się staram, za cholerę nie umiem wyczuć poprawnej odległości między skokami, i te durne żółwie :( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi