Redmitsu 978 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 (edytowane) W koncu dorwalem rudzielca i w ciągu 3 dni udało mi sie w pierwszej czesci uzyskac piekny pucharek ; ) Oczywiscie jako wisenka na torcie Slippery Climb na speed runie. Brakowaly mi 3 sekundy dla platynowego czasu ale nie mam zamiaru juz tego powtarzac ;p W sumie zostalo mi tylko przejscie Ascent Storm Speed Runa to wtedy bedzie ale chyba dla relaksu zabiore sie za kolejna czesc ; ) BTW: Czyzbym zczitował gre? ; ) Edytowane 23 października 2017 przez Redmitsu 3 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 To ładnie. Mnie denerwuje to sterowanie, nie wiem, może mam input lag w TV za duży? :/ Czekałem na patcha, ale już wiem, że nic w tej kwestii nie poprawią. Trochę szkoda, bo na starym PSXie levele idą bez żadnej skuchy, a tu jakoś za słabo mi się skacze. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Gram na monitorze gdzie input lag jest 5ms wiec nie odczulem problemow z sterowaniem tak jak niektorzy pisali. Wszystko mi gladko wchodzilo ; ) Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 ja pare dni temu soknczylem trojeczke, mam platyne tylko w jedynce. odpuszczam poki co platyny w 2 i 3 bo chce nadrabiac inne gierki, ale do crasha pewno kiedyś wrócę :) Cytuj
orzel 2 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Właśnie skończyłem pierwsze go Crasha.Gra jest genialna! Specjalnie dla niej kupiłem niedawno konsole.Trochę nie rozumiem narzekania na skok bo nie miałem z nim żadnego problemu .Być może ludzie za bardzo się przyzwyczaili się do gier które same się przechodzą krzyżykiem .Będę się starał zdobyć platynę i dlatego mam pytanie .Czy zdobywa się buty do szybszego biegania ?Być może czegoś nie zobaczyłem bo całą grę przeszedłem na fazie :sorcerer: Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 W 1 nie ma butow. Musicz zacisnac pasa i przebiec levele, bez wiekszych strat czasu. Praktycznie nie zatrzymujac sie. Pozdrawiam.. Ja tymczasem zabieram sie, za 3czke (: 1 Cytuj
xbor 54 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 Mimo że buty są w dwójce to czasówki pod złoty i platynowy medal właśnie w dwójce w porównaniu z jedynką bardziej wyśrubowane wydają się mi. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 W dwójce najwięcej miałem problemów z Cold Hard Crash, ukrytym poziomem z niedźwiadkiem polarnym, ostatnim poziomem w kanałach, i poziomami z dołami (Ciężko było mi wyczuć kiedy trzeba skoczyć, żeby je ominąć) Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 Specjalnie pobrałem oryginalnego Crasha z PSX na PS3, gram na tym samym telewizorze co N. Sane Trilogy, po ograniu kilku poziomów stwierdzam, że to jednak nie było złudzenie, sterowanie jest znacznie lepsze, w N. Sane cały czas spadałem w przepaść, tutaj na razie ani razu, ale zobaczymy przy poziomach z mostem i w świątyniach ze świetlikami, które mi sprawiały najwięcej kłopotów w N. Sane Cytuj
rushman 4 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 Promocja do jutra na PS Store. Gra za 99 zł . Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 W dniu 15.10.2017 o 21:23, sprite napisał: Przecież czasówki w trójce są najłatwiejsze. Pod warunkiem, ze ma sie buty do biegania. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 No a kto inaczej czasówki robi? Przecież nie ma inaczej opcji platynówek zrobić Cytuj
Mani 685 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 Dobrze, że wystarczą złote. Crash 2 platynka, Crash 1 została jedna czasówka (Sunset Vista) i jakoś nie potrafie tego ukończyć. Za szybko się denerwuję przy tym lvlu. No i jeszcze czasówka DLC. Crash 3 czeka. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 To zobaczysz jak się dopiero będziesz denerwował przy czasówce Stormy Ascent. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 Spoko dam rade. Został Stormy. Może przez weekend ukończe. Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 10 godzin temu, sprite napisał: To zobaczysz jak się dopiero będziesz denerwował przy czasówce Stormy Ascent. Ja sobie zostawilem time trial na sam koniec. Za jakis czas zrobie trojeczke i w tedy bedzie jazda bez trzymanki. Nie lubie meczyc jedna gre bez przerwy, zeby nie zmeczyc materialu. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 @Mani Nie zapomnij się pochwalić jak ukończysz Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Wcale ten Stormy nie jest taki trudny. Mnie wpadło po 2-3h treningu, ale przyznam że grałem rzemieślniczo po kolei każdy lvl aż nie dokończę, więc skilla miałem dobrego. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 IMO time trial sunset visty był dużo gorszy od Stormy Ascent. Jak znajdę czas to muszę "doplatynować" dwójkę i trójkę bo tylko w jedynce mam platynę a na resztę brakło mi czasu Cytuj
Mani 685 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 (edytowane) Sunset mega wkurzający, zanim zacząłem triale w 1ce bardzo bałem sie High Road oraz Road to nowhere bo sie na YT naoglądałem, a przyszło co do czego to Sunset najwiecej mi krwi napsuł. Przez weekend posiedziałem troche przy stormy, i myślę że na dniach zalicze czasówke. Zacząłem również już 3ke i jest mega dziwnie, nuda, nie porywa mnie chyba zmęczenie materiałem. Nadal 2ka IMO najlepszy Crash tylko szkoda, że w remake'u tego już tak nie widać. Wczoraj też włączyłem oryginalnego Crasha 2 na PSXie i straciłem 4h na granie z synkiem kuzyna. O wiele lepiej mi się grało niż w NSane. Edytowane 8 stycznia 2018 przez Mani Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 2 godziny temu, Mani napisał: Sunset mega wkurzający, zanim zacząłem triale w 1ce bardzo bałem sie High Road oraz Road to nowhere bo sie na YT naoglądałem, a przyszło co do czego to Sunset najwiecej mi krwi napsuł. Przez weekend posiedziałem troche przy stormy, i myślę że na dniach zalicze czasówke. Zacząłem również już 3ke i jest mega dziwnie, nuda, nie porywa mnie chyba zmęczenie materiałem. Nadal 2ka IMO najlepszy Crash tylko szkoda, że w remake'u tego już tak nie widać. Wczoraj też włączyłem oryginalnego Crasha 2 na PSXie i straciłem 4h na granie z synkiem kuzyna. O wiele lepiej mi się grało niż w NSane. Oczywiście, że zmęczenie materiałem. Po zdobyciu platyny w jedynce, dwójki i trójki nawet nie tknąłem. Ile jeszcze grania przede mną Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 Ja zacząłem sobie juz 3'ke i jedyne, co mi sie w niej nie podoba to zdobyta umiejętność podwójnego skakania. Jakaś ta animacja jest nie teges. Poza tym jest super. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 Ja robiłem 3 platynki pod rząd i grało mi się wybornie 1 Cytuj
Mani 685 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 2 godziny temu, MEVEK napisał: Ja zacząłem sobie juz 3'ke i jedyne, co mi sie w niej nie podoba to zdobyta umiejętność podwójnego skakania. Jakaś ta animacja jest nie teges. Poza tym jest super. Myślałem, że tylko mi ta animacja jakaś dziwna sie wydaje. Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 8 godzin temu, sprite napisał: Ja robiłem 3 platynki pod rząd i grało mi się wybornie Tez mógłbym, tak zrobić, ale po co gonić, skoro mogę cieszyć sie gra przez dłuższy czas, przy nieco wolniejszym tempie. Granie, po raz kolejny w ta sama cześć to nie to samo, dlatego tak dobrze sie bawiłeś. Ja nie chce, żeby tan czas przeminął. P.S Obym do premiery MediEvil'a sie wyrobił. 6 godzin temu, Mani napisał: Myślałem, że tylko mi ta animacja jakaś dziwna sie wydaje. Straszna kiepa. Kuje w oczy, ze hej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi