Opublikowano 9 stycznia 20187 l Dziś przed pracą pokonałem Stormy Ascent. Czas 3'15'36. Uff. Kolejny Crash 100% dzbanów. została 3ka. @MEVEK Ja mam wrażenie jakby pomiędzy animacją między skokami była przerwa na ułamek sekundy. Strasznie to dziwnie wygląda ale da się przywyknąć. Póki nie ma spiny z trialami w 3ce (a beda wogole?) bo coś łatwo idzie (np. wszystkie tygrysy mam na platynkach, bez wiekszego problemu) to nie używam podwójnego skoku jeżeli tylko moge.
Opublikowano 5 lutego 20187 l Można przenieść do multiplatform bo gra w tym roku pojawi się na PC i Switchu.
Opublikowano 5 lutego 20187 l Nie traktuj plotek jak faktów :). Ale możliwe. Podobno też nowa część wyjdzie w 2019 roku.
Opublikowano 5 lutego 20187 l 10 minut temu, Pierce napisał: Nie traktuj plotek jak faktów :). Ale możliwe. Podobno też nowa część wyjdzie w 2019 roku. Figaro zgłosisz sie sam z alterem czy trzeba zgłosic do moderacji? Edytowane 5 lutego 20187 l przez _Be_
Opublikowano 5 lutego 20187 l 4 minuty temu, asax napisał: jakie jest źródło tych plotek? Od twórcy zabawek Crasha, który ma umowę z Activision. Źródło: https://issuu.com/maxpublishing/docs/lsb_spring_2018 mówi też, że Acti ma 5 letni plan wobec Crasha. Ciekawe.
Opublikowano 5 lutego 20187 l 7 minut temu, sprite napisał: Nowy Crash. Dziękowałbym na kolanach Po sukcesie rimejku, nowy Crash jest pewniejszy od nowego CoDa.
Opublikowano 5 lutego 20187 l 30 minut temu, Rayos napisał: Nawet jeśli byłby równie slaby co of The Titans i Mind over Mutant? Nawet.
Opublikowano 5 lutego 20187 l 52 minuty temu, sprite napisał: Nowy Crash. Dziękowałbym na kolanach Na pewno CTR nie wyjdzie, tylko raczej rimejki z PS2. A właśnie, Sony mogłoby wrzucić do PSS trochę więcej gier z PS2.
Opublikowano 13 lutego 20187 l Według licznych źródeł Kotaku Vicarious Visions twórcy N'Sane Trilogy pracują obecnie nad podobnym remasterem Spyro który ma ukazać się w trzecim kwartale tego roku z okazji 20-lecia serii http://www.kotaku.co.uk/2018/02/13/spyro-trilogy-remaster-coming-to-ps4-this-year
Opublikowano 13 lutego 20187 l Spyro jak najbardziej, ale tak czy siak najbardziej czekam na remaster CTRa.
Opublikowano 13 lutego 20187 l "Nowy" Spyro? I to jeszcze jakby odświeżyli podobnie do Crasha? Jedyna prawilna reakcja.
Opublikowano 13 lutego 20187 l 4 godziny temu, asax napisał: Według licznych źródeł Kotaku Vicarious Visions twórcy N'Sane Trilogy pracują obecnie nad podobnym remasterem Spyro który ma ukazać się w trzecim kwartale tego roku z okazji 20-lecia serii http://www.kotaku.co.uk/2018/02/13/spyro-trilogy-remaster-coming-to-ps4-this-year Boze, co twórcy Skylanders zrobili ze Spyro? Naprawdę, los gorszy od śmierci
Opublikowano 14 lutego 20187 l Chyba platyna poszła w diabły Mam wszystkie levele na złoto i lepiej, a zaliczyło mi tylko 28 Chyba problem leży w bonusowych 25-30, bo widzę w nich złoto, a nie ma tam czasówek, przynajmniej w "Hang'em High" reedycja.. Dobra czasówki zaliczone! Chodziło o dwa ukryte levele: Coco i Rex. Edytowane 14 lutego 20187 l przez MEVEK
Opublikowano 14 lutego 20187 l A weź mi ktoś przejdź drugi most w jedynce. Da radę sejwa wysłać, czy są jakoś zabezpieczone
Opublikowano 14 lutego 20187 l share play chyba mozna? chcoiaz z lagiem to bedzie jeszcze trudniej hehe
Opublikowano 14 lutego 20187 l 10 minut temu, grzybiarz napisał: A weź mi ktoś przejdź drugi most w jedynce. Da radę sejwa wysłać, czy są jakoś zabezpieczone Dajesz login z hasłem i zrobione. Inna opcja to przez e-mail z tym, ze bez dezaktywacji swojego konta. Tak myślę...
Opublikowano 14 lutego 20187 l 2 godziny temu, grzybiarz napisał: A weź mi ktoś przejdź drugi most w jedynce. Da radę sejwa wysłać, czy są jakoś zabezpieczone To przejdź po linach.