Kyokushinman 38 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) Edytowane 4 grudnia 2016 przez Kyokushinman Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Ciekawy jestem czy to nie będzie czasem multiplatforma bo nikt nigdzie nie powiedział, że to eks dla sony. Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 "Road to nowhere" potrafiło czasami emocje uruchomić, szczególnie jak się cofało o 2 poziomy do tyłu (i to nie takie łatwe), po game over. edit: Crash nie należy do Sony ale 3pierwsze części wydawali więc chyba po części one należą do nich. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Nie no, jednak dobrze to wygląda. Bez fajerwerków, ale bardzo bardzo blisko oryginału. Mam nadzieje, że sprzeda się w milionach i powstaną nowe części. Nawet nie potrzebuje przejścia w pełne 3D. Zwykłe level packi łykałbym jak młody pelikan. A jak dobrze pójdzie to może Spyro będzie następny? Activsion pls 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Miła odmiana od tych wszystkich szczelanek i piaskownic. Na pewno znajdzie się w kolekcji. 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Osralbym sie jesli po sukcesie tego remastera zrobiliby remaster CTR z dzialajacym online multi :obemi: 1 Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Było by fantastycznie, CTR w full HD plus 60 klatek z multiplayer. Sztos nad sztosami.. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Jak dla mnie, to wygląda dobrze. Sterylnie, ale w sumie jakoś inaczej sobie tego nie wyobrażam. Oby sterowanie dopisało, bo przy rimejku Tony Hawka, było skopane, przez co utracił się cały feeling.Kto w ogóle odpowiedzialny jest za remastera? Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Vicarious Visions. Ladnie wyglada tylko troche mdla kolorystyka jest. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 A ludzie dalej że to remaster xd 1 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Za czasów psx sony miało naprawdę "magiczną" otoczke , crash , gex , spyro i medievil , każda z gier z świetnym i unikatowym bohaterem , swoim własnym klimatem i świetnym gameplay-em . Ogrywam gry dalej na ps3 ściągnięte z PSN ale nie powiem że chętnie zobaczył bym nie tyle remaster co kontynuacje tych serii . Crash-a jak każdy prawilniak łykam na premierę , fajnie jakby do takiej kompilacji dorzucili ctr czy też Bash-a jako dodatek . Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 CTR to już w ogóle mega bomba jakby zrobili, wyobrażacie sobie stary czasy ze swoimi kumplami/braciami/siostrami w split screen? A co jeszcze jakby dodali multi to już w ogóle 11/10. 1 Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) A ludzie dalej że to remaster xdI prawidłowo. Nawet ludzie odpowiedzialni za ten remaster go tak nazywają:But we don’t consider this a remake. We know how much you all love the original games, so we didn’t want to fully remake them. The N. Sane Trilogy is a remaster plus. Edytowane 4 grudnia 2016 przez XM. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Jak widać samym autorom kwestia poprawnego nazewnictwa sprawia problem ("remaster plus" - co za bełkot ). Nie zaszkodzi jednakże zmianić tytułu tematu z Crash Remastered na Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Cytuj
Gość Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Jak dla mnie to zapowiada się dosyć średnio. Jedynka była najwyżej dobrą grą (żaden mesjasz, miejcie umiar, chyba, że to dla kogoś była pierwsza platformówka ever), więc wierny remake furory raczej nie zrobi (co najwyżej dla tych patrzących na temat sentymentalnie), a strona wizualna (nie chodzi o ilość p i fajerwerki) jest obleśna. Serio już oryginał ma więcej uroku. Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=6WciYkJPV0E Świetnie to wygląda, day 1 zakup. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Jak dla mnie to zapowiada się dosyć średnio. Jedynka była najwyżej dobrą grą (żaden mesjasz, miejcie umiar, chyba, że to dla kogoś była pierwsza platformówka ever), więc wierny remake furory raczej nie zrobi (co najwyżej dla tych patrzących na temat sentymentalnie), a strona wizualna (nie chodzi o ilość p i fajerwerki) jest obleśna. Serio już oryginał ma więcej uroku. No ale to nie będzie tylko remake jedynki, a całej trylogii. Pełny walkthrough dwóch poziomów z gameplaya + intro W menu wyboru poziomi na tle widać dwie wyspy z mapy świata - żaden z poziomów nie jest wycięty, więc chyba jednak można spać spokojnie jeśli o levele chodzi. Teraz tylko trzymać kciuki, żeby to faktycznie było 3 w 1, bez żadnych durnych strategii na wyciąganie hajsu od ludzi. Cytuj
agst 131 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Gra w tytule ma trilogy, więc chyba nie zrobią takich jaj, żeby kazać płacić za każdą część osobno. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 To jest Activision, pozostaję sceptycznie nastawiony do samego końca Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Gra w tytule ma trilogy, więc chyba nie zrobią takich jaj, żeby kazać płacić za każdą część osobno. Nie zrobią, na PSS US jest preorder za 40$ na całą paczkę. 2 Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Jeśli nie zmienią zbytnio poziomów, to Time Triale w jedynce będą ciężkie Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Az musialem odkurzyc dzisiaj filipa 9 Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Jak dla mnie to zapowiada się dosyć średnio. Jedynka była najwyżej dobrą grą (żaden mesjasz, miejcie umiar, chyba, że to dla kogoś była pierwsza platformówka ever), więc wierny remake furory raczej nie zrobi (co najwyżej dla tych patrzących na temat sentymentalnie), a strona wizualna (nie chodzi o ilość p i fajerwerki) jest obleśna. Serio już oryginał ma więcej uroku. W 96r to był mesjasz i kosmiczna platformówka. Przypominam że wtedy nie licząc jeszcze bardziej genialnego Mario64 platformówki to były skakanki 2d. Łykałem wtedy tony platformówek i jak pierwszy raz to zobaczyłem w Secret Service (później Escape), a potem zagrałem to się sfajdałem. Dla 12 latka to był kosmos, no chyba że miałeś wtedy z 30 lat i rozkładałeś gierki na czynniki pierwsze. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) W tamtym numerze był też test N64. Gulash chyba recenzował, końcówka brzmiała mniej więcej "Na końcu muszę wymienić główną wadę. Pokazałem grę mojemu siostrzeńcowi, po chwili zapytał "Dlaczego nie mogę pójść w bok?" Po czym poprosił o Mario 64" Edytowane 4 grudnia 2016 przez metalcoola Cytuj
Gość Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) Balon - Patrzysz teraz na Crasha z perspektywy 12 latka czy 30 latka, który już zjadł zęby na graniu? Edytowane 4 grudnia 2016 przez Gość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi