Skocz do zawartości

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Ma_niek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W koncu dorwalem rudzielca i w ciągu 3 dni udało mi sie w pierwszej czesci uzyskac piekny pucharek ; ) Oczywiscie jako wisenka na torcie Slippery Climb na speed runie. Brakowaly mi 3 sekundy dla platynowego czasu ale nie mam zamiaru juz tego powtarzac ;p W sumie zostalo mi tylko przejscie Ascent Storm Speed Runa to wtedy bedzie ale chyba dla relaksu zabiore sie za kolejna czesc ; )

kknIioQ.jpg

BTW: Czyzbym zczitował gre? ; ) 

hDqniBv.jpg

Edytowane przez Redmitsu
  • Plusik 3
Opublikowano

To ładnie. Mnie denerwuje to sterowanie, nie wiem, może mam input lag w TV za duży? :/ Czekałem na patcha, ale już wiem, że nic w tej kwestii nie poprawią. Trochę szkoda, bo na starym PSXie levele idą bez żadnej skuchy, a tu jakoś za słabo mi się skacze.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie skończyłem pierwsze go Crasha.Gra jest genialna! Specjalnie dla niej kupiłem niedawno konsole.Trochę nie rozumiem narzekania na skok bo nie miałem z nim żadnego problemu .Być może ludzie za bardzo się przyzwyczaili się do gier które same się przechodzą krzyżykiem .Będę się starał zdobyć platynę i dlatego mam pytanie .Czy zdobywa się buty do szybszego biegania ?Być może czegoś nie zobaczyłem bo całą grę przeszedłem na fazie  :sorcerer:

Opublikowano

W 1 nie ma butow. Musicz zacisnac pasa i przebiec levele, bez wiekszych strat czasu. Praktycznie nie zatrzymujac sie. Pozdrawiam..

Ja tymczasem zabieram sie, za 3czke (:

• Plusik 1
Opublikowano

Mimo że buty są w dwójce to czasówki pod złoty i platynowy medal właśnie w dwójce w porównaniu z jedynką bardziej wyśrubowane wydają się mi.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Specjalnie pobrałem oryginalnego Crasha z PSX na PS3, gram na tym samym telewizorze co N. Sane Trilogy, po ograniu kilku poziomów stwierdzam, że to jednak nie było złudzenie, sterowanie jest znacznie lepsze, w N. Sane cały czas spadałem w przepaść, tutaj na razie ani razu, ale zobaczymy przy poziomach z mostem i w świątyniach ze świetlikami, które mi sprawiały najwięcej kłopotów w N. Sane :) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobrze, że wystarczą złote. 

Crash 2 platynka, Crash 1 została jedna czasówka (Sunset Vista) i jakoś nie potrafie tego ukończyć. Za szybko się denerwuję przy tym lvlu. No i jeszcze czasówka DLC. Crash 3 czeka.

Opublikowano
10 godzin temu, sprite napisał:

To zobaczysz jak się dopiero będziesz denerwował przy czasówce Stormy Ascent.

Ja sobie zostawilem time trial na sam koniec. Za jakis czas zrobie trojeczke i w tedy bedzie jazda bez trzymanki. Nie lubie meczyc jedna gre bez przerwy, zeby nie zmeczyc materialu.

Opublikowano

IMO time trial sunset visty był dużo gorszy od Stormy Ascent. Jak znajdę czas to muszę "doplatynować" dwójkę i trójkę bo tylko w jedynce mam platynę a na resztę brakło mi czasu :yao: 

Opublikowano (edytowane)

Sunset mega wkurzający, zanim zacząłem triale w 1ce bardzo bałem sie High Road oraz Road to nowhere bo sie na YT naoglądałem, a przyszło co do czego to Sunset najwiecej mi krwi napsuł. Przez weekend posiedziałem troche przy stormy, i myślę że na dniach zalicze czasówke. Zacząłem również już 3ke i jest mega dziwnie, nuda, nie porywa mnie chyba zmęczenie materiałem. Nadal 2ka IMO najlepszy Crash :)  tylko szkoda, że w remake'u tego już tak nie widać. Wczoraj też włączyłem oryginalnego Crasha 2 na PSXie i straciłem 4h na granie z synkiem kuzyna. O wiele lepiej mi się grało niż w NSane.

Edytowane przez Mani
Opublikowano
2 godziny temu, Mani napisał:

Sunset mega wkurzający, zanim zacząłem triale w 1ce bardzo bałem sie High Road oraz Road to nowhere bo sie na YT naoglądałem, a przyszło co do czego to Sunset najwiecej mi krwi napsuł. Przez weekend posiedziałem troche przy stormy, i myślę że na dniach zalicze czasówke. Zacząłem również już 3ke i jest mega dziwnie, nuda, nie porywa mnie chyba zmęczenie materiałem. Nadal 2ka IMO najlepszy Crash :)  tylko szkoda, że w remake'u tego już tak nie widać. Wczoraj też włączyłem oryginalnego Crasha 2 na PSXie i straciłem 4h na granie z synkiem kuzyna. O wiele lepiej mi się grało niż w NSane.

Oczywiście, że zmęczenie materiałem.

Po zdobyciu platyny w jedynce, dwójki i trójki nawet nie tknąłem. Ile jeszcze grania przede mną :obama:

Opublikowano

Ja zacząłem sobie juz 3'ke i jedyne, co mi sie w niej nie podoba to zdobyta umiejętność podwójnego skakania. Jakaś ta animacja jest nie teges. Poza tym jest super. 

Opublikowano
2 godziny temu, MEVEK napisał:

Ja zacząłem sobie juz 3'ke i jedyne, co mi sie w niej nie podoba to zdobyta umiejętność podwójnego skakania. Jakaś ta animacja jest nie teges. Poza tym jest super. 

Myślałem, że tylko mi ta animacja jakaś dziwna sie wydaje.

Opublikowano
8 godzin temu, sprite napisał:

Ja robiłem 3 platynki pod rząd i grało mi się wybornie :banderas: 

Tez mógłbym, tak zrobić, ale po co gonić, skoro mogę cieszyć sie gra przez dłuższy czas, przy nieco wolniejszym tempie. Granie, po raz kolejny w ta sama cześć to nie to samo, dlatego tak dobrze sie bawiłeś. Ja nie chce, żeby tan czas przeminął. 

P.S

Obym do premiery MediEvil'a sie wyrobił. 

6 godzin temu, Mani napisał:

Myślałem, że tylko mi ta animacja jakaś dziwna sie wydaje.

Straszna kiepa. Kuje w oczy, ze hej.