grzybiarz 10 294 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Ja nie mogę drugiego mostu przejść. Tego z jedynki :/ Cytuj
gtfan 3 211 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Mi na drugim moście poszło ok 50 żyć ale jakoś zaliczone bez triku z linami. Mega upierdliwy etap, na szczęście potem jest już tylko łatwiej Dobrze, ze triale nie zabierają żyć xD Ja tymczasem ogrywam 2'ke. I tu pytanie do starych wyjadaczy. Dlaczego czasem w rogu odlicza mi czas z 60s w dół ??? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 dojdz do konca levelu przed skonczeniem odliczania, to dostaniesz gema dodatkowego :) 1 Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 19 sierpnia 2017 Opublikowano 19 sierpnia 2017 Uffff udało się. Wczoraj wpadła platyna w pierwszym Crashu. Było ciężko, ale z opowieści z forum czekałem na prawdziwy dramat, jednak skill pozostał xD Skończyłem również Stormy Ascent, został tylko trial, który może sprawić problem bo poziom jest faktyczne szurnięty, zwłaszcza końcówka i mój osobisty nemezis z dwoma wysuwającymi sie podestami naraz. Dzień dwa przerwy i biorę się za dwójeczkę, tu już raczej będzie spacer po parku. 2 1 Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Crash jest na 1 miejscu sprzedażowym w UK siódmy tydzień z rzędu. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Ciekawi mnie ile w sumie mln pudełek się rozeszło (praktycznie przez całe wakacje był liderem sprzedaży) oraz jak długo będziemy musieli czekać na zapowiedź CTRemake ;) ? Tylko to raczej już koniec dominacji Crasha, w tym tygodniu premierę ma Uncharted, za dwa tygodnie - Destiny 2, a potem kolejne duże premiery. Ale pewnie dalej będzie się utrzymywał gdzieś w top10. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 W stacjonarnych Empikach nadal wesoło powiewa karteczka, że "CB Nsane Trilogy już w sprzedaży !!!" a na półkach pusto :) Cytuj
locarno 0 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Co oznaczają skróty ATVIQA oraz VVQA w napisach końcowych przy czasach przejścia poziomów przez twórców ? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Może skróty pełnionego stanowiska? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Vvqa podejrzewam że VICARIOUS VISIONS QA a atbiqa to Activision QA ;) 1 Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Czyli Quality Assurance - testerzy. 1 Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Dość śmieszne glicze. Znajdzie sie tez, cos przydatnego. 1 Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Sam jeszcze nie testowałem, ale jeśli relic z The High Road jest za trudny, to zamiast niego można przejść poziom z DLC, trofeum wpada po zdobyciu 25 reliców. Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Tylko po co? Przecież to fun jest, pot, emocje. 1 Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Sam jeszcze nie testowałem, ale jeśli relic z The High Road jest za trudny, to zamiast niego można przejść poziom z DLC, trofeum wpada po zdobyciu 25 reliców. Słuszna uwaga. Z tym, ze to nie jest takie proste chyba. Żebyś sie nie przeliczył :) 1 Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Sam jeszcze nie testowałem, ale jeśli relic z The High Road jest za trudny, to zamiast niego można przejść poziom z DLC, trofeum wpada po zdobyciu 25 reliców. Słuszna uwaga. Z tym, ze to nie jest takie proste chyba. Żebyś sie nie przeliczył :) Wiem :) Kilka momentów jest ciężkich, zwłaszcza skok z ostatniej kładki w połowie poziomu, no i skoki po ptakach. Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Ja tam chyba zdychalem wiecej w Stormy Ascent, a juz na pewno po rowno. Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Ta trylogia świetnie pokazuje jak zmienił się rynek gier. Jedynka trudna jak diabli, wbicie platyny to nie lada wyczyn. Dwójka zdecydowanie łatwiejsza, choć time triale jakoś bardziej wyśrubowane, mam tylko jedną platynę i resztę złota, w jedynce 3/4 to platyny. Trójka natomiast to jakiś żart pod względem stopnia trudności, przez całą grę padłem może 20 razy w większości z własnej głupoty. Ogólnie cała trylogia wypada wspaniale, miły powrót do czasów PSXa. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Jak dla mnie 2 łatwiejsza od 3, nie przesadzałbym, że była jakaś super łatwa. W każdym razie żartem to dla mnie jest 1 bo samo przejście jest momentami bardzo trudne a platyna to jak dla mnie masochizm. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Jedynka nie był taka trudna jak tu. No kilka razy zginąłem na drugim moście, ale nie (pipi)a kilka dni nie mogę przejść. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Dla mnie niektóre skoki były niewykonalne. Np. ostatni skok w bonusowym levelu w Slippery Climb. Dwie godziny powtarzałem ten bonus i ni chu.ja nie mogłem doskoczyć. Po prostu się nie dało, próbowałem każdą możliwą metodą. Na filmikach ludzie doskakują jakby nigdy nic. Chodzi mi o ten moment: https://youtu.be/dchjegWAALg?t=4m29s I jeszcze jak się na tym filmiku wybija ze środka skrzyni a ja wybijając się nawet z samego końca i tak nie dałem rady. Próbowałem nawet zeskakiwania tam z góry i dupa, olałem to koniec końców. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Panowie, czy w takich przypadkach jak powyższy może miec znaczenie input lag telewizora? Cytuj
agst 131 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Dla mnie niektóre skoki były niewykonalne. Np. ostatni skok w bonusowym levelu w Slippery Climb. Dwie godziny powtarzałem ten bonus i ni chu.ja nie mogłem doskoczyć. Po prostu się nie dało, próbowałem każdą możliwą metodą. Na filmikach ludzie doskakują jakby nigdy nic. Chodzi mi o ten moment: https://youtu.be/dchjegWAALg?t=4m29s I jeszcze jak się na tym filmiku wybija ze środka skrzyni a ja wybijając się nawet z samego końca i tak nie dałem rady. Próbowałem nawet zeskakiwania tam z góry i dupa, olałem to koniec końców. A trzymałeś X czy puściłeś? Trzeba cały czas trzymać to Crash dalej wyskoczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi